Американки пращат 145 позитивни мисли и виртуални прегръдки към Сиатъл

• 35 446
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
  • The QC to be!!!
So What - да, има на стилажите за готови хлябове и бисквити и др. подобни, или там където са нещата за окраса на торти. Ако имате руски магазини и в тях има(ше). Има и вафлени големи блатове... И ся ако не покажеш тортата....

Яна а ти тези бисери да вземеш да ги записваш... голяма са забава децата с чувство за хумор.  Joy

Агент, звучи супер изложбата, сега ще гуугъл-на да видя къде ще е след това.  Peace И сори, но парфюми никакви вече не понасям.  Sick Та идея не мога да ти дам, даже на 1/2 не давам да слага  нищо...  Blush

# 466
Дайте моля съвети какво да взема за начална форма на акне при тинейджър.

# 467
Съншайн, аз бих препоръчала продуктите на Нютроджина. Ако става дума за момиче, което вече ползва гримове, трябва да се изберат такива, които не запушват порите.

# 468
И аз Нютроджина препоръчвам  Peace

# 469
Марио Бадеску. От 2 близки (едната с драматични проблеми) много добри отзиви.

# 470
чанта имам една,от 10 години я нося,малка кожена раница,за портмоне/чекове/дайпер ако съм с дете и толкоз.Друга не притежавам и ми е мноо добре Laughing
*
акъл по другите теми нямам; явявам се да рапортувам че 1. децата ще се прибират от бг със стюардеса,те са много ексайтед,аз не толкова и 2.две деца скиори си заслужава зора от мин.година 3.не съм сигурна че трябваше да застрелят вет-а в Алабама,много ми е противоречиво по темата,а Нютаун го мисля всеки ден....

# 471
  • Boston, MA
Днес Греъм§Браун имат 30% намаление на тапетите, вкл онези с рамките: http://www.grahambrown.com/us/index

# 472
Опита за покушение на Ахмед Доган made it to Tosh.O breakdown. Laughing

Анет, и аз съм така за последното...

Яна, много забавна Калина. Simple Smile

# 473
Аз преоткривам топлата вода: т'ва Shellac-ът е голяма работа!

Солей, не бях чувала за Бадеску.

Агентката, малкото от работите на Тестино, което видях от линковете, е покъртително. Невероятен поглед!

# 474
Опита за покушение на Ахмед Доган made it to Tosh.O breakdown. Laughing
  Joy
Аз преоткривам топлата вода: т'ва Shellac-ът е голяма работа!
Аз още не съм я открила, гугълнах, някакви лакове ми излязоха  newsm78

# 475
Терми, да, лак е, ама някакъв специален, дето може да устиска до 3 седмици, без да започне да се бели. Моят не е мръднал, а целия минал уикенд готвих, мих тенджери, тигани и тави, прах, чистих, та и слънчогледови семки цъках по едно време. Обикновените лакове (пробвала съм всякакви марки) не могат да изтраят на такъв терор.

Сложиха ми Шелака срещу двайсеттак.

# 476
Терми, да, лак е, ама някакъв специален, дето може да устиска до 3 седмици, без да започне да се бели. Моят не е мръднал, а целия минал уикенд готвих, мих тенджери, тигани и тави, прах, чистих, та и слънчогледови семки цъках по едно време. Обикновените лакове (пробвала съм всякакви марки) не могат да изтраят на такъв терор.

Сложиха ми Шелака срещу двайсеттак.

А след като го махнеш дали ще са ОК ноктите? Моите много малко търпят каквито и да е лакове. С лак добре, но като махна и се започва едно люспене и разпадане на нокътя...

# 477
Ок са ноктите, ако е хибриден гел лак (като шелак) а не само гел (като гелиш например). Сваля се само с ацетон, без пилене на нокътната плочка.

# 478
  • Boston, MA
OK са ноктите, но според мен е хубаво да им даваш почивка от време на време. По-добре стоят (според мен де) светлите тонове, тъмните като израстват и повече си личи.

Има и ОПИ гел, като Шелак-а, със същите като нормалните ОПИ цветове, ако сте свикнали на тях.

# 479
Хиър, само ще допълня Мис Нели като кажа, че ноктите не се оцветяват от Шелака. Ако щеш си сложи най-яркото червено, ноктите ти нито ще порозовеят, нито ще пожълтеят.

Моите нокти също са много крехки и с много труд успявам да отгледам два милиметра, които боязливо да се подават над върховете на пръстите ми. Триумфът ми обаче е много кратък, защото в рамките на седмица поне един от ноктите ми е повреден и трябва да отрежа всички до дъно.

Да не говорим, че нито един обикновен лак, независимо дали съм платила за него $1.39 или $25.99, не е бил в състояние да оцелее под атаките на къщната работа, която свършвам за един уикенд. Досега не можех да си направя свестен френски маникюр.

Много съм доволна от Шелака. И аз като Бубка смятам, че светлите тонове са по-добри. Освен ако не смяташ да си слагаш нов Шелак всяка седмица.

Общи условия

Активация на акаунт