Американки пращат 145 позитивни мисли и виртуални прегръдки към Сиатъл

• 35 873
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
Со Уот, де е таз аристокрация бре мома?  Joy Аз пък пия за работничестката класа... без индянс не може, без чиифс става.  Wink
аз съм работническа класа, от най-работническата, но ме крепи мисълта че има живот извън матрицата, та за това рекох наздраве за аристокрацията, която има време за страсти и писане на литература( зщото аз пролетариатски ръкописи не обичам).

# 316
  • The QC to be!!!
аз съм работническа класа, от най-работническата
  friendship

# 317
Леле, в колко ставате?! Аз преди малко се събудих, а вие - кафето изпили...

При нас няма грам слънце, а снегът е толкова мокър, че скърца като стара къща, като го настъпиш. Снощната разходка с кучето беше неприятна, защото едвам ходеше от топчетата сняг, които се събираха между възглавничките на лапите му.

Отивам да врътна палачинчици за закуска, а после излизаме с шейните.

# 318
.

Отивам да врътна палачинчици за закуска, а после излизаме с шейните.
ох, имам носталгия за сняг.

# 319
  • WA, USA
И при нас падна сняг най-после след поредица обещания, които така и ни се разминаваха! Малките спят както никога, вече девет стана, даже и кафето си изпих на спокойствие. Чакам ги да станат и ги изкарвам навън, сигурна е два сантиметра, ама достатъчно да се овъргалят (нищо че малкият е на антибиотик още Embarassed). Най-големият смях беше в сряда, прибирам се от работа, мъжът ми беше в къщи с него защото болен с кашлици и температура. Навън беше -10. Познайте къде били нашите цял ден. Аргументът беше че детето искало да излезе навън Crazy Вятър и студ, а той със задух и кашлица!!!, но пък като иска да излезе как да му откаже баща му...

Ние сме на баница тази сутрин.

# 320
Био на Путин и аз бих зачела... сега ще я потърся!

Тази на Гесен не е някаква стейт-спонсорд; Гесен го изобличава какъв е долен лъжец. Мен ме хвана страх за Русия от тази книга.

Даунтън Аби много харесвам. Ние в момента сме на Каприка, а аз искам да гледам и Гирлз и известния датски сериал, за когото писа НЙ скоро.

Оркид, мен природата ме е дарила и не искам да ми ги опоскат. Сигурно могат да изглеждат по-добре, но аз много внимавам в какви процедури инвестирам, особено ако трябва да се повтарят. Маникюристките много ме дразнят с постоянното настояване да ми пипат веждите.

Аз спах 10 часа и сега чакам мъжът ми да направи егз флорентин за закуска.  bowuu

# 321

Аз спах 10 часа и сега чакам мъжът ми да направи егз флорентин за закуска.  bowuu

ммм много вкусно  Simple Smile

# 322
За бритиш инглиш-в момента гледаме Blackadder, след като приключихме малко по-рано с последният епизод на Midsomer Murders(това е малко за трета възраст, но пак изгледахме всички сезони).
Всяка неделя задължително Мастърпийс, сега по ББСА започна Ripper street, по същият канал гледахме и Whitechapel. MI-5(Spooks), Strike Back, The Vicar of Dibley, Jekyll и всичко що намерим в Нетфликс или на тв. Англофили си падаме малко. Crazy

Ау, сродна душа... не познавах никой друг почитател на Мидсомър мърдър! (вземи си думите назад за третата възраст  Naughty) За жалост никак не ми се намира 1.5 час да гледам цял епизод, затова имам още много серии да гледам. На второ четене, това за третата възраст  може и да е вярно обаче, защото ги гледам и ги забравям и след някоя друга година мога пак да ги гледам, защото вече не помня развръзката. Деменция?

Абатството е голяма сапунка, обаче адиктив, изгледах два сезона за две седмици  Embarassed и съм готова за новите епизоди вече.

При нас е слънчево, днес ще полежа на басейна и ще ходя на гръцки фестивал. В семейна отпуска съм, може и филм да изгледам.

ПС на 27ми е референдума за АЕЦ Белене - някой ще ходи ли да гласува?

# 323
Не се организирахме за гласуване. Посолството писа съобщение, така и не се задълбочих, за съжаление.
Изморена съм. Имам нужда от вълшебна кърпичка, която да готви, докато мм си играе с детето.

# 324
Откакто сме тук, ни веднъж не съм участвала в български избори. Най-близката изборната секция е на над 100 мили от нас, а в нашия край сме шепа българи и нямаме шанс за наша секция.

Кратко снежно филмче от днес

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 22:24 от Фея Кръстница

# 325
 даже не съм чула да има изборна секция.

# 326
  • The QC to be!!!
Фея вашият пухчо е страхотен!!!!

Лени за какво се гласува?  newsm78 Сори, изобщо не следя Бг. новини...

# 327
  • Чикаго / София
Не мога да ви изчета. Помислих си, че някой е родил като видях колко много страници сте изписали. Grinning

Бенс браво на детето за четенето. Все така да те радва с напредъка си.

Бейби ше има референдум да се строи ли АЕЦ Белене или не.

Янажар аз мога да се изкажа само за спиралите. От 6 години съм със спирала - обикновена без хормони. Нямам оплаквания, чувствам се спокойна с нея, не пия хапчета всеки ден и няма хормони, което е най-важното за мен. Като всяко противозачатъчно средство си има своите плюсове и минуси. 

Фея много сладък кучо си имате.

# 328
Ах, къде ви е "вълшебното фенерче" и Джейми, Фейо?  Grinning

# 329
Ах, къде ви е "вълшебното фенерче" и Джейми, Фейо?  Grinning

Точно за това се сетих и аз, като гледах.
Фея, страхоооотно куче си имате, много добър изгежда. Това голямата ти дъщеря ли е?

Общи условия

Активация на акаунт