Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 33

• 83 352
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • София
здравейте момичета, много рядко пиша тук, но си ви чета понякога. В понеделник ще започвам реконструкция на гърда. Мислих , мислих..ми ще пробвам. Да видим дали ще излезе нещо прилично,че лекарката каза че под кожата има само ребра.. Simple Smile
та след седмица ще докладвам как е минал първи етап. Във втория етап обаче вече обмислям и субкутанна мастектомия-какво ще кажете? Да махна и номер 2 , поне да не я преглеждам на 6 месеца и да я мисля? А?

моля те да споделиш и къде ще го правиш,как избра къде,цени и какво мисли твоят онколог за операцията  Simple Smile
може и на лични,но мился,че и за други момичета темата е интересна

bouquet

# 586
здравейте и от мен!със закъснение(както винаги) и аз ИСКАМ ПРОШКА И ПРОШКА ДАВАМ!Мисля както за добрите пожелания и за прошката,всяко време е подходящо.
Хули,най-дъртата съм аз,ти си по-младичка!да си ни жива и здрава и да станеш доста дъртичка,ама доста! и всички момичета от нашето семейство тук. Peace Praynig Hug

# 587
  • София
Айде сега, коя е по- по- най- дърта  Joy 

И allissa22,  и Хули трябва да ми целуват ръка  Laughing

Годинките нищо не означават, когато имаме младежки дух, нали мацки   newsm68

# 588
Ще почакате малко и ще мине.
Вярно, че е неприятно, но какво ли в нашето лечение е приятно .
Приятен е само резултата от правилното лечение.

Здравейте,
Благодаря Ви за отговора!
Май както и с всичко друго....ще трябва да имаме търпение!
Успех с лечението на всички вас, смели момичета!

# 589
Моля за извинение, че така нахлувам  в форума. Искам да попитам някой възползвал ли се е от продуктите на Биомастер? Много спешно ми трябва мнение. Благодаря предварително.

# 590
  • В царството на игрите:)
Моля за извинение, че така нахлувам  в форума. Искам да попитам някой възползвал ли се е от продуктите на Биомастер? Много спешно ми трябва мнение. Благодаря предварително.

Какво е това Биомастер? Дано някой се включи newsm78

# 591
Eстественото лечение на рака и други хронични, дегенеративни болести

Филм на Стивън Крошел за естественото лечение на рака и други хронични, дегенеративни болести.
Разказва историята на Др. Макс Гърсън и неговата терапия.

http://vimeo.com/62101498

# 592
  • София
Привет мили мои приятелки! Hug
Поздрави за всички отминали празници, рожденни дни, отлични резултати от изследвания!
Тук все още е зима, но на сърцето ми е слънчево, защото съм с малкия Алекс, а той е едно истинско слънчице. Времето минава бързо, а така ми се иска да е малко поне благосклонно към мен и да спре, но за съжаление е невъзможно.
Целувам ви и ви прегръщам! Желая ви топли, пролетни и слънчеви дни!

# 593
Здравейте,мили момичета!Не съм влизала скоро,но сега изчетох каквото сте изписали.Да ви споделя при мен какво се случва:минах 3-та вливка в петък и в събота сутринта осъмнах с подутини по шията,хукнахме към болницата.Пуснаха ми система с натриев хлорид и глюкоза,боцнаха ми деган и ме пратиха у дома.В понеделник отидохме,за да направят тест за алергия,но докторът беше в отпуска.Междувременно след 2-та вливка цикълът ми спря.Почнаха ме топлите вълни и се чудя критическата ли ме хваща newsm78?А отгоре на всичко ме погнаха болки в областта на гастрита,направихме изследване и се оказа,че имам хеликобактери пилори/бактерия/,която трябвало да се лекува с троен антибиотик.С две думи,направо се същисах.
Ако имате съвети за измъкване от положението,насреща съм.
Покрай моите проблеми съм пропуснала рожденните дни и хубавите поводи,на всички Ви желая много здраве и щастливи мигове и благодаря Ви ,че Ви има!

# 594
Привет девойки!
Какво са ви казвали вашите лекари за честотата на изследването костна сцинтиграфия?В епикризата ми пише 1 път годишно,но не знам...нали има някаква вреда не е ли по-добре на година и няколко месеца примерно...?!Някой прави ли го на по-големи интервали от 1 година? newsm78

# 595
Привет девойки!
Какво са ви казвали вашите лекари за честотата на изследването костна сцинтиграфия?В епикризата ми пише 1 път годишно,но не знам...нали има някаква вреда не е ли по-добре на година и няколко месеца примерно...?!Някой прави ли го на по-големи интервали от 1 година? newsm78

На мен за една година не са ми правили нито веднъж и нямат намерение да ми правят!

# 596
  • В царството на игрите:)
Аз правя сцинтиграфия стриктно на 1 година. Първата беше веднага след химиотерапията, когато почнах хормоналната терапия. Миналия ноември направих за 4 път и сега, ако е живот и здраве, мисля да я правя на година и половина - две Peace
Карола, би трябвало вече да си направила поне една сцинтиграфия newsm78

# 597
  • София
Аз моята сцинтиграфия направих на 8 месеца след операцията.Доктора така ми каза.Сега живот и здраве ще правя 1 година след първата - октомври.

# 598
  • София
Опа, още един празник  hahaha Международен ден на ЩАСТИЕТО !

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1854220

Каквото и да разбираме под Щастие - да го отбележим с личен принос, момичета    Laughing Hug

# 599
Карола, би трябвало вече да си направила поне една сцинтиграфия newsm78

Нито една!! Нямам идея дори какво се прави и кой я назначава. Абе, само знам, че има такова нещо, но до там...

Общи условия

Активация на акаунт