Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 33

• 83 344
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Нищо не пия аз Simple Smile Живея както преди Simple Smile

Твоят не е ли хормонозависим?

Казват,че не

# 616
  • у нас - на брега на морето
Каролка, започна ли да си възвръщаш предишните килограми - имам в предвид отслабна ли след като спря лекарствата, ако въобще си напълнявала, де?! Една позната така спряла за лятото и започнала да слабее, но след като ги започнала отново и напълняла /при един и същ режим на хранене/.
Аз също знам, че не трябва да се прекъсват лекарствата, особено золадекса.
Честита пролет на всички! Нищо, че е малко зимна, но ще дойде и топлото.  Nature Sun With Face

# 617
  • Варна
Таблицата с прегледите от първа страница е част от националната програма за лечение на РМЖ. Ако някой очаква да му се обадят и да го поканят с мед и сол на изследвания, то да знае че това може и ДА се случи, ама може и ДА НЕ се случи. Ако някой знае че трябва да направи профилактичните изследвания, да НЕ чака да се сбъднат нещата от самосебе си, а да си търси правата.

# 618
Аз по-скоро напълнях покрай вливките и сега се чудя как да ги смъкна тия килца  #Cussing out #Cussing out

А аз не очаквам никой да ми се обади да ме покани на каквито и да е изследвания!! Питала съм милион пъти и за сцинтиграфия и за скенер и за всичко, описано в таблицата, но отговорът е,че не смятат,че е необходимо каквото и да е. Млада съм, така че това, което правят е достатъчно. За мен не е точно така, но те си знаят. Което не пречи да си правя ТМ за моя си сметка примерно.

# 619
  • София
Привет! Simple Smile Последният път в диспансера попитах онколожката ми,дали и кога да си направя сцинтиграфия и тя промърмори,когато има симптоми за това... Яд ме е че не я попитах какви и няма ли да е късно за това,но ме беше ядосала на прегледа и не ми се занимаваше с нея... За телк бях при нея,нито пита,нито се интересува ...абе безплатна грижа. Сега ми дадоха телк за три години- 53%/2006г съм оперирана-гинекологично/ Та ще имам пенсия 115лв Simple Smile

# 620
  • София
Просто информация за софиянки за безплатни цицопрегледи  Grinning

http://sofia.dir.bg/news.php?id=13426338

Усмихната зимна пролет, момичета  Hug

# 621
Привет,мои мили момичета!Първо искам да Ви пожелая една хубава седмица!
Благодаря за безрезервната подкрепа във всичките ми трудни мигове до сега!
При мен нещата са като след 3-та химия.Опитвам се да се настроя психически за това,което предстои,но и се опитвам много,много да не се обременявам със стрес.Трябва да ида на гстроентеролог,незнам към кого да се обърна...?!
Иначе вчера засадих един джинджифил в малката ми градинка до блока.До сега не съм отглеждала такова растение,ще видим дали ще се хване:).
Имам си малки притеснения,но сега не искам да пиша за това,а да Ви изпратя много прегръдки и най-вече да Ви пожелая да сте многооооо ЗДРАВИ и УСМИХНАТИ!

# 622
  • В царството на игрите:)
Привет,мои мили момичета!Първо искам да Ви пожелая една хубава седмица!
Благодаря за безрезервната подкрепа във всичките ми трудни мигове до сега!
При мен нещата са като след 3-та химия.Опитвам се да се настроя психически за това,което предстои,но и се опитвам много,много да не се обременявам със стрес.Трябва да ида на гстроентеролог,незнам към кого да се обърна...?!
Иначе вчера засадих един джинджифил в малката ми градинка до блока.До сега не съм отглеждала такова растение,ще видим дали ще се хване:).
Имам си малки притеснения,но сега не искам да пиша за това,а да Ви изпратя много прегръдки и най-вече да Ви пожелая да сте многооооо ЗДРАВИ и УСМИХНАТИ!
Hug Hug Hug

# 623
Mиленка,Каролка,Сончето,Хули,Кана и всички прекрасни и невероятни слънчеви момичета и аз Ви ОБИЧАМ!!! Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 624
Сонче, напред и нагоре, мила! Ние ще сме ти подкрепа, доколкото можем!!

# 625
ЛЕЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК СЪС СОДА БИКАРБОНАТ

РЕЦЕПТА за лечение на РАК

Смесват се 3 части органичен (био) кленов сироп с 1 част хлебна сода (без съдържание на алуминий)!, разбърква се сместа (в неалуминиев съд)! на слаба температура (не повече от 45 С) в продължение на 5 минути.
След това се охлажда и съхранява задължително в стъкло (стъклено бурканче) не се правят дози за повече от седмица.Не е нужно да се съхранява в хладилник.
ПРИЕМАНЕ:
По 3 ч.л. дневно в продължение на 1-2 месеца. Или според зависи ДОЗА от 1 до 4 чаени лъжички дневно до достигане на рН 7,4

# 626
  • София
Да се отчета и аз. Мина четвъртата вливка, вече ме тресват нервите само като видя болницата. Официално вече съм и 80 % инвалид.  Sad Ама и така се чувствам, ръката ме боли, от най-малкото усилие ме заболява, явно трябва да се примиря и да свиквам. С две думи много съм крива, дано поне времето малко се пооправи да ми светне малко пред очите. Не искам да ви натоварвам ама нали с всичко сама си се оправям, нещо вече доста взе да ми дотежава. Поздрави и прегръдки на всички, надявам се с пролетното време да ни споходят по-весели и оптимистични мисли  Hug.

# 627
  • В царството на игрите:)
Elenex, много ми се иска содата да лекува рака, но не ми се вярав, много ми се иска и химиотерапиите да лекуват рака, но и това не е 100 % сигурно newsm78 Много ми се ще и учените да открият нещо, но очевидно интелигентността на раковата клетка е право пропорционална на усилията и достиженията до сега. Те не са малко, но са недостатъчни, защото все още много млади хора си отиват без време, неуспели в борбата....
Марго, тук всички знаем какво ти е, но знаем, че и това ще мине...Много бързо искаш да не те боли ръката и много бързо ти се ще да не те тресат нервите...Мен все още ме тресат, а не мина малко време от тогава......Всичко ще мине, скъпа, слънцето ще светне и пред очите ти също ще светне!!!!
Аз съм в относителен душевен покой  Mr. Green
Прегръщам ви!!!! Hug

# 628
  • София
margo98, като си инвалидка 80 % си има и хубавите екстри  Grinning Плащаш с намаление данък сгради, ако имаш стационарен телефон таксата е само 6.80, картата за транспорт - за цялата градска мрежа - 6 лв., ехааа, това си е чисто забогатяване  Joy
Е, трябва да ти светне малко пред очите   Grinning
Hug на всичкииииии

# 629
Марго,няма да е все така!!! Ръката ще спре да те боли, ще спреш да се ядосваш..всичко ще си дойде на мястото. Аз бях много сприхава преди, но сега гледам много много да не се тровя. Като излекувана от нерви съм, честно!! А ръката си ми е пълноценна като преди (да чукна на дърво). На моменти се умаря, тежи, боли, но в повечето дни е ОК. Все пак мисля да я налепя с лепенките, които ви показах, които ползват спортистите. Вече видях,че ги има и в България.

Общи условия

Активация на акаунт