Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 33

• 83 341
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
  • София
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 676
  • В царството на игрите:)

И аз така..... Thinking

# 677
  • Пловдив
Защо се срамувате пИпИруди?
Няма нищо срамно, ако сте помогнали на момичето.
Скромността грози човека! Hug Hug Hug
Миленка, попълвам картата и пращам.
Липсвате ми и имам нужда от среща с вас.
На моята луна нещо се е затъмнило... Sad

# 678
Палитра,аз знам от докторите,че НЕ трябва да се дава на болен в тежко положение имуностимулатори.Това значи,че стимулираш системата,която е "повредена" да работи на по-силни обороти.Трябва да даваш имуноМОДУЛАТОРИТЕ,които подпомагат и регулират работата на имунитета.Така ми обясниха нещата на времето.Опитай с Кордицепса,добър е!
Момичета,чух по руска ТВ,че жените,които са родили поне едно момче не боледуват от рака на яичниците.Стана ми много интересно,какво ще кажете по въпроса?дали е истината?да си направим изводите поне в нашия форум.
Пожелавам здраве и спокойствие на всички! Peace Praynig Hug
и още нещо интересно
http://www.puls.bg/health/highlights/news_12774.html?utm_source= … D+25.03.13+%D0%B3.

# 679
  • в Низината
sunystar, за обезболяващи лепенки никой не ни е казал, но може би защото майка ми я лекуват в Медлайн клиник, а не в Онкото, не знам. Другият пък като отидем, ще питам.
allissa22, благодаря! Ще го взема. Дано не откаже да пие и него.

# 680
Искам само да кажа, че Аремидекса няма да се плаща. говорих с моята аптекарка. на рецептата, обаче трябва да пише "Аремидекс" Ако на някои са взели пари не е трябвало Naughty

# 681
  • София
Не се срамувам. Просто се изчервявам, защото нищо съществено не сме направили, нали Миленка ?

# 682
  • Пловдив
Не се срамувам. Просто се изчервявам, защото нищо съществено не сме направили, нали Миленка ?
Няма нужда да се изчервявате. Помогнали сте на момичето! Явно за него е съществено!
 Hug Hug Hug

# 683
На вас може да не ви се вижда кой знае какво, но аз също съм много благодарна и на двете ви. За нас "новобранците" нямате идея каква подкрепа е това!

# 684
Благодарности и от мен!Дами безрезервната подкрепа и помощта са безценни за всеки в трудния момент,топлотата и бързата реакция от страна на всички тук е опора и незаменим лек за всяка една.Благодаря на Бог,че Ви има и нека неговата благословия да Ви даде здраве и много прекрасни моменти.Миленка,Хули,Кана,Каролка,Сончето реки от признателност и обич се леят към вас и това е прекрасно,защото обичта е безкрайно важна и си Ви обичам всичките! Heart Eyes

# 685
Аз правя това, което преди време /а и все още Embarassed/ много момичета тук са правили за мен. Знам какво е да имаш подкрепа - не знам какво я да я нямаш, за което съм благодарна Богу Praynig Никой не трябва да остава без такава, а и нали за това са форумите? Дори и да сме уморени, да сме на друга вълна, да съумеем да дадем кураж на тези, които се срещат с тази диагноза сега:hug:
И аз ви обичам!!!!

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 09:20 от milmich

# 686
Аз също си взех Аримидекса без да плащам.

sunystar, аз също като Миленка, /няма да повтарям/...,но тук намерих подкрепа от много съфорумки, сега правя същото...на когото мога да помогна - помагам.  Hug Hug Hug

# 687
Аз правя това, което преди време /а и все още Embarassed/ много момичета тук са правили за мен. Знам какво е да имаш подкрепа - не знам какво я да я нямаш, за което съм благодарна Богу Praynig Никой не трябва да остава без такава, а и нали за това са форумите? Дори и да сме уморени, да сме на друга вълна, да съумеем да дадем кураж на тези, които се срещат с тази диагноза сега:hug:
И аз ви обичам!!!!

Толкова съм ти благодарна - на тебе и на Хули!!!   love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 688
Разбира се, че обичам всички във форума, защото споделяме една съдба, но вие  - Хули и Миленка -много ми помогнахте в най-трудния период, за да разбера наистина, че това е лечение, а не смъртна присъда и животът продължава и колкото и да ми е неспокойно, на моменти се абстрахирам и си спомням вашите думи! И продължавам напред! Дано Бог е с всички нас!  Praynig Praynig Praynig

# 689
ОФФФ,момичета,наближава последната ми пред-оперативна вливка и се спичам леко.Дайте малко кураж...нуждая се от вас! Hug

Общи условия

Активация на акаунт