Вече в чудо се виждам с това хранене. Голям проблем ни е и се чудя аз ли греша някаде и какво мога да направя за да се пооправят нещата
Вече в чудо се виждам с това хранене. Голям проблем ни е и се чудя аз ли греша някаде и какво мога да направя за да се пооправят нещата
Кажи нещо повече за себе си - кога роди ,как се казва детенце -такива неща. 

. Ние се носим почти непрекъснато с моят мъник и май пак ни се падна ревливо бебе 
Първи въпрос към новодошлите - от кой квартал си? 
Но водата ме изкарва извън нерви....да не говорим какво ми представлява моето къпане - първо чакам да потече топлата вода....влизам под душа и изведнъж водата просто спира (топлата само, но тя като е на макс не остава какво да тече)...та поседявам си търпеливо мокра и зъзнеща и след няколко минути тръгва пак...и така понякога по няколко пъти....в редки случаи само намалява струята, но тези случаи все по рядко се случват (леле, колко странно звучи това изречение като го прочета)....ох, оплаках се..... 

? Моята я оставям да си зяпа по 15-20 мин, даже един път на ден й пускам бебе Моцарт на компа, което е с времетраене 26 мин. Иначе по принцип и вкъщи ТВ-то е пуснато по цял ден.
Препоръчани теми