Отново заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги

• 40 049
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Треска за Хазар. Истински забавно е тук. Присъединявам се към всичките Хазар с вас, измиваме яхтата Хазар на автоасауната Хазар, отиваме до търгосвския комплекс Хазар, купуваме коняк Хазар и всичко дружно в кафето Хазар!Все пак РД ще има момчето! И да се поразкършим на тази песничка:

# 706
Момичета, каква вила? Нали си имаме САРАИТЕ НА ХАЗАР с гл. архитект Славена. Междувременно ДИ е предложила дневния ред на РД, гласувам "за". Peace

И да си помислим какво ще му подарим ... има си вече часовник и пръстен... newsm78
Да му подарим щъркел като бонус за покрива на вилата/сарая, а той си знае какво да му донесе.  Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 21:05 от Tania M.

# 707
Аз съм съгласна с дневния ред,продължавам да търся подходащи места на които да отидем
Скрит текст:

# 708
Вили, а какво е твоето предложение за подарък, че на Ани още й е гайле. newsm78

# 709
Какъв подарък,малко ли е че му организираме такъв РД?
А след това цветница,розобер и какво още беше.
Не знам Танче,Зилян вече ремонтира пианото не се сещам какво да му подарим.
Да вземем да научим някоя негова песен и да му я изпеем Joy
Мале,само да ме чуе как грача и ще хукне все едно Зилянчето го гони Laughing

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 21:20 от вили-72

# 710
Момичета, аз нали съм чукната в главата, дайте ми дневния ред на Таня и снимка на САРАИТЕ НА ХАЗАР с гл. архитект Славена, че  някъде съм ги изпуснала по "трасето". Laughing
Забелязахте ли в клипа на Ди, че момичетата на сцената играеха правото хоро, а него всички си го знаеме. Hug
Какъв подарък, ние малък подарък ли сме за него, я си спомнете, колко бяхме "готини" на снимката с хеликоптера. Joy

# 711
Сараите са виртуални и поетични, а и сантиментален спомен от лятото. Всъщност вие вече отворихте конкурса за снимки, т.е. реализация на проекта. "Дневният ред" не е мой, а е в пост 705 на ДИ - така ми прозвуча, така го и озаглавих. Simple Smile

Тара, би ли сложила хубавия колаж на Махсун по "Hayat ne garip" на първа страница (може би в рубриката "Снимки на Махсун" или ако не става - в ЩЗ). Припомних вчера песента по две причини - тя някак е различна по стил. Мисля си, че може би е реверанс към Джем Караджа - един от тримата изпълнители, които Махсун най-напред е харесвал като дете.
Скрит текст:
А те са Джем Караджа, Баръш Манчо, Едип Акбайрам (според интервюто с него в пост 10 на тази тема). Та след като Милена вече ни представи Б. Манчо, ще ми се отвреме навреме да звучат и други гласове, които са повлияли върху музикалния стил на МК. И на някои от които може би дори е подражавал в определен период от кариерата си.
Това беше в скоба извън забавната ни програма за днес. Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 22:48 от Tania M.

# 712
Момичета, "сараите на Хазар" от Славена не бяха достъпни като файл дълго време, и затова и премахнах връзката след няколко теми. Засега няма как да ги възстановя, освен да караме на спомени и ровене по старите теми Simple Smile

Всички сме на правото хоро! Оп оп! Ким тутар бизи!  Joy

# 713
Ани, Тара даде най-добрия отговор на въпроса ти за подаръка. Ние сме подаръкът. Подарък със самочувствие.  Peace
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 714
Kizlar,избрахте ли си обувки за празника?
Я да видим какви обувки харесваме и какъв ни е характера според обувките ни
/аз съм момичето с маратонките/

# 715
Вили много интересна статия аз съм жената с висок ток и балетни пантофи това са  любимите ми модели обувки   Laughing

# 716
Таня, аз помислих, че има друг дневен ред, а този на Ди го одобрявам напълно и след като си изпием кафето в кафене Хазар, всички гъзелки отиваме във вила "Щастливи заедно", където празника ще продължи с ядене, пиене и танци до зори. За тези, които се уморяват лесно ще има достатъчно стаи за почивка. Laughing
Вили, аз си избрах  с платформа /но не точно показаните/ за през деня, а за вечерното парти обувките ми ги няма, те са със затворена пета на ток и леко изрязани пръсти. Laughing Laughing Laughing

# 717
Към маратонките мога да прибавя пантофки и ниски обувки,абе да съм по-близо до земята.
Високи обувки носех до преди десетина години,след едно гадно падане/заклещи ми се токчето/спрях да нося такива.
Но мога да се жертвам за РД-то на краля.
Скрит текст:

Ресул-гъзелите от бг-мама организират парти за РД на Хазар без да са казали на Зилян.
Азам-аман синко да не си заложил отново бомба някъде?
Брата-yapma be abi,ако те хванат момичетата не само брадата но и косата ще ти обръснат./забравих как се казваше брата на Ресул/

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 22:35 от вили-72

# 718
     Heart EyesТанче, щом ние ще сме подаръка -избирайте и роклите след обувкитеи да не забравите панделките- всеки подарък трябва да се опакова. Grinning За  правото хоро  съм за  - и без това май само него мога да играя А от обувките избрах затворени на висок ток
Скрит текст:
Joyпредставям си се с балетни пантофки - все едно слонче да играе балет
Вили  Grinning- брата се казва Джелял /не съм сигурна правилно ли го пиша/

Ива къде се изгуби Thinking /аз докато попитам и тя се появи

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 22:48 от vousetmoi

# 719
Милички, много работа, относно празника сте отхвърлили до сега Hug
Ние като подарък ставаме, но като приложим албуми с колажите на Тара, с притурка тези на Вили, оформените в елегантни томчета преводи на Милена и линкове към нашите теми, ще го оставим без думи Laughing
Във вила "Щастливи заедно" /представям си семейната му къща/. Тя сега е празна и свободна за нашето парти Laughing. Танци край басейна, песни, билярд. Е, диванчето е малко поизтъркано, но то не е важно. Разходки до Босфора със закуски и пиене на кафе. И той да ни обяснява кой му е дал името "Златния рог". Също дали ще си вади кинжала от сърцето и ние ще го пробождаме ли с други остриета или не Laughing Екскурзия до родното място на Зилян с преспиване и посещение на местата, където тя го разхождаше.
Аз като Вили носех високи токове, та такива обувки ми трябват за партито, а при танците ще ги сменям с пантофки Laughing Мокасини за екскурзията Grinning.
Е, каквото ви харесва от моите предлижения, изберете Simple Smile.
http://vbox7.com/play:md53be0ba5

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 22:59 от Iva49

Общи условия

Активация на акаунт