www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 9

• 93 070
  • 900
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен! Искам да споделя опита ми с френския сайт photobox.fr. Имам пет фотокниги и един календар от тях. Като цяло съм доволна, изпълняват си поръчките в срок, качеството е добро. Но останах разочарована, тъй като на единия албум бях сложила текстове на български и се оказа, че не поддържат такава услуга и си останах без заглавния надпис ( в текста имаше букви на кирилица и цифри, от които бяха отпечатани само цифрите ). Писах до сайта и получих любезен отговор. Всъщност ако се поровите в сайта ще видите, че не поддържат кирилица, но аз и не предположих, че това ще ми се случи. Просто го имайте в предвид!

# 136
ние го знаем това ... не веднъж сме го коментирали за Фотобокс

# 137
Извинете тогава  Peace

# 138
няма проблем, просто тук ги пишем тия работи и една от основните причини да правя книжки в Кравата е именно българския - аз творя разни неща около снимките, стават като приказка и написани на латиница ... няма да ми харесат!

# 139
Аз си правя текста на кирилица като снимка и така го добавям.

# 140
Да, и така става Simple Smile но другия софтуер дава повече възможности. Който може да си прави нещата предварително на Фотошоп няма никакви грижи никъде  Peace

# 141
Този проблем за кирилицата само за френския фотобокс ли е? Защото аз поръчах две книги от английския сайт с надписи на български и нямаше проблем.

# 142
Здравейте, момичета. Имам нужда от малко помощ. На 23 Януари направих първата си поръчка в кравата, но статуса и още е Processing. Имам фактура, но никъде не пише, че е изпратена  Thinking Писах им преди няколко дни, с въпрос кога ще я изпратят и кога да я очаквам, но все още никакъв отговор... На вас случвало ли ви се е толкова много да ви ги забавят, дали обикновено им отнема по толкова време да ги изпратят?  Thinking

# 143
  • София
И аз да питам за кирилицата в английския фотобокс. Може ли да се пише?
Сигурно е коментирано, но ще съм благодарна, ако някой ми помогне.

# 144
В английския преди не можеше, сега не знам.

За Кравата - това наистина е много, кога сте им писала? Какво е поръчано? Пак им пишете.

# 145
  • София

Междувременно питах в лайф чата- не може за съжаление!

# 146
В английския преди не можеше, сега не знам.

За Кравата - това наистина е много, кога сте им писала? Какво е поръчано? Пак им пишете.

Поръчах две магнитчета. Днес пак им писах, да видим дали ще отговорят.

# 147

Междувременно питах в лайф чата- не може за съжаление!

Писах и по нагоре - поръчах 2 фотокниги от английския фотобокс и имам надписи на кирилица. Ако искате ще направя снимка.

# 148
  • Плевен

Писах и по нагоре - поръчах 2 фотокниги от английския фотобокс и имам надписи на кирилица. Ако искате ще направя снимка.
[/quote]

Искаме   bouquet

Аз също правих надписи, но ги оформих като снимки през фотошопа и ги слагах в поленцата за снимки.

# 149
Записвам се да ви следя   bouquet вече два пъти поръчвам снимки от фотобокса, мисля да поръчам още 2 пъти до адрес в Англия, ама не знам кога ли ще се усетят, че с различни регистрации все в един и същ адрес отива  Blush Blush иначе и фотокнига ще поръчам за сватбата на сестра му на ММ..колко е доставката за България на фотокнига  newsm78 благодаря предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт