www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 9

• 92 544
  • 900
  •   1
Отговори
# 735
Не може, Кети!
Идва като обикновена пратка/писмо, носят ги до вкъщи пощаджиите  Peace

# 736
  • Плевен
Здравейте!
Някой пускал ли е скоро снимки? Не мога да си потвърдя поръчката.

# 737
  • София
Аз пуснах скоро. Аз имах проблем с махането на доставката. Иначе първата поръчка, която се плаща мина без проблем. къде точно ви е проблема, при вкарване на данни от картата ли?

# 738
  • Плевен
Първата поръчка с картата я прие без проблем, обаче следващата , нулевата стойност не я приема. Пише invalid request
Притесних се да не са ни спрели поръчките до БГ , както преди години Ив Роше.

# 739
  • Гражданин на света
Да попитам как става номера с нулеватата стойност. Абе изобщо каква е далаверата сега  Laughing   bouquet  bouquet  bouquet

# 740
  • София
Първата поръчка с картата я прие без проблем, обаче следващата , нулевата стойност не я приема. Пише invalid request
Притесних се да не са ни спрели поръчките до БГ , както преди години Ив Роше.

Ами на мен при втората поръчка не ми махаше доставката. ваучера за 5 лири си стои, че го имам, но си ми дава доставка. После махнах снимките от кошницата и ги вкарах пак и и ми махна доставката. Мисла, че проблема беше, че трябва да се зареди кошницата, чак след като съм получила подаръка от приятел.Пробвайте така  Hug

# 741
точно така, ако кошницата е напълнена преди подаръка - не го отчита, трябва да се изпразни и отново да се добавят желаните артикули Simple Smile

# 742
драги мои Simple Smile
важи ли още кода за книга?

# 743
драги мои Simple Smile
важи ли още кода за книга?

Не съм правила скоро, но лятото важеше.

Дали не трябва да пуснете нова тема?

# 744
кой е кодът за книга?

# 745
Искам да си купя един ваучер за снимки. Моля за инфо от някой, който е купувал - при слагането на снимки в кошницата и плащането им с ваучера ще ми се начисли ли доставка?

# 746

В Artcow има код за фотокниги с безплатна доставка. Валидни са до 31.12.2016
Individual* Orders
6"x6" and 7"x5" (20 pages) Regular Photo Books- $4.99/each
8"x8" and 9"x7" (20 pages) Regular Photo Books- $9.99/each
Coupon Code: SPEOFPB6789

Преди 3 дни пуснах с тези кодове Peace
Само да попитам извинявам се за въпроса ако е задаван честоза коко време пристигат от Кравичката?

# 747
Поръчвали ли сте чаши от сайта? Заслужава ли си или да поръчам от Бг? Rolling Eyes

# 748
Поръчвали ли сте чаши от сайта? Заслужава ли си или да поръчам от Бг? Rolling Eyes

Поръчвала съм чаши за цялата фамилия миналата Коледа, със снимки на детето.
Много наситени и свежи, чашите са супер, сега пак мисля да пусна, но си чакам Коледните картички, които обаче нещо се бавят- вече 10 дни от както са шипнати....  newsm78

# 749
  • Русе
November_girl , от фотобокса или кравата?

Общи условия

Активация на акаунт