www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 9

• 92 580
  • 900
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • Плевен
Мисля, че парите от приятел я покриват  Peace

# 722
Мацки, някой поръчвал ли е снимки от последното предложение 75 бр. за 5 паунда или 150 бр. за 9 паунда? Колко излиза доставката?

# 723
mishkaromba   bouquet Благодаря за офертата. Аз поръчах формат А2. Имах 5 паунда в акаунта. Доплатих само 0,87 паунда. Не обърнах внимание каква е доставката.

# 724
И снимките ми вече пристигнаха, страхотни са! Веднага пуснах още 60бр. Сега ще паднат едни поръчкиииии, не съм изкарвала снимки от години, ще се наваксва  Laughing

# 725
  • Димитровград
Код  DELCELEBRATE дава безплатна доставка за продукти на 5 лири. до Английски адрес.Не е кои знае какво,но някой ако иска да се възползва.

# 726
Здравейте, днес направих поръчка с -50 % - снимки и албум. Платих с пей пал и поръчах до англ адрес . В профила ми виждам поръчката с  Cancelled  и още един ред с Refund . Прикачам  снимка на екрана - http://prikachi.com/images.php?images/233/7488233K.png
Нямам съобщение на мейла. Получих само от пей пал.
Моля за съдействие - защо така изглежда поръчката ми - отдавна не съм поръчвала но не помня такава ситуация.
Благодаря !

# 727
  • София

В Artcow има код за фотокниги с безплатна доставка. Валидни са до 31.12.2016
Individual* Orders
6"x6" and 7"x5" (20 pages) Regular Photo Books- $4.99/each
8"x8" and 9"x7" (20 pages) Regular Photo Books- $9.99/each
Coupon Code: SPEOFPB6789

# 728
  • Плевен
Оферта от кравичката , нещо за 4.99 със шипинга

http://www.artscow.com/photo-gifts/everything499

Coupon Code:         499ALLITEM
Expiry Date:         8 / 25 / 2014

# 729
  • София
Момичета, записвам се да видя дали има промени, или пускате като преди с 5 акаунта  и покани  Hug
Имам да  пускам снимчици и аз  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 21:57 от ketito

# 730
  • София
Моля, ако има някой на линия да ми помогне  Praynig
Имам 5 лири от поръчка на поканен от мен приятел.Не мога да се сетя, как ги ползвам, за да ми покрият доставката  newsm78
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 731
  • Плевен
Няма нужда да правиш нищо. При плащането автоматично ще се приспаднат.

# 732
  • София
Няма нужда да правиш нищо. При плащането автоматично ще се приспаднат.

Кога се приспадат  newsm78 Ваучерътот 5 лири ми е изписан горе при снимките. Но като влезна да видя какви са ми кредитите, срещу 5-те лири има бутон "пазарувай" и ме праща ето  тук.
http://www.photobox.co.uk/shop
А ако влезна да плащам си стои доставката до края . Условията на ваучера ли са променили. Много съм се прецакала , ако е така, защото пуснах първата поръчка за 5 лири за 50сн. ooooh!

# 733
  • Плевен
Съвсем до края? Стигаш ли до опция за плащане с пейпал или карта?

# 734
  • София
Пуснах поръчките вече, чакам ги, дано дойдат! Благодаря на всички!   bouquet
Няколко пъти трих снимките, пак ги качвах и ги вкарвах в кошницата и си стояха 5 лири подарък,а ми начисляваше доставка. И изведнъж, се приспадна доставката  newsm78  не знам как се получи, но ако му се случи на накого да пробва с триене и ново качване. Или поне вадене от кошницата  и пак вкарване ...и така  Peace Успех  Hug

Пратката не можеше да се проследява,нали?

Общи условия

Активация на акаунт