www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 9

• 93 099
  • 900
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Анинко, днес си купуваш и плащаш "ваучера" за намаление, а срокът ти за ползване е 1 месец, като има опция и да е 3 месеца, но се плаща за това Peace

# 706
Кодът LPPFRGT7 за фотокнига за фотобокс не работи ли вече newsm78

smile3511

# 707
  • В реалността

smile3511

Днес пуснах от два акунта.
Изтрий кукитата и пробвай пак, или пък с др. браузър
Или, да не би да е вкаран преди повече от 3 дни?

# 708

smile3511

Днес пуснах от два акунта.
Изтрий кукитата и пробвай пак, или пък с др. браузър
Или, да не би да е вкаран преди повече от 3 дни?
Да преди повече от три дни newsm78 нямам ли шанс?

А готовата книга мога ли да преместя на нов акаунт? Толкова труд напразно не ми се иска да отиде smile3511

# 709
  • В реалността
Можеш да споделиш книгата с нов акаунт /Ани е обяснявала на предните страници/ или пиши на хелпа да ти удължат срока. В последните 5 страници се коментират подобни дилеми.
Късмет Hug

# 710
Можеш да споделиш книгата с нов акаунт /Ани е обяснявала на предните страници/ или пиши на хелпа да ти удължат срока. В последните 5 страници се коментират подобни дилеми.
Късмет Hug
Благодаря сърдечно Hug
Този форум е безценен за мен newsm74

# 711
  • Димитровград
Момичета в момента има код SAVEME50 за 50%намаление. за първа поръчка.Аз поръчах фото чаши за 1 юни за децата излизат на 2,40 лири с доставката.Ако някой иска да се възползва.

# 712
Гери, от кои чаши поръчваш, гледам че най-евтината е 7, 07 и с кода за 50 % става на половина и то трябва да са 2 чаши, че кода е за над 10 лири поръчка. Днес ли ги пусна, че те до скоро бяха намалени на към  5 лири - да не би докато бяха намалени да си ги пуснала за по 2,40

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 13:26 от mila_x

# 713
  • Димитровград
Ето мила от тези,ама пропуснах да кажа че с 5 лири бонус от приятел излизат толкоз.

http://www.photobox.co.uk/shop/home-gifts/photo-mug/magic-mug

# 714
аха, с бонус може Simple Smile

# 715
Има ли нова тема, че нещо не мога да се ореантирам  Embarassed

# 716
Темата е изпаднала, да я побутна малко.
Да споделя, че на имейл имах да попълня някаква анкета и след като го направих, ми даде код за минус 5 лири. Пробвах го и на друг акаунт, става. Споделям го, дано да е полезен на някого LPSURVEY - пише, че важи 14дни.

# 717
Пуснах първата си поръчка от сайта преди две седмици - книга и снимки. Уж са пуснати заедно, а днес пристигна само книгата, снимките ги няма. Да пиша ли на сайта или това е нормално, снимките да дойдат по-късно? Thinking

# 718
  • Димитровград
Цитат
Темата е изпаднала, да я побутна малко.
Да споделя, че на имейл имах да попълня някаква анкета и след като го направих, ми даде код за минус 5 лири. Пробвах го и на друг акаунт, става. Споделям го, дано да е полезен на някого LPSURVEY - пише, че важи 14дни.

При мен кода не действа на всичко.С кода и 5 лири от приятел детските  тениски идват без пари
Споделете ако има  друго нещо изгодно.

# 719

Общи условия

Активация на акаунт