Къде в Пловдив? - 40 тема

• 74 385
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Предложете романтично ресторантче с добра куня  Simple Smile

Ресторант "Беладжио". Кухнята е уникална - арменска. Всичко е много вкусно, цените нормални, интериора  - не кичозен,  музиката е тиха и приятна/по желание на клиентите/ - приятно малко ресторантче с романтична обстановка. Peace
Мери, къде е този ресторант?
И аз искам да знам.. Wink

# 91
Предстои ми да карам курс по английски език по програма в Пловдив. Коя школа да избера- "Фарос" или "Наука и знание"?
Моля ви, помагайте!

# 92
"Пикантино", ул. Родопи 67
Да ви е сладко Simple Smile

# 93

Ресторант "Беладжио". Кухнята е уникална - арменска. Всичко е много вкусно, цените нормални, интериора  - не кичозен,  музиката е тиха и приятна/по желание на клиентите/ - приятно малко ресторантче с романтична обстановка. Peace
Мери, къде е този ресторант?
И аз искам да знам.. Wink

Емстерс, huliganka - ул. "Емил Зола" 9 - мисля, че е адреса. Квартално ми и не съм си правила труда за визитка, но такситата  го знаят като "арменския ресторант" Peace

# 94
  • Пловдив
Момичета,кажете добър сервиз за цифрови фотоапарти.

# 95
Къде се продава закваска за кисело мляко ? Благодаря   bouquet

# 96
  • Пловдив
Някой търсеше пластмасово ренде.Видях в еднолевката.Мога да обясня коя точно,но се намира в Кичука

Разни закваски съм виждала в супер маркета.При сирената и млякото стои

# 97
Някой търсеше пластмасово ренде.Видях в еднолевката.Мога да обясня коя точно,но се намира в Кичука

Разни закваски съм виждала в супер маркета.При сирената и млякото стои
Хм, така само мая за сирене май съм виждала. За мляко не  Thinking

# 98
Момичета,кажете ми от къде да си купя евтина флашка /в смисъл трябва ми,за да си прехвърля само едни снимки/ и не ми се дават много пари  Rolling Eyes

# 99

Всяка седмица квася мляко, като използвам за закваска кисело мляко БМК 5 % Орфей. Не се продава само закваска в магазините.

# 100
  • Пловдив
Закваска съм взимала такава:
http://www.daflorn.com/starter-cultures.html
3,95 струва, за 2 л мляко. Това за първия път, после вече съм квасила с полученото кисело мляко, докато не спрях да квася изобщо. Трябва пак да почна Simple Smile
Имат офис до Мармалад, всичките им пробиотици са много, много добри, нищо общо с тези по аптеките. Не знам обаче дали продават директно, аз станах дистрибутор, защото всеки месец взимам пробиотик за децата. Ако на някой нещо му трябва от там, да ми пише на лични и ще гледам да помогна.

# 101

Пулсар, но и зависи каква марка е апарата ти

# 102
  • Пловдив
Суха закваска за кисело мляко продаваха и в здравословния магазин до "Белиятъ паяк".
Но не съм купувала, аз квася с Домлян по БДС или Фрезко. А вчера даже квасих с някво друго, което взимам за сефте - Рикас, мисля. Млякото стана супер!
Но не с всички купешки млека става... ooooh! 

# 103
  • Пловдив

Пулсар, но и зависи каква марка е апарата ти
Самсунг.Той не е мой,но ме попитаха,а знам че тук винаги има кой да ми отговори.   bouquet
Благодаря.

# 104
Къде мога да намеря ембосинг  пудри и  инструменти???

Най-добре зареденото място в града е магазинчето на Руми, близо до бившите Хали в Кичук Париж - там няма нещо да няма Wink

http://www.facebook.com/people/%D0%A0%D1%83%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0 … 0/100002462722544

Общи условия

Активация на акаунт