Къде в Пловдив? - 40 тема

• 73 680
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, днес из целия град има патрулки и жандармерия. Някой знае ли защо? По интернет изданията нищо не се пише, а сутринта се чуваха сирени в "Изгрев" /не на пожарната - полиция или линейки бяха/.

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 15:29 от `ТуиГ

# 631
Момичета, днес из целия град има патрулки и жандармерия. Някой знае ли защо? По интернет изданията нищо не се пише, а сутринта се чуваха сирени в "Изгрев" /не на пожарната - полиция или линейки бяха/.
Цв. Цв. е на посещение.
Да задам и аз един въпрос - дядо ми има радио-касетофон, който отказва в последно време да работи с касети. Имате ли идея къде да го занеса - вероятно ще се наложи почистване на главата.

# 632
  • о`майна лунна нощ е
Това го видях - прекопават градинката на VІ-то РУ .... - http://plovdiv24.bg/pic/9953/20.html  Явно сирените сутринта нямат общо с тази "обсада" и причината наистина е посещението.

СПЕШНО!
Момичета, трябват ми два билета Пловдив-Кърджали-Пловдив! Само билетите, за да оправдая ходене до там. Моля ви, ако някоя от вас може да ми осигури такива, да ми пише. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 15:29 от `ТуиГ

# 633
  • Пловдив
Момичета, къде има официални дрехи за по-едри дами?
На "Иван Вазов" има един магазин ИВИА мисля, че се казва, по едни стълбички се качваш. След библиотеката е, от същата страна,  като вървиш от гарата към центъра. Дано да ме разбра  newsm78

# 634
  • Пловдив
Момичета, къде има официални дрехи за по-едри дами?
Мога да препоръчам доста магазини, но до колко официални дрехи и колко е едра дамата?

# 635
  • Пловдив

Това е трудно да се определи по интернет.Препоръчай магазините,които имаш предвид

# 636
  • Пловдив

Това е трудно да се определи по интернет.Препоръчай магазините,които имаш предвид
Може да каже кой номер носи по принцип... Защото доста от магазините, които аз знам, имат до 54 или 56 номер. за по-големи в Макси Мод има по нещичко, но все пак зависи какво се разбира под официален тоалет. В Халите на центъра има 1 магазин, имат и официални рокли, но цените им са малко височки. Магазин Ивиа на Ив. Вазов са го споменали вече, имат магазин и на Илиянци, като там карат по-стара стока. На Заимов има магазин Делман (дано не бъркам името), преди Кукления театър се намира, имат костюми, поли, ризи и по някоя рокля. Срещу Синдикалния дом в малката уличка има магазин (мисля че беше) Теди, имат костюми и блузи. На "Отец Паисий" в Мариана-та също се срещат официални дрехи, някой сезон имат, следващия нямат. "Вили Стил" също имат умерено официални неща; магазини имат в Халите и на "Ив. Вазов". В магазин "Ревю" също се среща по нещо - до пирожките на центъра и в Гранд. Мога и още да напиша, но някакви насоки биха ми били полезни, за да не изреждам безцелно.

# 637
  • Пловдив

СПЕШНО!
Момичета, трябват ми два билета Пловдив-Кърджали-Пловдив! Само билетите, за да оправдая ходене до там. Моля ви, ако някоя от вас може да ми осигури такива, да ми пише. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
[/quote]
Предложението не е особено умно, но защо не посрещнеш автобуса и да попиташ пътниците?

# 638
  • о`майна лунна нощ е
Предложението ти е много добро даже, но едва ли някой ще се съгласи да ми ги даде. Може и да пробвам. Благодаря ти все пак!

# 639
  • Пловдив
Виждали ли сте наскоро памперси на промоция марка Либеро или Пуфис №5 и на каква цена.

# 640
  • Пловдив
в карфур пуфис имат промоция, вчера гледах, но си намери брошура ако ви пращат, защото не видях цената...  Joy

# 641
  • Пловдив
Предложението ти е много добро даже, но едва ли някой ще се съгласи да ми ги даде. Може и да пробвам. Благодаря ти все пак!

Пробвай.На повечето хора не им трябват.На мен така са ми искали и съм ги давала.

# 642
Виждали ли сте наскоро памперси на промоция марка Либеро или Пуфис №5 и на каква цена.

В Карфур памперсите Пуфис от доста време са на промоционалната цена от 20 лв. Дано се задържи още тази промоция... Peace

# 643
Благодаря на Only  Hug! Помогна ни да се сдобием с плат за рокличка за спортни танци.

# 644
Къде има голям избор на пластелините Плей До ?
Обаче ми трябват от тия в кофичките с разните му там формички. А не от онези фабрики за шоколад, бонбони, зъболекар и пр.

Нещо такова търся

http://origin.kaboodle.com/hi/img/b/0/0/198/f/AAAACx7fmRkAAAAAAZ … g?v=1320951540000

Общи условия

Активация на акаунт