Лидл ::22::

• 61 903
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
А аз може ли да помоля за една снимка на така харесваното бутер тесто, защото днес гледах едни малки пакети и не бях сигурна дали за тях ставаше дума ...по 500г  newsm78 ... иначе фините овесени ги взехме, утре ще ги дегустирам , в комбинация със страхотните сурови ядки. Прясно мляко имаше, взехме и къри соса от азиатските неща, мисля към някакво месо да го забъркам ... ( приемам и други идеи  bouquet)

# 571
Аз като един голям почитател на киселото мляко как съм пропуснала да видя,че има такива кофи  smile3555.Пред чувствам как следващото ходене до Лидл ще се заредя.
А иначе да ви похваля салатата Снежанка на Торро.Взех една малка от 400гр. за проба /понеже напоследък не намеря хубава/и за нула време се изяде.Вече само такава ще се купува.

# 572
  • София
Да, киселото в кофата много го харесваме и в къщи.

# 573
А аз може ли да помоля за една снимка на така харесваното бутер тесто, защото днес гледах едни малки пакети и не бях сигурна дали за тях ставаше дума ...по 500г  newsm78 ... иначе фините овесени ги взехме, утре ще ги дегустирам , в комбинация със страхотните сурови ядки. Прясно мляко имаше, взехме и къри соса от азиатските неща, мисля към някакво месо да го забъркам ... ( приемам и други идеи  bouquet)
Същото е бутер тестото.
Бутер тесто - кафяв плик с кроасани, пише Original Blatterteig   цитирам от първа страница

# 574
Мляко "Пилос" 3.2% - 1.69лв. - пълно беше.
Портокалите /насипни/ са сочни и сладки.
Звънче,сладко от диви ягоди домашно ,бих яла само от буркан ,ама нямаааааааа !
Къде намери кофите кисело мляко  3.2% - 1.69лв. ?
Уточнявам - прясно мляко.
Киселото в кофите е чудесно,а разбъркано със счукани бисквити и сладко -ммммм !
Мирама, компота от кайсии от "Лидл" ли е ?

# 575
Да, но явно не я намирам. Все пак благодаря! Сигурно я търся на неправилното място! Няма я при млеката.

# 576
  • София
Ами точно при млеката, някъде около кофата с киселото беше, ние такава точно взехме за  тортето...може би когато си я търсила спец. не е била налична.

# 577
И аз така онзи ден търсих хвалените вече от мен шоколадови пурички в един друг Лидл магазин  (не този, от който ги взех) и ги нямаше Sad

# 578
  • София
Днес купих за първи път лютеница Чира, едросмляна, страхотна е, май такава ще купувам вече.  И фините овесени ядки в син пакет си взех. Разгледах азиатските продукти, но бях с мъжа и детето и бързахме, а аз обичам да си разглеждам, да чета етикети... Общо взето нямаше кой знае какво този път, нищо не ме изкуши.

# 579
  • Русе
Да, но явно не я намирам. Все пак благодаря! Сигурно я търся на неправилното място! Няма я при млеката.

Кофите със сметана не са ли над кравето масло? Поне в Ловеч са там.

# 580

Кофите със сметана не са ли над кравето масло? Поне в Ловеч са там.

На Халите са при киселото мляко, но на нас сметаната не ни хареса. В малките опаковки, по 450 гр, е по-хубава.

# 581
красива бела, да, и компота е от там.
Но то става и с всякакво сладко, каквото имаш под ръка. ) аз просто исках да ми е нещо киселичко. )))

# 582
  • Sofia
Паце,в нашия Лидл сметаната е точно до яйцата....не е съвсем до другите млека. Там е и ( незнайно защо Simple Smile голямата кофа кисело мляко Пилос. Сега като се замисля-явно за да ги объркаш по-лесно Simple Smile много си приличат на външен вид  Laughing

# 583
Мерси за отговорите! Следващият път ще гледам по-внимателно, като се замисля ..точно до яйцата съм ги виждала и в Пловдив. В четвъртък смятам специално да отида.

# 584
А в Лидл има ли цедено мляко?

Общи условия

Активация на акаунт