Лидл ::22::

• 61 884
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Скрит текст:
Не знам дали лампата ще помогне, но защо не я заведете на ревматолог. Моята майка от как се помня все я болят ръцете, все мекараше да и разтривам пръстите, все е със шипове и болки тук и там. Оказа, че е с доста напреднала форма на остеопороза, а в последствие коксартроза и гонартроза

Скрит текст:
ами джипито й казало, че на остеопороза му мяза, ама тя мойта майка малко тежка за ходене по лекари. сега уж ще я водя, и тъкмо се чудех на какъв лекар. сега ще видя за ревматолог щом казваш. на твоята майка какво лечение й предписаха, има ли въобще такова, или ще си носят кръста?  Confused

# 616
Цедено мляко-няма и не е имало,досега.
+1 Peace
Мирама,ще погледна за компота,но препоръчвам за сиропиране на блатове - прясно мляко:
винаги е под ръка,не е сладко, дава сочност. Пробвай !

# 617
Да похваля портокалите в лидл - 95 ст за 1 кг мрежа.  Получи се страхотен много сладък сок.

# 618
Тази подложка е малка - 45 х 32 см. Мен ме е яд, че декември месец изпуснах да взема голямата подложка (60 х 40 см), която беше 12 лева.

На мен ми е идеална, защото и фурната ми е от малките.

# 619
  • Stuck in a moment
Аз пък си купих боза със захар. От години не бях взимала, понеже по магазините все я виждах с посладител. Ставам отново фен и пак ще купувам  Laughing

# 620
  • София
бозата е много хубава Simple Smile

# 621
  • При любимите ми хора
А какво ще кажете за уплътнителя за врата? Има ли го някой от вас? Доволни?
Бозата задължително ще я тестваме. Да похваля овесените бисквити с шоколад, уникални!

# 622
Аз взех от уплътнителя и го сложихме на входната врата. Доволни сме. Можеш да си го срежеш и да си го сложиш според големината на вратата

# 623
Имам я лампата, но не знам как да я ползвам
В моята специално няма подробна книжка с инструкции  newsm78
Слагате ли очила например и колко време се "печете"
Може и на лични, макар че мисля че ще е интересно и за други, нали сега ще я пускат...

# 624
В моята има книжка с наистина много подробни инструкции за употреба, които няма как да преписвам, защото са доста страници - за какви болежки се препоръчва, за какви не се препоръчва, как да се ползва и т.н. В най-общи линии, препоръчва се да се полза два-три пъти на ден за по 10-15 мин от разстояние 40-60 см, така че да е комфортна топлината. За лицето има споменато нещо за очила, но ние просто затваряме очите и не гледаме директно в лампата.
Ако има интерес, мога да снимам инструкциите с фотоапарата, че нямам скенер, и да ги пусна, но мисля, че в кутиите би трябвало да има инструкции.

# 625
Ето тук има ръководство на тази лампа.
От тук.

Скрит текст:
Въздействие на инфрачервената лампа
InfraCare излъчва инфрачервена светлина, която прониква дълбоко в кожата и затопля
тъканите.
Инфрачервената светлина ускорява придвижването в кръвообращението на веществата,
необходими за регенериране и подхранване на телесните тъкани. Също така тя ускорява
изхвърлянето на вредните вещества.
Поради това въздействие инфрачервената лампа е изключително подходяща както за
терапевтично, така и за козметично приложение.
Терапевтично приложение
Инфрачервената светлина може да се използва за облекчаване на болки в мускулите и
обикновени настинки.
За да третирате болки в гърба, поставете уреда на маса на разстояние прибл. 30
см (фиг. 7).
За да третирате болки в коляното, поставете уреда на холна масичка. Седнете на стол до
масичката на разстояние прибл. 30 см (фиг. Sunglasses.
За да третирате обикновена настинка, седнете пред уреда на разстояние прибл. 55
см (фиг. 9).
козметично приложение
Забележка: За да осигурите най-добър резултат, преди третиране с лампата махнете
всякакъв грим от лицето си.
Инфрачервената лампа поддържа кожата на лицето ви здрава и чиста поради стимулиращото
си въздействие върху кръвообращението.
Инфрачервената светлина разтваря порите в кожата. Това позволява по-добро
почистване на кожата.
Под въздействието на инфрачервената светлина кремовете и другите козметични
средства се поемат по-добре и по-бързо от кожата.
използване на инфрачервената лампа
1 Преценете разстоянието между тялото си и уреда:
Когато третирате болки в мускулите, разстоянието между лампата и областта за
облъчване трябва да е прибл. 55 см. Трябва да усещате комфортно светлината върху
кожата си.
Когато третирате обикновени настинки, разстоянието между лицето ви и лампата трябва
да е прибл. 55 см. Трябва да усещате комфортно светлината върху кожата си.
Не гледайте към светлината на лампата, когато е включена. Дръжте очите си затворени

Аз съм ползвала такава лампа на Цептер при приятелка, когато дъщеря ми имаше афти в устата и когато аз имах болки в гърба. Тя не лекува, само облекчава болката.

# 626
Е, чудесно! Инструкциите са почти същите. Разликата е, че лидълската лампа няма бутон за включване и изключване - с кабела се действа само.

# 627
В сайта на Лидл има ето тази секция,в която всеки би могъл да си дръпне ръководството за експлоатация на уред закупен от тях:http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-76F9C184-A4515C3A/lsp/hs … ?rdeLocaleAttr=bg.
Хм,сега виждам,че в сайта нещо са променили-не мога да видя нехранителните промоции за четвъртък-мога да се абонирам за тях/но аз вече съм абонирана/или да ги видя в брошурата..... Thinking

# 628
Влез в брошурата и ще видиш всичко

# 629
В сайта на Лидл има ето тази секция,в която всеки би могъл да си дръпне ръководството за експлоатация на уред закупен от тях:http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-76F9C184-A4515C3A/lsp/hs … ?rdeLocaleAttr=bg.

Този линк е хубаво да се сложи в началото на темата.

Общи условия

Активация на акаунт