Любов неподвластна на времето и годините

• 14 793
  • 163
  •   1
Отговори
# 60
Олеее, ама това е съфорумката, дето пускаше едни и същи теми за това как съпруга й я обича, но от инат не е с нея.Не можеха да се разберат в кой град да живеят, но уж много се обичаха.Доколкото помня, доста хора я посъветвахме да се обърне към психолог.Май не го е направила.Откъде се изкопа тази непреходна и истинска 10-годишна геронтофилска любов, като до вчера ревеше за съпруга си? newsm78

# 61
 Shocked ако тъй се влюбва във всеки от който е получила оргазъм и си мисли че е любов.... Горкото и дете.

# 62
беше ми интересно какво мислите естествено че нищо в историята не е вярно но ми е интересно все пак какво мисли аудиторията. Simple Smile

# 63
Абе то по-добре аудиторията да не казва гласно какво мисли цялостно, че ще е за бан.

# 64
  • Канада
По-добре да не знаеш какво мисли аудиторията за теб в този момент.

# 65
Авторката,не знам какво си очаквала с пускането на подобна тема ,но четейки  какво си писала във форума и темите които си пускала започвам да се съмнявам в психическото ти  състояние

# 66
беше ми интересно какво мислите естествено че нищо в историята не е вярно но ми е интересно все пак какво мисли аудиторията. Simple Smile
Тъкмо щях да попитам какво точно се пита в темата, че не ми стана ясно защо е пусната. Сега се оказва, че било тема за роман може би. Проверяваш колко интересен е сценария?

# 67
Авторката,не знам какво си очаквала с пускането на подобна тема ,но четейки  какво си писала във форума и темите които си пускала започвам да се съмнявам в психическото ти  състояние

+1  Thinking

# 68
# 69
  • Варна
Не вярвам в продължителността на връзки със семейни мъже/жени.

# 70
  • София
Ми обичайте си се....Не разбрах какво се иска от нас....Да метнем на боб, за да те успокоим, че той няма да се разведе, но ще е вечно и само твой....Надценяваш ситуацията, защото си под влияние на силна страст....Изживей си я и ще си проличи по-натам....

# 71
  • София

Някои от двойките си пасват много добре, поне визуално. Хефнер да не е на 100+?

# 72
  • София
Какво мислите според вас възможно ли е да съществува любов когато мъжът е много по-голям от жената и ги делят много години.Ако връзката е на сексуална основа любовта налице ли е и гаранция ли е че това е наистина истинска любов?Мъжът и жената се срещат хубаво им е заедно но има и пречка между тях човекът е семеен но въпреки всичко се обичат и двамата изпитват необходимост да се виждат.Докога би просъществувала такава любов според вас възможно ли е да се запази и продължи дълги години и да е неподвластна на времето и годините.Засега не избира защото не е поставян ултиматум да избира а консумират това което искат и двамата секса така вълнуващ и страстен.
Моя приятелка вече 10години е в такава връзка, казва, че и е добре така. Може би разликата е , че мъжа не е   по-голям от нея...Не зная не коментирам, но аз не бих могла така.Макар , че тя мъж от деца не отнема , защото приятелят и женен от 20г , деца няма

# 73
Каква тема!!! Shocked Shocked

# 74
Глупости  Naughty Има нещо вярно в цялата история, кой ще пита ей така хипотетично, защото му било интересно  Thinking  Ако е хипотетична ситуацията, защо говориш с такава увереност "тя знае, че той я обича", ""той пък дрън-дрън" Авторката, така и така вече си понесе критиката на аудиторията, поне си довърши темата, може да си спечелиш пък някой на твоя страна.

Общи условия

Активация на акаунт