Любов неподвластна на времето и годините

• 14 774
  • 163
  •   1
Отговори
# 90
Ахахахах, че аз ако доживея до такава възраст, и мъжа ми разбира се....не бих си легнала с него и в един креват даже...)
Ужас, сбръчкано деде, обзето от похот и сипещ пръдня и кашлица в кревата..... Laughing

Joy Joy JoyЛеле представих си го.Ужас!
Още повече че на 70 и сексуални подвизи  малко трудно ми се връзват

# 91
Ахахахах, че аз ако доживея до такава възраст, и мъжа ми разбира се....не бих си легнала с него и в един креват даже...)
Ужас, сбръчкано деде, обзето от похот и сипещ пръдня и кашлица в кревата..... Laughing

Joy Joy JoyЛеле представих си го.Ужас!
Още повече че на 70 и сексуални подвизи  малко трудно ми се връзват

Ами така де....хайде да е на 50-60г., как да е....но 70г. вече ми идват малко множко.
Пък ако ще и милиардер плейбой да е, то времето не прощава на никого.

# 92
Какво мислите според вас възможно ли е да съществува любов когато мъжът е много по-голям от жената и ги делят много години.Ако връзката е на сексуална основа любовта налице ли е и гаранция ли е че това е наистина истинска любов?Мъжът и жената се срещат хубаво им е заедно но има и пречка между тях човекът е семеен но въпреки всичко се обичат и двамата изпитват необходимост да се виждат.Докога би просъществувала такава любов според вас възможно ли е да се запази и продължи дълги години и да е неподвластна на времето и годините.Засега не избира защото не е поставян ултиматум да избира а консумират това което искат и двамата секса така вълнуващ и страстен.

Любовта е възможно да е дълга, но нейната консумация т.е. секса е подвластен на годините. Неминуемо е.

# 93
То е ясно че не сме ежедневно заедно но необходимостта и желанието да се виждаме го има и от двете страни.

# 94
То е ясно че не сме ежедневно заедно но необходимостта и желанието да се виждаме го има и от двете страни.

Извини ме за любопитството,но ми е много интересно къде се срещате с човека
Къде се провеждат страстните ви срещи

# 95
Егати въпроса. ooooh!

# 96
На пейката в парка осъществяваме страстните си срещи Simple Smile

# 97
Тази тема предизвиква в мен позиви за повръщане.Аз съм на 41 г. и вече 55- годишните ми се виждат стари за мен.Камо ли 70.Ужас просто.

# 98
Леле, завидях ти, от тийн годините не съм имала такива срещи. А ..., хм,...  такова, там ли консумирате.

# 99
ами то си е за завиждане!Защото романтиката я има!

# 100
Еми то човека на 70 г с едната пенсия освен пейката в парка друго не може да предложи

# 101
  • Варна
Леле, завидях ти, от тийн годините не съм имала такива срещи. А ..., хм,...  такова, там ли консумирате.

Whistling в тази зима, най много някой артрит да ви пипне.

ами то си е за завиждане!Защото романтиката я има!

От студ умри, романтик бъди!!!!

# 102
Леле, завидях ти, от тийн годините не съм имала такива срещи. А ..., хм,...  такова, там ли консумирате.

Не него сигурно по спирките. Абе вие у ред ли сте.... Joy

Не подценявайте 55 годишните молим. Има 55 и и 55 годишни. Неща  не са така черно-бели. Всеки квото го влече и по-скоро когато го завлече.

п.п. към авторката- глей си кефа и не се се хАби излишно по форуми.

# 103

Не него сигурно по спирките. Абе вие у ред ли сте.... Joy

Не подценявайте 55 годишните молим. Има 55 и и 55 годишни. Неща  не са така черно-бели. Всеки квото го влече и по-скоро когато го завлече.

п.п. към авторката- глей си кефа и не се се хАби излишно по форуми.

А не говорим за 55 годишен , а за 70 годишен
Има разлика

# 104
Позиви за повръщане не знам, но чувството ми за реалност е силно нарушено. Значи връзката е от 10 години, което ще рече, че едно 22-годишно момиче си хваща за гадже....60-годишен дядо. Беше ли женена по време на гаджосването с дядото, авторке?  Rolling Eyes
После любовта "неподвластна на времето и годините" продължава.... Crazy Дядото се държи добре за възрастта си, разбирам от изложението. Бих повярвала донякъде, защото и аз изглеждам по-млада от годините си, но само отдалече. Отблизо....не е точно така и....охххх, факта, че тежа 40 кг, колкото и на 25 може да заблуди някого, но не и ако ме види без дрехи... Embarassed Confused А ти редовно го виждаш и така. Не можеш да заблудиш никого, чудя се как заблуждаваш себе си? newsm78 Да не говорим за сексуалните му възможности....не им вярвам нещо, не знам защо....
За мен темата е абсолютна пързалка, че и отгоре. Не вярвам в такава връзка, ако не почива на силни меркантилни чувства и домогвания. Важи еднакво за по света и у нас.

Общи условия

Активация на акаунт