Нови придобивки в гардероба - 32

• 88 037
  • 709
  •   1
Отговори
# 615
  • София
А аз търся усилено нещо такова, или такова. Първото ми е голям най-малкия номер и седи грубо на крака ми. Второто не виждам начин да си го поръчам, а тук го няма. Идеята е такава - маратонка/кец/обувка на висок ток/платформа. Но да е елегантна. Моля за идеи.

В Зара Новата Колекция има такива кецове със скрита платформа няколко модела.

# 616

Момичета, безнадеждно съм влюбена в тези обувки. Някаква идея от къде могат да се поръчат?  Cry

Докато издирвам моите, видях тези. Има и други разцветки в сайта.

# 617
  • София
От днес:

Обувки, пак   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 618
  • Пловдив
Момичета, опитвам се да намеря ФБ страничката на дрехите, които показва малката лисичка, но не знам дали ще успея. Спомням си, че преди разглеждах дрехи в интернет, сетих се заради момичето, което е снимано на тях.  Rolling Eyes

Peace Нещата, за които попита бяха от тук

# 619
Здравейте дами,
Имате ли идея тази рокля каква е и от къде мога да си купя такава?

# 620
  • Sofia
Здравейте дами,
Имате ли идея тази рокля каква е и от къде мога да си купя такава?

И аз се присъединявам към питането, защото наистина роклята хваща окото.  Peace

# 621
  • Sofia
А аз търся усилено нещо такова, или такова. Първото ми е голям най-малкия номер и седи грубо на крака ми. Второто не виждам начин да си го поръчам, а тук го няма. Идеята е такава - маратонка/кец/обувка на висок ток/платформа. Но да е елегантна. Моля за идеи.

Ето тук има подобни модели: http://obufki.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B5%D0 … 0%B6%D0%B0/page/3

Мисля, че и по другите онлайн магазини би трябвало да има кецове със сходен дизайн. По моловете също.  Peace

# 622
Момичета, искам да ви попитам имате ли някакви впечатления от този сайт http://www.ioffer.com/
Цените са показани в лева. как става поръчката и за колко време пристига? Благодаря ви!

# 623
  • Belgium
feria99 този сайт продава предимно китайски ментета с не особено добро качество, така че не бих ти препоръчала да пазаруваш от него  Peace

# 624
Много благодаря. Добре, че попитах, явно са стоки като тези продавани в Продавалник. Благодаря !

# 625
  • срещу двата комина :)))
Много благодаря. Добре, че попитах, явно са стоки като тези продавани в Продавалник. Благодаря !

аз съм поръчвала от там и съм доволна, но трябва много да гледаш и да четеш хубаво описанията  Peace

# 626
Здравейте,
искам да попитам - Secret zone имат ли нещо общо с Fashion days?Не намерих тема, затова питам тук. Ще съм благодарна за мнения!

да си побутна питането Simple Smile

# 627
  • някъде

аз съм поръчвала от там и съм доволна, но трябва много да гледаш и да четеш хубаво описанията  Peace
Много надути са цените за имитации,транспорта колко е дотук?Приемат ли оферти?

# 628
Нямам никаква информация, приятелка ми го показа и затова реших да попитам тук. Иначе и аз си харесах някои неща, но .. вече имам съмнения. Ясно е, че са ментета, но има интересни предложения на продукти чийто големи емблеми не се набиват на око.

# 629
Може ли някой да ме насочи към НЕПРОМОКАЕМИ по-високи кецове - може и със и без вградена платформа, като предпочитам със и да са удобни. Но да са качествени, защото ми омръзна да купувам постоянно и да ме изоставят насред някой дъжд... За всеки случай да кажа, че питам за марки, които имат магазини в Пловдив. Благодаря ви предварително, момичета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт