Наблюдавам, че като е буден 3 часа, после трябва да дремне. Ако ще половин час да е, ама да си поспи малко, че иначе се изнервя. 

Мъжът ми направо не можа да повярва, че е мое дело. Тъкмо приключихме с вторите парчета преди малко и още щастливо примляскваме.

Но все пак сър Андрю е повишено сприхав, болшинството от бебетата са с по-благ нрав.
Много-много не смее да се обажда, но пък с голяма готовност дундурка детето, така че не се оплаквам изобщо. Само не е разбрала още за най-новия ни режим, така че ще бъде изцедена максимално
Въртенето от корем по гръб се брои - с това започват 5% от децата
Зарчето май също е от тях, макар че не проявява никакъв интерес към обръщането, и ако не го замятам аз - изобщо не се и сеща 
Зелевите листа изобщо не са удачен вариант, защото намаляват лактацията (това ми го писаха преди време консултантите за начин на спиране на кърмата).
Добре, че практически не ядем сладко
, та не ми се налага да усвоявам тези умения тепърва. Стига ми това, че се научих да готвя на стари години - като се запознахме с мъжа ми (аз бях на 30)
А това си лежи в кошарката и се смее
За уролог ще настоявам, защото ми се струва, че пишка прекалено често, не знам доколко е нормално. Примерно, пишка, сменям памперса (или лежи гол), след 2-3 минути е пишкал пак - и така 3-4 пъти докато спре.
Катрин спи през нощта от 24,00ч до 8ч. , будува до 9-9,30ч., спи до 12-13ч. , будува до 14-14,30ч , после започва да редува: час сън, час будуване докато дойде време за нощния сън. В последно време това се установи като график. Всяко дете има индивидуални нужди от сън, Катрин е от поспаливите. 

Сега нахраних Ади, сложих я в кошарата и пийвам кафенце. Най-любимото ми нещо е кафе без захар с нещо сладичко да има, ама днес съм само с кафенце.....без сладко
Все пак да почерпя виртуално и вас: 
Тогава са казали на баба ми дядо ми, че е хубаво, стига да имат възможност, всяка година да я водят на море. Дори и да не ходят сутрин на изпаренията, самия климат е полезен. За това много искам да заведем Ади още тази година, а и аз много обичам морето 

до сега. Свекито не искам да я мисля как ще остане "приятно" изненадана
Между другото, четох някъде, че около 3-4-ти месец децата придобиват понятие за ден и нощ и се се тих за теб и Зарчето. Дано да успеете да му обърнете режима, защото това не си е работа. Казваш, че навън мрънка, тогава защо не пробваш да го държиш повече време навън. Да седи буден по-дълго и вечерта да заспи. Аз не държа на нощна лампа изобщо. Слагам Ади на изгасена лампа и тя си заспива без проблем. Извинявай, ако ти досаждам с моите съвети, сигурно вече ти е писнало всеки да ти обяснява нещо. Само се опитвам да бъда полезна, ако е възможно, защото ти съчувствам. 

Препоръчани теми