Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 340
  • 780
  •   1
Отговори
# 165
Някой който е гледал или има Сола-та може ли да ми каже какво означава "много позиции на гръбчето"? Това от тези облегалки дето се свалят с коланите ли е? И дето детето се изправя заедно с облегалката нагоре?

изгледай видеото и ще ти стане ясно  Peace http://www.youtube.com/watch?v=NyJS9WOTB60

# 166
Момичета, благодаря ви че ме вкарвате в правия път, че от време на време се умопомрачавам и правя глупости  Hug Hug Hug...
Вече разбрах, че ще си имам госпожица  Heart Eyes и вече мога спокойно да пазарувам разни неща, въпреки че никога не е 100 % сигурно!

# 167
  • София
Някой който е гледал или има Сола-та може ли да ми каже какво означава "много позиции на гръбчето"? Това от тези облегалки дето се свалят с коланите ли е? И дето детето се изправя заедно с облегалката нагоре?

изгледай видеото и ще ти стане ясно  Peace http://www.youtube.com/watch?v=NyJS9WOTB60

на мен пак не ми става ясно, във всички клипове или е напълно седнала или е напълно легнала, все едно има само 2 положения...

# 168
Angel_Dust, изглежда ми с тип механизъм, който ти можеш да прецениш под какъв наклон да сложиш облегалката. Но ще търся други клипове да се убедя, че е така.

# 169
  • София
ами то трябва да има къде да зацепва, в смисъл тези с 3-4-5 и т.н. позиции са с такъв механизъм, но има определени места  и степени...това с многото позиции...всъщност нищо не говори. Гледах поне 10 клипа нищо повече не видях по въпроса само я смъкват директно от горе-долу и обратното.

# 170
Angel_Dust, ами сигурно има, защото не виждам и колани отзад, с които да се регулира (лятната ми количка е такава и там наистина имаш много възможности).

# 171
  • София
Да с колани и аз съм имала там е друго. Самият механизъм е ясно показат, той си е точно като на тези с фиксираните степени...

# 172
Да с колани и аз съм имала там е друго. Самият механизъм е ясно показат, той си е точно като на тези с фиксираните степени...

Ами тогава има 4-5степени, едва ли са направили повече.

# 173
  • София
ми тогава така да пишат...какво е това Multi-position seat recline/мултипозиционна седалка с положения на гръбчето Simple Smile  да пишат точно и ясно, така описват точно тези с колана...

# 174
Количките с фиксирани степени на гръбчето се застопоряват и не мърдат ни нагоре, ни надолу без да ползваш самия механизъм. А тези с колани се застопоряват само да не слизат повече надолу, но детето спокойно може да се изправи само заедно с облегалката, защото няма фиксирана степен и механизъм, който да предотврати това да се случи.

Та въпроса ми е - може ли на тази количка детето да се изправи само без родителя да е вдигнал седалката?

# 175
Количките с фиксирани степени на гръбчето се застопоряват и не мърдат ни нагоре, ни надолу без да ползваш самия механизъм. А тези с колани се застопоряват само да не слизат повече надолу, но детето спокойно може да се изправи само заедно с облегалката, защото няма фиксирана степен и механизъм, който да предотврати това да се случи.

Та въпроса ми е - може ли на тази количка детето да се изправи само без родителя да е вдигнал седалката?
на тази количка не може,тя е с механизъм от видеото си личи, ако съдя по моята която е Skate на Mamas and Papas, има 3 позиции на облегалката, като две са пълно легнало и пълно седнало положение/ пиша пълно седнало, защото на тези с коланите няма / 3-та позиция е между двете, полу-легнало положение.
Предпочитам колички с механизъм, тези които се регулират с шнур, не ми харесват , после детето като понатежи е голямо мъчение да вдигнеш облегалката.

# 176
Момичета, можете ли да ми кажете марката на третата количка от първа страница( тази с червено и черно) ?

# 177
  • София
malina07 - ясно, не със сигурност няма да може да  изтегля сезалката детето.

feria99 4moms Origami
http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?f=20&t=62548 eто една статия ревю за нея...

# 178
malina07, е няма как да се изправи само при такъв тип "контролиране" на облегалката. )
Дъщеря ми до 3г. си я возех в лятната количка, която е с колани отзад и не можеше да се дърпа напред сама.
Така че, спокойно...особено пък за дете около 1г., абсурд. )

# 179
лелее, момичета останах без думи. Хареса ми дизайна, но сега като видях тези екстри онемях.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт