Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 188
  • 780
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • София
Хахаха, да и аз така за големите гуми Simple Smile И ти е съвсем правилно наблюдението, че повечето хора на година сменят количката, някои и по-рано.
Иначе тясна, тясна, колкото всички  летни чадърчета е. Все пак  детето расте и на височина и кг се разпределят, не расте на ширина Simple Smile За мен това не е проблем.
Вярно не е със супер-дупер дизайн, но наистина и за мен е практична и много помислена, от към удобство.
А за промоцията наистина не знам...при теб "лошото е", че искаш и определен цвят, понякога смъкват повече цените на определени цветове на други не...и така, та какво точно ще стане, освен търговеца май друг не може да ти каже.

# 647
Няма го вече определения цвят. Точно заради промоцията се закачихме за друг цвят. Е, не е любимото ми кафяво, ама поне е черно със сивичко от вътре, ама без контраст, май  Thinking  Само от снимките- рисунки в нета сме я виждали. Мъжа ми така се запали от цената, че вика 'хубав, хубав е цвета'  Thinking къде го видя какъв е... не разбрах. Малко ще се изненадваме май... Те, бездруго в тукашната Рая, само в сайта има цвят Кафява захар, който аз харесах, а на място ме цакат с Кофи и ме убеждават, че било същото  Tired ми не е!

# 648
Аз искам да ви попитам за мнение. Спряла съм се на 3 колички, но още не съм ги виждала на живо и ми е много трудно.

Mamas & Papas Mylo - http://www.biberon-bg.com/product/4260/mylo-2v1.html
Jane Muum - http://bebemax.eu/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0 … 0%B8/Jane/128.php
Bebe Confort Elea - http://bebemax.eu/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0 … %20Confort/72.php

Искам количката да е с пълно легнало положение и летния кош да се сваля, както е на тези. Ще ми се и да са комфортни и по- широки седалките. Проблем ми е, че улиците около нас са доста разбити и трябва да е достатъчно проходима, но не с огромни гуми. Старата ми количка беше Concord NEo - http://www.novobebe.com/modulna-kolichka-concord-neo-travel-set- … hara-bg-2194.html
Много я харесвам, здрава количка и много маневрена. Единствения минус за мен беше, че летния кош няма легнало положение. Не че дъщеря ми не  изкара в нея до край, но ми се струва по-удобно да има.

Да си повторя въпросчето  Blush Уточнявам, че вече видях и трите колички на живо. Жане има ужасна тапицерия, толкова груба...  ooooh! и изглежда евтина в сравнение с моделите им до сега.
Елея има мека и хубава седалка, много малък сенник и ми се стори доста разкрачена  Thinking Но не съм я отхвърлила напълно.
Майло ми е фаворит. Не можах да и намеря кусур освен окачването. Стори ми се твърдо и не съм сигурна как ще вози. Моля ако някой има инфо по въпроса да сподели.   bouquet

# 649
Сиска,и аз съм Mylo!Вчера ги гледах.Също харесах Chicco living,Sola и Elea.Окачването ми се стори чудесно,просто количката е малко по-тежка от другите според мен! HugНякой ако знае къде в Бургас мога да видя Inglesina Avio или Peg Perego Skate ще съм благодарна! Heart Eyes

# 650
Трябва да ги има в м-н Тоболино до Краснодар. В сайта им пише, че ги има  Peace
За Сола знам, че има доста по-ниска оценка от Майло, поне от UK сайтовете. Скейта летния кош не ляга, а от опит знам, че на детето не му е удобно да спи с чупка в кръста. Иначе и аз много го харесвам   bouquet

# 651
Super си,Сиска!Отново има за какво да благодаря!Още днес ще отида да ги видя! Heart Eyes

# 652
За нищо!  Hug Чакам отзиви, че до този м-н не съм стигнала още.

# 653
Здравейте  wavey

Момичета , някакви мнения , впечатления и изобщо информация за това ---> http://www.ebay.co.uk/itm/2012-BLACK-CARRERA-SPORT-3-in-1-Baby-T … sh=item19d474557e ? Много ми напомня на Graco Symbio , която аз много харесвам , и за аматьор като мен офертата изглежда доста добра (като изключим 13те кг  Mr. Green ) , но нищо не откривам в нета за тази "марка" , което ме навежда на мисълта , че е някакъв китайски "шедьовър"  newsm78

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 13:05 от hubba bubba

# 654
  • На остров
siska_s аз бих ти препоръчала
Скрит текст:
, само не знам дали може да се поръча от БГ. Маневрена, удобна и качествена. Като добавка може да се купи кош за новородено
Скрит текст:
или порт 
Скрит текст:
.

# 655
# 656
# 657
Не забравяй, че живеем в Б-я, и това са прекалено много пари за количка, по-скоро кола да си купим, така поне и аз ще се возя Rolling Eyes Освен ако новото правителство, не вдигне помощите за раждане, поне за една количка да стигнат  Laughing

# 658
  • София
JOOLZ DAY - уникална количка препоръчвам я на всеки , най-доброти окачване и амортисьори , вози уникално леко , комфортна - просто с една дума е СТРАХОТНА има я в най- различни цветове .

# 659
За нищо!  Hug Чакам отзиви, че до този м-н не съм стигнала още.
Ходих до магазина,но ги нямаше в наличност.Иначе отиди ако искаш,много е готина продавачката и доста информирана.Обясни ми надълго и нашироко предимства и недостатъци на разни колички.От Inglesina Avio ме отказа например.
JOOLZ DAY - уникална количка препоръчвам я на всеки , най-доброти окачване и амортисьори , вози уникално леко , комфортна - просто с една дума е СТРАХОТНА има я в най- различни цветове .
И аз се чудя между нея и Mylo на Mamas and Papas,за Пег Перего Скейт  съм в чуденка още заради теглото.

Общи условия

Активация на акаунт