Цветолечението на д-р Бах-7

• 122 154
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
за страх от тъмното и от изоставяне при дете каква комбинация да направя? мисля Аспен. евентуално Ларч...друго какво?
Подходящо е и Red chestnut+ Aspen

# 31
  • Бургас
благодаря   bouquet

# 32
# 33
Здравейте момичета,

Поръчвали ли сте скоро капки на д-р Пашкулев. От доста време се опитвам да се свържа по телефон, но никой не вдига? На имейла също няма реакция.
Искам да си поръчам комбинация за спокоен сън за дете на 1.3 г. Още от раждането е с много нескпокоен сън, буди се по 4-5 пъти нощем, понякога и повече. Мислех първо, че са колики, после зъби, но с времето не минава, продължава да спи неспокойно. Успокоява се единствено в ръцете ми, или с кърмене. Дори когато спи при мен, пак се буди често. Чувствам се изтощена от това недоспиване, а и през деня не спи повече от час.
Насочила съм се към комбинация от Chicory, Aspen, Star of Bethlehem. Моля за съвет от тези, които са по-запознати с капките! Благодаря предварително!

# 34
  • Пловдив
Здравейте момичета,

Поръчвали ли сте скоро капки на д-р Пашкулев. От доста време се опитвам да се свържа по телефон, но никой не вдига? На имейла също няма реакция.

Странно, защото аз писах на имейла и още същия ден получих от тях имейл, в който ми казаха да уточня грамажа на есенциите и че ще ми ги пратят още на следващия ден. Така и стана, получих ги в вчера, т.е. два дни след като писах имейла.

# 35
Цветолечение и паник-атаки

Guendi, пиши на мейла, който е в първия пост. Има в интернет и някакъв друг мейл-неактивен, на който не отговаря

# 36
Този път успях на мейла и есенциите са вече при мен. Благодаря за съдействието!

# 37
онлайн курс лечение с цветните есенцииoрганизиран от хомеохелп.Първата лекция е безплатна .

# 38
Моля,пратете ми на ЛС телефона на ДР Тодор Господинов,искам да му изпратя пациент. Благодаря   bouquet

# 39
  • София
n_alex76, благодаря за линка.   bouquet

Трапезица, имам телефона на жена му. Ако не получиш неговия, драсни ми на лични, ще ти дам нейния.

# 40
  • на брега на морето
Вчера си купих крема Рескю, но в него е добавена Киселица. Знаете ли дали това е новост; в първите теми никъде не срещнах Киселицата, само РР.
Безопасен ли е крема - искам да мажа крачето на канарчето - има паразити и са се образували груби кожи.

# 41
Доколкото знам РР крем винаги е бил с киселица Peace

# 42
  • на брега на морето
А можеш ли да кажеш нещо по второто питане?  Blush

# 43
Моя канар, лека му пръст е пил и е мазан с РР.Една котка беше скочила на кафеза,и горкият спря да пее.Давах му капки 2 дни и пропя отново.
Даже съм спасявала полусварена златна рибка Mr. Green с капки РР.
Абе,като си помисля всичко живо у дома е на РР-мъже,деца,риби,заек,цветя hahaha

# 44
  • на брега на морето
Абе,като си помисля всичко живо у дома е на РР-мъже,деца,риби,заек,цветя hahaha

И у нас е така. Зайчето го изправих с комбинация; дължа много на капките.

Общи условия

Активация на акаунт