Цветолечението на д-р Бах-7

• 122 283
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • София
teli, на мен ми помогнаха и нямам ПА. Peace
Но вземах и продукти на Боарон. Wink
Би ли споделила с какво на Боарон комбинира капките? Може и на лични. Благодаря.

# 691
teli, на мен ми помогнаха и нямам ПА. Peace
Но вземах и продукти на Боарон. Wink

Да сподели какви комбинации ползваше ако не е тайна и посаветвали се с някой ? По принцип нямам ПА а по скоро безпокойство да не ми се завърнат  newsm78 Имам колит с разтройство което ме притеснява и оттам идват проблемите  Thinking Може ли да си взема капките за бърза помощ Rescue или трябва да търся комбинации   bouquet

# 692
Защо не пишете вече в темата Simple Smile изчерпана ли е ?

# 693
Защо не пишете вече в темата Simple Smile изчерпана ли е ?
Не...как реши?
Задай въпрос, който те вълнува и ще се появят желаещи за да ти отговорят помагайки на твоето питане. Peace
Със Спешните капки не можеш да се лекуваш продължително.Те са по скоро първоначално за изчистване на картината за да може терапевта да тушира първоначалният ти хаос от проблеми и така да се насочи към правилната за теб комбинация за лечение или като "опашка"след като сте решили проблема и са ти само при нужда като подръжка, когато "кризите" и оплакванията вече на са толкова чести и толкова драматични за теб.
Разбира се неоспорима помощ са в кризистни моменти, но както казах по-горе , не може само на тях да се разчита , за по-обстойно лечение си трябват и други есенции,а не само 5-те съдържащи се в Спешните капки.Ако не можеш сама се обърни към специалист познаващ добре капките.
Тук можеш да получиш подкрепа от нас за много от въпросите си, но не разчитай на постоянна ангажираност.

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 21:09 от feyaa

# 694
Мога ли да използвам RR  за колики бях чела че за бебе се разрежда концентрата в минерална вода без алкохол някаква дозировка
Благодаря

# 695
пати79 ,честита рожба   bouquet

Може да направиш разреждане обичайното за РР ( 4 капки концентрат на 20-30 мл шише),без да слагаш алкохол  и да гледаш ако помътнее или замирише,да го подновиш.
Прием-при нужда по -1-2 -3 капки.Ако даваш вода,може да капнеш във водичката. Ако кърмиш-вземай ти .

Въоръжи се с търпение:) И това ще мине Simple Smile

Успех Simple Smile

# 696

Може да направиш разреждане обичайното за РР ( 4 капки концентрат на 20-30 мл шише),без да слагаш алкохол  и да гледаш ако помътнее или замирише,да го подновиш.
Прием-при нужда по -1-2 -3 капки.Ако даваш вода,може да капнеш във водичката. Ако кърмиш-вземай ти .

Успех Simple Smile

# 697

Успех Simple Smile
Благодаря много!

# 698
Благодаря ти Фея Simple Smile не искам никого да ангажирам с въпросите си просто няма към кой друг да се обърна  ooooh! При мен кризите не са чести и затова мисля дали да не започна с тези капки, а в последствие да си избера комбинация  newsm78 има ли и други капки който ще ми са от първа необходимост за мен и детето ? Спомням си че при хомеопатичните имаше за различни спешни нужди, тук по същият начин ли е или са само едни капки RR ( тъй като поръчката трябва да е над 20 лв се колебая какво още ще ми бъде от помощ? )  Благодаряяя Ви   bouquet  bouquet  bouquet

# 699
Спешните са само РР,а от останалите правиш подходяща комбинация.
За твоя случай точно не мога да се включа,освен Мимулус за конкретните страхове.
Ако имаш възможност се консултирай с бахов терапевт,за да прецени картината.

Успех Simple Smile

# 700
Здравейте и от мен. Аз от събота реших да започна отново с капките. Бях си правила комбинация преди 2 години, но тогава първите два дни много ми се засилиха симптомите и спрях да ги пия. Сега си направих теста и излязоха 3 вида капки от тези който бях взимала, а други 3 вида са отпаднали. Запасих се с едно шише Спешни капки. Защото нямам свободно шише да ги смеся сложих в една голяма чаша вода по две капки от 4-те комбинации и я изпих за няколко часа. Започнах веднага да взимам и Спешните капки. Но нещо не ми действат добре на мене тези отвари или аз не мога да издържа първите дни когато ми се засилват симптомите. Толкова нервно и объркано не ми е било до сега. Не ми помогнаха и спешните капки. И отново ги спрях всички. Аз ли нещо бъркам т. като всички пишете, че няма странични ефекти. Иначе взимам №4, 20 и 35. Като гледам какви сериозни неща повлиявате с тези капки а аз едно дребно нещо не мога да се справя.

# 701
 Val27 може да пробваш няколко дена само със спешните капки и после да включиш отново избраната комбинация.И при мен има засилване на симптоми при първоначален прием на дадена есенция,което за мен е признак че съм нацелила нужното за момента.Поне при мен е така.Тези симптоми  изчезват за около 5 дена неусетно.После се чувствам много добре.

# 702
# 703
Тук съм отговорила:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=674110.msg23055280#msg23055280
Комбинацията ми я подготви Бахов терапевт.
Скрит текст:
Това е моята комбинация:
1 Agrimony
6 Cherry Plum
7 Chestnut Bud
9 Clematis
16 Honeysuckle
27 Rock Water
33 Walnut

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 15:56 от n_alex76

# 704
Val27 и аз имам много силна първоначална реакция, в комбинация с ПМС и луна...става страшно.

Продължавам да си вземам комбинацията от 2,8,13,14,15,32,35. Преди няколко дена направих теста и се оказа, че част от лошите ми чувства са преминали. А  само 8, 15 са с най-силно влияние все още...все пак продължавам с цялата ми комбинация. Много искам, най-силните ми негативни чувства да се изчистят и да се успокоя...

Общи условия

Активация на акаунт