Цветолечението на д-р Бах-7

• 122 263
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Тук съм отговорила:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=674110.msg23055280#msg23055280
Комбинацията ми я подготви Бахов терапевт.
Скрит текст:
Това е моята комбинация:
1 Agrimony
6 Cherry Plum
7 Chestnut Bud
9 Clematis
16 Honeysuckle
27 Rock Water
33 Walnut

Благодаря ти   bouquet Може и да споделиш кой специалист си ползвала ?

# 706
Здравейте,
малкия ми син на 1,7 г. всяка сутрин плаче за мен като отивам на работа. Събужда се буквално минути след като стана от леглото. Още го кърмя и вечер и сутрин виси по много дълго на гърда. От 4 месеца съм на работа, а за него се грижи една жена и като цяло при нея е спокоен.
Чудех се за N8, дали да добавя още нещо?
Мога ли направо да сипна във водата по 2 капки от концентрата или първо трябва да му направя разтвор в отделно шишенце и тогава да слагам по 12 ?
Благодаря ви   bouquet

# 707
Според мен му трябва и 33 за да преодолее промяната, а може и 29 ако прецениш.

Аз на синът ми правя комбинация в шишенце и му давам 4 пъти на ден по 4 капки с лъжичка.

# 708
Моята малка дъщеря плаче ужасно сутрин, а е вече на 4 години и половина. Ще взема и аз да приложа Бах при нея.

# 709
  • София
Скрит текст:
Токата и Фуга в Ре Минор са много силни!  Simple Smile

Милите малки душици!  Heart Eyes Подкрепям за 29, че е много ценно цвете, за да се отърве човек от преживаня травма (а за тях си е травма всяка раздяла, всяка сутрин...), както и 33, да се адаптират по-добре!  Hug

# 710
  • София

Препоръчах на приятелка в депресия този тест (не й се занимава с терапевт), а аз ще се заема с капките.

В София може ли да се закупи на място (комбинация ще е предполагам) - виждам два линка сте дали.  Peace

# 711
Здравейте Simple Smile днес ми пристигат капките RR колко време мога да ги ползвам ? Пият се по 4 капки в чаша вода нали  Wink 2 пъти на ден

# 712
Рескю може да вземаш и по-продължително време. Обикновено дозировката е 4х4 ( аз лично предпочитам на гладно ) или при нужда,може и по-често.

# 713
Рескю може да вземаш и по-продължително време. Обикновено дозировката е 4х4 ( аз лично предпочитам на гладно ) или при нужда,може и по-често.

Благодаря ти   bouquet започвам Simple Smile

# 714
Здравейте,
Мисля директно да поръчам рескю капки,  тъй като имам сериозен проблем.
Моля ако някой има малко свободно време да ми пише на ЛС, за да обясня по-подробно  Embarassed и ако има друга комбинация да си взема  Praynig

# 715
По-добре отдели време и си направи някой от тестовете. РР можеш да вземеш - работи безотказно, но само в спешен вариант. Не е добре да го приемаш дълго време, ако не е показан при теб.

# 716
  • тук и там
Мимичета,препоръчайте ми нещо за страх.Да започна с това,че съм бременна.От една-две седмици,се случва да имам ужасни мисли,че може да се случи нещо с дъщеря ми..тоест страховете ми не са свързани с мен самата или детето което очаквам, а с близки за мен хора.Скоро ще се прибираме в БГ например,едната и баба живее на 11-я етаж и аз си представям как детето може да падне от терасата да речем,или че може да се случи нещо с майка ми и някакви подобни глупави мисли от този сорт.Притеснително е,защото не съм имала такива мисли до сега.Преди месец ми се обадиха ,че баба ми е починала,а с нея съм прекарвала доста време като дете и ми беше близка и доста се разстроих,може и това да е провокирало появата на тези мисли,тъй като се безпокоя за близките си когато не са  при мен или няма да бъдат до мен за известен период от време.Аспен? newsm78

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 13:16 от Kaisia

# 717
Според мен - 2,20,35 и може 29.

# 718
вместо Аспен бих сложила Red chestnut  Peace
съгласна съм с Витлеемската звезда,Мимулус и особено Бял кестен  Peace

# 719
  • тук и там
Благодаря за бързите отговори и съвети!  bouquet
Сега погледнах теста за самооценка и есенциите които сте ми препоръчали.От теста отговарям и на трите въпроса положително ,единствено на Red Chesnut,на останалите есенции-на някои само с един положителен,на други пък въобще не отговярям.Да започна ли само с него или да включа и останалите според вас?

Общи условия

Активация на акаунт