BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 601
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Jáne ღ , аз съм си вземала преходници и от магазини за ел. джаджи (около 3лв., бял), и от БИК: http://www.buyincoins.com/new_en/details/us-to-eu-ac-power-plug- … -product-786.html

# 406
  • В реалността
А само трябва да кажа, че е за уред с две “щифчета“ - как се казват тези неща не знам и ватовете, така ли. Нали английските бяха с три

# 407
А бе да попитам има ли шанс поръчка пратена на 28.01 да е пристигнала, защото предният път пощенската служителка не ми беше оставила известие, едва ли сега ще остави.

# 408
  • Казанлък
А само трябва да кажа, че е за уред с две ”щифчета” - как се казват тези неща не знам и ватовете, така ли. Нали английските бяха с три

Ти даде снимка на уред със американски тип щепсел....на сайта има и със тънки щифчета(уж европейски,но за тях пак ти трябва преходник) . Ти кой точно поръча? Изчакай го да дойде и отиди със него в магазин за ел.уреди и части  Laughing

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони: 5BELLEZA (до 01.03 ...може да се ползва 2 пъти )
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013.

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 21:43 от valpan

# 409
  • В реалността
 Laughing стана ми ясно,  че нищо не ми е ясно... с тези контакти
Устройството го поръчах от линк от темата, после ти коментира че имало с два вида щепсела и аз тогава се светнах Crazy Но понеже винаги малката скача върху мен докато съм на компа и все бързам, си пуснах и озонатаора без преходник
 Whistling
Благодаря на всички за включването. Пратено е на 24.01 и се надявам вече да дойде

# 410
 Аз получих поръчката си от 25.01 вчера)

И никакъв нов код, надявах се че ще ни предложат нещо сега, но нищо...
  Но пък може би все пак ще ни зарадват с нещо по-голямо от 5%.

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 21:06 от fandango

# 411
А прави ли ви впечатление, че в раздел дрехи , на почти всичко е сложен надпис out of stock  Thinking

# 412
  • София
Lionne то по-добре даже такъв раздел да няма въобще мене ако питаш и без това нямат нищо общо с реалността.

Момичета, в каква валута поръчвате, в смисъл кой вариант е най-изгоден newsm78

# 413
100 вида, братче, да вземат да ги уеднаквят, както направиха с USB порта  Grinning

# 414
Lionne то по-добре даже такъв раздел да няма въобще мене ако питаш и без това нямат нищо общо с реалността.

Момичета, в каква валута поръчвате, в смисъл кой вариант е най-изгоден newsm78

Аз тъкмо бях решила да си поръчам рокля от там,не са ли такива като показаните на снимките    newsm78

# 415
Малко помощ !? Crazy Някой да е купувал 3D очила за Тошиба телевизор ?Бихте ли ми препоръчали Embarassed

# 416
  • Казанлък
Получих 2 пратки от 22 и 26 януари....да не и се нарадваш на тази скорост на доставката през това време на годината  Joy Joy Joy

Поръчвах няколко вакумни торби с размер 50х70...излизат доста изгодно със промоция(вземат се по 2-4-6 и т.н.). Не съм ги пробвала още,но се надявам да работят добре.  Laughing
Тези калкулатори са супер и работят дори #Crazy ,тънички,със соларен панел са...вземани са по същата промоция 
Тази лампа я взех за сина ми,той искаше другата,която купих преди време,но понеже я иска за четене за да не пречи на съквартиранта си,то реших,че тази със 18 лампички ще е по-подходяща за него. Наистина свети по-добре. Този път не са забравили да сложат и юсб кабел.
За резерва взех и тази лампа,която е с 3 led-светлинки и работи само от юсб. Тази не ми харесва много.  Crossing Arms Не "разпръсква" светлината по цялата клавиатура,а свети на петно...така да се каже. На път е още една със 2 отделни лампички  reverance

# 417
  • Димитровград
Момичета за тази машинка срещали ли сте някъде пълнители.Мерси.
 http://www.buyincoins.com/new_en/details/new-roll-on-depilatory- … roduct-11621.html

# 418
Момичета за тази машинка срещали ли сте някъде пълнители.Мерси.
 http://www.buyincoins.com/new_en/details/new-roll-on-depilatory- … roduct-11621.html

Погледни, за тези ли става въпрос  Thinking

http://www.chinabuye.com/search/?q=Roll+On+Depilatory&x=20&y=6

# 419
Момичета само с пейпал ли става плащането?

Общи условия

Активация на акаунт