BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 624
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Перник
Пак да питам Embarassed, когато е Dual core 1.5 GHz, това 2Х1.5 GHz ли означава или тези 1.5 са разделени в двете ядра?
Как го обясних само  Whistling

# 61
# 62
  • Казанлък
Пак да питам Embarassed, когато е Dual core 1.5 GHz, това 2Х1.5 GHz ли означава или тези 1.5 са разделени в двете ядра?

Потърси повече информация в интернет.
Щях да ти отговоря,ако бях сигурна в отговора. Мисля,че правилното е 2Х1.5 GHz,но не искам да те подведа.
Има и специализирани  форуми за това,питай и там. Дано и някой от мъжете да се включи тук.  Praynig

# 63
  • Варна
Здравейте,
Искам да поръчам този декодер за цифрова телевизия. Дали е подходящ?
http://www.buyincoins.com/new_en/details/scart-digital-dvb-t-tv- … product-1287.html

и аз исках да си го поръчам,но не става ,трябва да е MPEG-4  Hug

Жалко! А  къде мога да намеря декодер, който да става?

# 64
  • София
Днес получих една част от пратка пусната на 12/22/2012 - този нож
http://www.buyincoins.com/new_en/details/ultra-sharp-durable-adv … roduct-18686.html
denis_d,хубав ли  е ножа? Аз бая се чудех и поръчах комплект със 3 по-малки ножа,но все пак ще искам и един по-голям.

Не съм го пробвала още, по късно ще дам отзиви, но като дизайн е много добре Simple Smile, не бих и предположила, че е от китайски сайт, ако ми го покажат при други условия.
 Средно голям нож е, аз не обичам малки ножове и за мен си е супер като големина

www.buyincoins.com    с  Recommender = nemeida    5% намаление

# 65
Цитат
mabiba-поеха ли ти пощенските и колко ти излязоха до Китай?Препоръчано ли го пусна?
Не, не ги поемат разходите, те са за наша сметка. Изпратих го препоръчано, без обратна разписка, но естествено с Тракинг номер и ми излезе 16.50 Евро, но аз не съм в България. Peace

# 66
  • София
Цитат
Цитат на: silsa в Ср., 16 Ян. 2013, 15:27
запис с една неуспешна покупка, както винаги това на картинката няма нищо общо с действителността
http://www.buyincoins.com/new_en/details/korean-fashion-fleece-j … roduct-20080.html
Мдаа,и аз го получих същото ,но от друг сайт   Отвратително е ,нали  

И аз да споделя, че получих същото от друг сайт - everbuying, и е ужасно, нищо общо със снимката!  Sad

# 67
  • на морето
Цитат
mabiba-поеха ли ти пощенските и колко ти излязоха до Китай?Препоръчано ли го пусна?
Не, не ги поемат разходите, те са за наша сметка. Изпратих го препоръчано, без обратна разписка, но естествено с Тракинг номер и ми излезе 16.50 Евро, но аз не съм в България. Peace
Благодаря  bouquet

# 68

Това означава, че всяко от ядрата има производителност по 1,5 GHz.

# 69
  • Перник
Това означава, че всяко от ядрата има производителност по 1,5 GHz.

Благодаря ти   bouquet и на Валпан също, за отзивчивостта Hug

# 70
  • София
Цитат
Цитат на: silsa в Ср., 16 Ян. 2013, 15:27
запис с една неуспешна покупка, както винаги това на картинката няма нищо общо с действителността
http://www.buyincoins.com/new_en/details/korean-fashion-fleece-j … roduct-20080.html
Мдаа,и аз го получих същото ,но от друг сайт   Отвратително е ,нали  

И аз да споделя, че получих същото от друг сайт - everbuying, и е ужасно, нищо общо със снимката!  Sad
значи всички са еднакви, първа и последна дреха ми е това. Не знам вашите какви цветове са, но аз си взех сивото, даже и прозира, а на снимката изглежда едно такова дебелооо.Сега ме е страх да го изпера да не се свие, че поне ми става сега/качулката не я коментирам, тя може да се сложи само на глава без шия/. Ако се свие-пускам обява в продавалника "Чисто нова дреха за хобити"  Laughing.

# 71
И аз съм си харесала няколко блузи, но дали си заслужава да се поръчват от този сайт. Има ли наистина разлика в качеството и отговарят ли на снимките.

# 72
Ето ме  и мен !   Получих  този таблет вчера -  http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-icoo-d50-android-4-0- … roduct-15751.html
Взех го с код за намаление.Пратен е на 12/12 ,в нашата поща е пристигнал на 14/01.
За първи път боравя с нетбук,но не се оказа трудно.
Работи си перфектно,има различни интересни функции и е приятен и лесен за ползване.
Все още го разучавам,не съм наясно  с всичко(досега андроид само на снимка съм виждала  Mr. Green  )
Единствената забележка е, че тъч скрийна ,не е достатъчно чувствителен.Налага се да го понатисна понякога.
Опитах да си пусна клипче в youtube  , но не стана.Явно ,нещо трябва да инсталирам.  newsm78
По късно,ще  пусна и няколко реални  снимки,беличък си  взех
батерията на първо зареждане издържа  два часа фул ровене,игри,фейсбук ,скайп и инсталиране/деинсталиране  на  програми  и т.н...    Laughing
Като цяло,много ми харесва и за цената си  е супер .

Hug

# 73
  • София
Кода 7allsite еднократен ли е?

# 74
  • Балчик
Днес поръчка от 7.01 е влязла в София.

Общи условия

Активация на акаунт