BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 800
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • на морето
Аз пак да питам:
Моята пратка от 12.01 като се появи в сайта на Бг поща,че е напуснала Сингапур и от тогава не е мръднала.А уж с тази поща идвали по-бързо.Поръчката ми е от 31.12.Може ли да ми я проследите някъде другаде?
RF100625582SG
Благодаря Hug

# 136
  • Испания
Dodi , и при мен е същото-стои в сайта на Бг пощи ,че на 13.01 е напуснала Сингапур и толкоз  Rolling Eyes
Пък таблета ,поръчан на същата дата-06.01 , пристигна вчера  с китайски пощи .Затова не съм убедена ,че със сингапурските е по-бързо  newsm78 Моят номер е RF100278993SG

# 137
Да ви кажа какво стана при мен... Получих 2 играчки като на пръв поглед и двете не работеха. След "пипване" от моя страна едната се оправи, но над другата се мъчих цял следобед /буквално!/ и нищо не се получи. Писах им за ситуацията и вметнах, че очаквам още бройки- какво ли ще стане като ги получа и тях такива и колко съм разочарована... Кратко, точно и без да преигравам.  Laughing
Отговориха ми как при тях всичко се тества преди изпращане, опакова се повече от добре /факт/, но все пак ще ме компенсирали с $5 и да кажа в коинси или в Пейпал желая да ги върнат. Двете играчки са общо малко над $6, така че се изненадах на тази щедрост да ми възстановят почти 100% и казах, че съм съгласна и нека бъдат в коинси. Два дни нямаше развитие и днес ми пишат, че са ми върнали цялата сума в Пейпал, за да съм си поръчала наново нещата.  Shocked Имам дори мейл за върнатата сума.
Сега ми е едно неловко...

Edit: Върнали са $5.

Последна редакция: нд, 20 яну 2013, 21:22 от Coolmummy

# 138
Аз пак да питам:
Моята пратка от 12.01 като се появи в сайта на Бг поща,че е напуснала Сингапур и от тогава не е мръднала.А уж с тази поща идвали по-бързо.Поръчката ми е от 31.12.Може ли да ми я проследите някъде другаде?
RF100625582SG
Благодаря Hug

няма къде другаде да се провери щом в  сайта на БГ Пощи е отразено че е напуснала Сингапур и е тръгнала за България,вече можеш само в сайта на БГ Пощи да проверяваш дали не е пристигнала в България а иначе идват за около месец  Hug

# 139
  • на морето
Аз пак да питам:
RF100625582SG
Благодаря Hug

няма къде другаде да се провери щом в  сайта на БГ Пощи е отразено че е напуснала Сингапур и е тръгнала за България,вече можеш само в сайта на БГ Пощи да проверяваш дали не е пристигнала в България а иначе идват за около месец  Hug
Благодаря. Hugще чакам Tired

# 140
Здравейте,момичета!Имам следния проблем!Изтече ми дебитната карта и банката ми издаде нова,която Pay Pal отказва да ми регистрира!Ходих в банката и там ми обясниха,че тя била от най-нов и сигурен вид,имала някаква защита и мога да си пазарувам през нета с нея!Да ама по китайските сайтове искат плащане чрез  Pay Pal .....!?Има ли някоя от вас такъв проблем?Решение?! Thinking

# 141
  • Испания
А каква ти е картата ,с V PAY и Маестро не става  Naughty Трябва ти Виза,Виза Електрон или Мастеркард

# 142
Точно V PAY !!!И сега!Защо не мога с нея да си плащам?Искам на детето таблетче.... ooooh!

# 143
  • Балчик
Точно V PAY !!!И сега!Защо не мога с нея да си плащам?Искам на детето таблетче.... ooooh!

Защото си податлива на натиска на банковите служители. Аз даже леко повиших тон, когато при твърдата ми категоричност,че искам Виза електрон, продължаваха да ме убеждават как V pay била най-подходящата за мен карта. Да бе,да.
Шегата настрани, трябваше да видиш в Пей пал които карти приемат.

# 144
Мен даже не ми обясниха,че я сменят с V PAY и няма да мога да я регистрирам там!!!Няма значение в Pay Pal колко карти приемат!Аз предишната съм я премахнала от регистрацията ми,а тази не я приема!!!Чудя се за една виртуална карта ама мойта банка не издава...и понеже четох доста тук и виждам,че сте компетентна.....на китайските таблетчета не виждам да имат меню на БГ...!?

# 145
  • Балчик
Няма значение в Pay Pal колко карти приемат!

Не колко на брой, а какъв вид имах предвид.

# 146
Не приемат карти V PAY !Опитах,а и в банката така ми казаха!

# 147
  • Балчик
Това трябваше да го провериш преди да ти я издадат, не след, това имах предвид в първия си пост. Simple Smile Peace

# 148
  • София
Странно, моята е V PAY и си я ползвам във Пейпал.

# 149
Странно, моята е V PAY и си я ползвам във Пейпал.
Регистрираха ти я в Pay Pal!???

Общи условия

Активация на акаунт