BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 776
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Много съм доволна от Кристала. Тъча хваща много бързо, WiFi също, звука му е силен. За сега всичко е ок. Чакам и още един - бял. дано да пристигне по-бързо от този, дето пътува 50 дни.

# 181
Получих това
http://www.buyincoins.com/new_en/details/2pcs-topsy-tail-hair-br … product-3090.html в черен цвят, още не съм го пробвала как се промушва косата не съм наясно, но ще го разглеждам по-подробно.
и
http://www.buyincoins.com/new_en/details/10pcs-curtain-home-frid … roduct-11132.html - пеперудките са много хубави, ще ги пробвам дали светят.

При първа регистрация в сайта може да въведете в полето "Recommender" roska30 и ще имате 5% отстъпка.

# 182
Аз пак да питам:
Моята пратка от 12.01 като се появи в сайта на Бг поща,че е напуснала Сингапур и от тогава не е мръднала.А уж с тази поща идвали по-бързо.Поръчката ми е от 31.12.Може ли да ми я проследите някъде другаде?
RF100625582SG
Благодаря Hug

dodi, днес пратката ти е кацнала в София Hug. Честито Simple Smile!

# 183
Щом е сложена във вътрешен чувал отива в пощата ..

heros, това сигурно ли е Praynig? И да питам, някой изобщо получавал ли е таблет (или друга по-скъпа пратка) в пощата newsm78, например заради по-ниска обявена стойност от облагаемата с ДДС? Моят таблет http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-fire-fla … roduct-18697.html, поръчан на 04.01 и със статус dispatched от 09.01 от вчера е "вложен във вътрешен чувал" в София Shocked! Изобщо не го чаках в пощата, но сега да смея ли да се надявам, че митницата ще ми се размине Praynig? Очаквам, че като се появи във Варна, чак тогава ще изпише дали е на митница, а до тогава само ще си стискам палци Tired.

Изумих се колко бързо пристигна #Crazy! Сигурно утре или в петък най-късно ще е при мен и нямам търпение да го тестваме с мъжО и ще споделя как е. Уж за него беше, ама покрай темата така съм се зарибила и аз Crazy! А иначе още си чакам поръчка от 22.11 с джунджурии, за която ми върнаха парите почти веднага след отворен диспут. Щом вече получавате ноемврийските си поръчки, това поне малко ме обнадеждава, че не е изгубена Hug.

# 184
  • Балчик
И да питам, някой изобщо получавал ли е таблет (или друга по-скъпа пратка) в пощата newsm78, например заради по-ниска обявена стойност от облагаемата с ДДС?

Не четеш ли темата?Не някой, а почти всички получават в пощата, защо реши обратното? Simple Smile

Наааааааааааааай-после дойде коледният подарък на сина ми- Кристал, но поръчан повторно от друг сайт.

# 185
А иначе още си чакам поръчка от 22.11 с джунджурии, за която ми върнаха парите почти веднага след отворен диспут. Щом вече получавате ноемврийските си поръчки, това поне малко ме обнадеждава, че не е изгубена Hug.
Да се включа и аз. Чакам си пратката от 07 Nov 2012  Sad за съжаление изпуснах и периода за диспут и сега се надявам да дойде  Rolling Eyes

# 186
И да питам, някой изобщо получавал ли е таблет (или друга по-скъпа пратка) в пощата newsm78, например заради по-ниска обявена стойност от облагаемата с ДДС?

Не четеш ли темата?Не някой, а почти всички получават в пощата, защо реши обратното? Simple Smile

Наааааааааааааай-после дойде коледният подарък на сина ми- Кристал, но поръчан повторно от друг сайт.

Аааа, зарибена съм до ушите аз и чета още от миналата година Hug, но понеже често срещам коментари, че китайците обявяват $50 на пратките с таблети, не знам защо сама си реших, че автоматично заминават на митница, щом е над необлагаемия с ДДС минимум Embarassed. Джемма, благодаря за добрата новина  bouquet! Дано и моят дойде в пощата!

# 187
  • Ловеч
Alanis, ако ти е написано вътрешен чувал не би следвало да има проблем. Имаше някакйв различен статус, когато отива на митница, но не се сещам какъв точно беше.. Аз съм получавал така таблет до пощата, но в същото време са ми отваряли дрънчащи пратки с хранителни добавки и са отивали на митница. Явно приоритет за проверка са пратките от Щатите... Но ако китаеца забрави и за ниска стойност напише 30-50$ ходете че доказвайте какво е - таблет или..

# 188
Като казахте отваряли... вчера ми дойде отваряна пратка.  Rolling Eyes Залепена с тиксо отвън, а аеро фолиото вътре разкъсано. Стоката потрошена и дори не подлежи на оправяне. Няма да пиша на сайта, защото не са виновни, че някой по трасето е правил проверки. Ще преглътна едни десетина долара и толкоз. Само да не се случи нещо подобно с таблета, защото определено няма да съм така бяла и добра.  Crossing Arms

# 189
  • Ловеч
Таблет ли е или въобще по-скъпичка пратка винаги я опаковат в доволно количество найлон  Simple Smile

# 190
Alanis, ако ти е написано вътрешен чувал не би следвало да има проблем. Имаше някакйв различен статус, когато отива на митница, но не се сещам какъв точно беше.. Аз съм получавал така таблет до пощата, но в същото време са ми отваряли дрънчащи пратки с хранителни добавки и са отивали на митница. Явно приоритет за проверка са пратките от Щатите... Но ако китаеца забрави и за ниска стойност напише 30-50$ ходете че доказвайте какво е - таблет или..

ето как изглежда статута на една пратка която е на митница  http://prikachi.com/images/351/5775351D.jpg

и
когато не е на митница http://prikachi.com/images/365/5775365U.jpg      newsm53

# 191
след толкова много умуване мислене и гледане на параметри   Joy марката и последния писък на модата  в К таблети надделя  Joy
поръчах си този http://www.buyincoins.com/new_en/details/9-7-ainol-novo-9-spark- … roduct-25703.html
като го получа ще дам отзиви  newsm68

# 192
  • Балчик
Аха, чувалът значи не е гаранция. И моята е с  "чуваления" статус, дано се размина и този път с митницата.

# 193
  • на морето
Аз пак да питам:
Моята пратка от 12.01 като се появи в сайта на Бг поща,че е напуснала Сингапур и от тогава не е мръднала.А уж с тази поща идвали по-бързо.Поръчката ми е от 31.12.Може ли да ми я проследите някъде другаде?
RF100625582SG
Благодаря Hug

dodi, днес пратката ти е кацнала в София Hug. Честито Simple Smile!

Ау,чудесна новина.благодаря  bouquetЩе се похваля с телефонче Laughing

# 194
Аха, чувалът значи не е гаранция. И моята е с  "чуваления" статус, дано се размина и този път с митницата.

когато я изпратят на митница най късно на следващия ден си излиза информация на сайта БГ Пощи че е на митница
ако например пратката е пристигнала на 23.01. във София,на 24.01. трябва да е( примерно във Варна) сутринта пак проверяваш ако не изписва митница си я търсиш от пощата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт