BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 634
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
 smile3529 Благодаря за бързия отговор , ще поогледам и утре и ще се пазари smile3521 newsm26

# 271
  • на морето
Привет  на всички!
Да се оплача,че МП5-SONY напълно се скапа и изобщо не иска да работи.Целият и живот продължи по-малко от месец.Занесох я на ремонт,,отвориха я,заредиха батерията,но нъцки Rolling Eyes
Китайците искат да ме компенсират с 8$.Дайте идея как да искам по-голямо обезщетение,все пак струва 28$.Кажете ми и колко ще ми струва ако я изпратя до Китай?
Чакам да се включи и момичето,което скоро получи неработеща МП5.Как се развиха при нея нещата?Чакам отговорите ви Hug

# 272
Здравейте,
Събрах от коинси 50 долара и реших да си ги поискам. Тези пари така и не получих, просто ми ги приспаднаха и ги изгубих. Писах им, но за съжаление ми отговориха, че са забравили да ми ги трансферират.   Sad

# 273
Момичета да се похваля върнаха ми парите за пратка от края на Октомври, без да пусна деспут. Бях ги отписала тези пари.  Party

# 274
  • Казанлък
Здравейте,
Събрах от коинси 50 долара и реших да си ги поискам. Тези пари така и не получих, просто ми ги приспаднаха и ги изгубих. Писах им, но за съжаление ми отговориха, че са забравили да ми ги трансферират.   Sad

Пиши им пак. Парите се превеждат в Пейпал по емейл,който ти им го даваш. Има и  комисионна. На сайта ти вземат коинси веднага,но транзакцията се отразява няколко дена по- късно. Щв си ги получиш парите,никой не се е оплаквал досега,че не са му ги превели. Simple Smile

# 275
Явно аз ще съм първата, няколко пъти им писах и все се правят на не разбрали.
Може довечера пак да им пиша,  ooooh!
Valpan,  благодаря ти!

# 276
  • Балчик
Получих си ножовете днес- отлични, много им се радвам. Само не разбрах белачката дали е керамична- прилича на пластмасова повече. valpan, какво ще кажеш?

Получих и очилата адидас- не са лоши за парите си.

благодаря на valpan, която сподели за подложките за презрамки на сутиен- вечния ми проблем,все оставят отпечатъци по раменете ластиците. Е,супер удобни са, получих и тях днес.
И оная джаджа за закачане на чанти- доста мъничка и компактна, от снимката помислих,ч е е по-голяма. Харесва ми, но с моя късмет- са ми пратили в цвят, който мразя. Но това е положението, нали не можеш да избираш. Simple Smile

Не ми се рови за линкове сега, общоизвестни неща са, но ако някой иска, ще ги извадя от акаунта си.

# 277
Вчера пристигна вторта част от разделената ми поръчка изпратена на 22-ри  Grinning (за първата част ни вест-ни кост  Shocked RA321851837CN )
Явно късмета на сингапурската поща оказа влияние.
Та за телефона,отворих го,страхотен е.Сложих едната батерия-не тръгна,сложих втората и се включи.Адаптера обаче е в другият пакет  Mr. Green та предупредих братовчед ми да си търси тук,за да може да го ползва (въпреки,че май и с USB може да се зареди).
http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-7-touch-scren-android … roduct-23205.html

# 278

Получих и очилата адидас- не са лоши за парите си.

Може ли линк на очилата?

# 279
  • Казанлък
Момичета да се похваля върнаха ми парите за пратка от края на Октомври, без да пусна деспут. Бях ги отписала тези пари.  Party
Браво!  Peace
*nin4eto*,честит ти телефон! Много е хубав,да го ползвате дълго и със кеф  Laughing
Джемма,не съм сигурна за белачката...и аз се позачудих,четох някъде,че е пластмасова,но тя е най-малкият дерт и на мен....ножовете са супер. Успяха да ми ги вземат вече...ще си поръчвам други за мен,но след празниците...  Чудя се за комплекта със 4 ножа,но доста са му вдигнали цената. По-добре ще излезе същият + един по-голям нож отделно
Нещо сайта пак не ми се отваря...  ooooh!
Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони: 5BELLEZA (до 01.03 ...може да се ползва 2 пъти )
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013.

# 280
  • Балчик
А колко му беше цената, защо казваш доста са я вдигнали? на мен с кода ми излезе 60 лв комплекта приблизително. А ето и реални снимки на когото му е интересно:
http://djemma.snimka.bg/cooking/kuhnenski-neshta.727910
Ето този е комплектът:
http://www.buyincoins.com/new_en/details/ultra-sharp-ceramics-kn … roduct-19139.html

# 281
Джемма

Май 28 долара беше цената за твоя комплект  newsm78

И благодаря за снимки, за мен са доста полезни   bouquet

# 282
  • Балчик
А, да от 28 до 44 си е голяма разлика. И аз от година поне се канех да си взема керамични, но все проучвах какви и откъде. но пак съм доволна много, хубави са ножовете.

# 283
четох че някои момичета поръчват чай,бихте ли ми препоръчали някой с хлабителен ефект ако има такъв

# 284
  • Казанлък
Джемма, много са хубави,... преди малко ги гледах,а сега пак не мога да отворя страниците. Моят комплект беше от 24$ със лилави дръжки,а самото острие е бяло. Твоят е от черните...те са по-скъпи  Peace Аз точно тях ги исках преди,но са им вдигнали цената около нова година. Като се замисля...май не трябва да чакам да вдигнат цените и на другите  newsm78
Ех,трябваше да го снемам също,но са ми го взели така неочаквано за подарък и не можех да откажа. На страницата има реални снимки на моят комплект. 

Общи условия

Активация на акаунт