BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 650
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Не ни върви с този Hero и това е. Краят на драмата настъпи днес след едно изтърваване. Тъч скрина работи частично, има ли някаква надежда да търся някой да го ремонтира или да пием една студена вода? Детето е много нещастно.  Sad

# 286
  • на морето
Привет  на всички!
Да се оплача,че МП5-SONY напълно се скапа и изобщо не иска да работи.Целият и живот продължи по-малко от месец.Занесох я на ремонт,,отвориха я,заредиха батерията,но нъцки Rolling Eyes
Китайците искат да ме компенсират с 8$.Дайте идея как да искам по-голямо обезщетение,все пак струва 28$.Кажете ми и колко ще ми струва ако я изпратя до Китай?
Чакам да се включи и момичето,което скоро получи неработеща МП5.Как се развиха при нея нещата?Чакам отговорите ви Hug

Аз пак да попитам,кажете колко горе-долу ще ми струва да я изпратя до Китай и препоръчано ли трябва да я пратя.А адресът от къде да го взема?

И да се похваля,че китайците ми върнаха цели 10$ за зарядното за телефона,което не зареждаше Laughing

# 287
Мили хора,
SOS - дали в Китай вече празнуват?
Пуснах поръчка в един сайт за дрехи и ми стои от доста време статус Платен

# 288
  • Варна
Здравейте   bouquet
Можете ли да ми препоръчате телефон, на който мога да инсталирам навигация?

А относно ножовете... Аз НЕ съм доволна! Подарих на мои приятели керамичен италиански нож (може и в Китай да е произведен),... ами няма база за сравнение. Мой приятел си поръча пак от Китай керамичен, ами и неговия реже много по-добре от моя. Може разликата да е в това, че техните са с бели остриета, а моя е черен. Или си е до късмета. Но определено предпочитам да режа със стоманените си ножове  Wink

# 289
  • В реалността

Получих и очилата адидас- не са лоши за парите си.

Може ли линк на очилата?

Мисля, че са тези

http://www.buyincoins.com/new_en/details/sports-cycling-motor-uv … product-3648.html
Аз тях пуснах и май точно тук ги бях гледала

# 290

Получих и очилата адидас- не са лоши за парите си.

Може ли линк на очилата?

Мисля, че са тези

http://www.buyincoins.com/new_en/details/sports-cycling-motor-uv … product-3648.html
Аз тях пуснах и май точно тук ги бях гледала

Мерси, ще видя щерката дали ще ги хареса. Те направо без пари.

# 291
Така му се зарадвах на новия таблет http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-fire-fla … roduct-18697.html (нищо, че не беше за мен), но май прибързах. Изглежда, че входът му за микро USB кабела за връзка с клавиатурата не работи, защото досега пробвах 3 различни OTG кабела, които със сигурност си работят с други устройства и клавиатурата все така не тръгва с кабел  Rolling Eyes Cry! На някой случвало ли му се е подобно чудо и имате ли някакви идеи какво може (и дали изобщо може) да се направи Praynig? Възможно ли е нещо да не правя като хората Embarassed? Всъщност, мъжът ми и той пробва, свързва и същата работа. ⅞ ...and Happily Ever After, твоят, който получи тези дни, нали беше същият Fire, работи ли си нормално този вход? Дано сте имали повече късмет от мен, понеже явно с техниката от Китай си е до късмет Hug. Клавиатурата със сигурност работи, както вече писах по-напред, кабелите също, значи остава проблемът да е в таблета Sad.

Освен това за капак още не сме го тествали как е с нета, понеже, както писах, не хващаме безжичен нет, тези дни мъжът ми трябва да вземе рутер и едва тогава ще мога да пиша как е със свалянето и инсталирането на приложения и пр.

Още е рано да кажа и за батерията как и колко държи, понеже на практика не е ползван все още активно. Но нали четох по-напред, че някои от вас имате проблеми със зареждането и че не е препоръчително таблет да се оставя да изключи сам с изтощена батерия, та периодично го закачам на зарядното, но на пръв поглед мисля, че като батерия си отговаря на доброто описание. Докато го ръчках в началото да го разучавам, падаше сравнително бавно Peace.

# 292
  • Балчик
А ти отметна ли да приема физическа клавиатура?

# 293
Ами нашият Fire вече няколко пъти отказва да прави снимки със задната камера. Предната засега винаги е работела. Всъщност прави снимки, но излизат черни. И не знам дали е от батерията или не, ама показва че батерията е заредена наполовина, а изключва сам. Все още го наблюдаваме и ще пиша занапред ако има нещо.

Но друг таблет от китайски сайт определено няма да поръчам. 

Alanis, не сме го пробвали дали работи този вход с клавиатура. Довечера дъщеря ми каза, че ще го пробва към компютъра и ще пиша.

# 294
  • Бургас
Моля за помощ, търся зарядно за таблет, но не се ориентирам какво трябва да поръчам. На това което вече даде фира пише следното:
AC/DC ADAPTOR
S/N  Ex258862012
model WY-0331
INPUT 100-240 VAC
50/60 Hz
OUTPUT 5VDC 2000 mA
Ако сте попадали на такова зарядно , моля да споделите. Благодаря   bouquet

# 295
  • Варна
Eeee, вие съвсем ме отчаяхте. Аз още чакам да пристигне нашия Ainol Fire и много се притеснявам.
Междувременно получих една малка поръчка. Тези формички, който аз използвам за бонбони : http://www.buyincoins.com/new_en/details/chocolate-cake-cookie-m … roduct-25940.html . Поръчах си с великденските и с коледните фигурки. Страхотни са, много съм доволна. Сега си поръчах и динозавърчетата : http://www.buyincoins.com/new_en/details/dinosaur-baking-silicon … roduct-25327.html 
Поръчах и тази формичка за сандвичи  http://www.buyincoins.com/new_en/details/little-teddy-bear-shape … roduct-26075.html   . Изглежда ми интересна, да видим на живо как ще е .

# 296
Момичета, благодаря ви  bouquet! Ами какво да ви кажа - Джемма, не знам, честно казано, ровичках основно и никъде не видях да има опция за настройване на връзка към външна клавиатура Rolling Eyes. А и нали уж би трябвало като се свърже с кабела, да тръгне сама newsm78? ⅞ ...and Happily Ever After, аз като свързах клавиатурата директно с лаптопа, си работеше без проблем.

Снимки прави цветни, обаче сега пробвах пак да щракна и нещо не намирам в коя папка се запамети. Иначе тези 5МП на предната определено не са "ефективни" пет, има какво да се желае откъм качество, ако човек държи на този параметър. Аз обаче не се оплаквам, понеже няма да се ползва за това. Относно батерията, и при мен индикаторът "лъже" и изрично поглеждам на колко процента изписва, че е.

И сега да допиша за интернета - току-що един добър ИТ спец в офиса ми хвана нет и от скоростта на браузване съм възхитена Heart Eyes! Нещо не мога да се ориентирам какви точно приложения да дръпна, които да са по-популярни, но игри тегли направо светкавично Peace. valpan, може ли да помоля отново да напишеш приложенията за текстообработка (нещо като писане в word) и за индикатора на батерията - съжалявам, че не си ги записах по-рано, когато сподели Hug.

k a t r i n, не бързай да се отчайваш, дано имаш късмет Hug!

Чудя се какво да пиша до сайта за проблема с входа на таблета newsm78. Да се пъна ли да искам някаква компенсация или няма смисъл Tired? Как да процедирам според вас?

# 297
  • Казанлък
Alanis  Hug
Преди да грешиш на usb порт,провери го със други неща. Свържи таблета със компютъра чрез usb кабел и виж какво става. Нали това е единият от начините  да прехвърляте файлове от компютъра към таблета. Ако не си го правила,помоли твоят IT специалист да го направи  Laughing

Не знам какви приложения имате инсталирани предварително(горе вдясно има едни точици...ако ги натиснеш,влизаш към менюто със всички приложения на таблета,но от маркета можете да сваляте абсолютно всичко,което си харесате. Аз ползвам QuckPic за снимките, MXPlayer за видео, OI File Manager за преглед на всички файлове, Super Tool Box за почистване на паметта и кеш, Cool reader за книгите, Opera mini за интернет, но това си е моят избор,другите може да си харесват други неща. Програми за текстообработка просто не ползвам на таблета и не мога да ги препоръчам. Другите неща ги търси по име...също така можеш направо да отидеш на най-популярните безплатни. Можеш да търсиш и по раздели.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.macropinch.pea … BpbmNoLnBlYXJsIl0. това е приложението за батерията. Когато voltage падне до 3.6V,слагам таблета да се зарежда.
Намерете някой приятел да ви помогне със Андроид преди да сте свикнали с него.

Ако таблета ти се свързва с компютъра нормално,то проблема е в преходника. Вземете от някой 100%  работещ OTG кабел за да се уверите,ако трябва. Той външно не се отличава от обикновен такъв(пояснявам: в обикновеният вътре са 5 жички или как там се казват,а във otg 4-та и 5-та са съединени. Някои хора сами си правят кабел otg от обикновен кабел),често самите продавачи не знаят разликата.
досега пробвах 3 различни OTG кабела, които със сигурност си работят с други устройства и клавиатурата все така не тръгва с кабел

с какви устройства работят тези кабели? Пробвани ли са на таблети?

Аз за да ползвам кирилицата,си свалих Smart Keyboard...точно там имаше отметка за физическа клавиатура,тя със сигурност трябваше да се отбележи. Но не се сещам да има такава за Андроид клавиатура.  А снимките си ги търси на таблета. Вътре са  hahaha Всеки файлов менеджър или програма за снимки ще ти помогне бързо да намираш папка. Най-вероятно се казва Camera.
Аз не ползвам задна камера на таблети и просто не ми е ясно за какво изобщо я слагат.  #Crazy Laughing Уф...май не съм пропуснала нищо  Blush

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 20:16 от valpan

# 298
Ние се решихме - ще пазаруваме за първи път newsm03 Само да ви питам за първа поръчка има ли някакъв код за отстъпка повече от 5%  smile3508
И може ли да се плаща със номер на сметка, а не със карта, тъй като още не ни е готова картата, а сметка имаме  newsm78 newsm78

# 299
Ние се решихме - ще пазаруваме за първи път newsm03 Само да ви питам за първа поръчка има ли някакъв код за отстъпка повече от 5%  smile3508
И може ли да се плаща със номер на сметка, а не със карта, тъй като още не ни е готова картата, а сметка имаме  newsm78 newsm78

Не можеш да платиш с банков трансфер. Само с пейпал в този сайт. И бих ти посъветвала да изчакаш с поръчка - идват големи китайски празници  ooooh! Ще има да почакаш поръчката си докато се напразнуват  Mr. Green

То може би и по-голям код ще изскочи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт