Парфюмни размисли и страсти - 168

• 50 864
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
  • Там, където ме обичат
Здравейте, парфюманки Simple Smile)
Едно въпросче от мен - Харесвате ли Аура-та на Сваровски?
Майка ми си го поръчала на сляпо и сега се чуди дали е нацелила Wink
Аз си го харесвам. В началото мирише на рози и личи, и е сладък, но има невероятно развитие. Променя се през цялото време, траен и шлейфов е. Говоря за ЕДП.

Ммм, звучи като мой  Thinking
В кои магазини се предлага - Сефора или Дъглас?

# 316
Дъглас. Peace

# 317
Най-накрая ви изчетох, посмях се, страхотни сте. Нямам какво да пиша. Пръскам си моите неща. От миналата седмица съм с Перлите на Лалик. Мажа с лосиона, пръскам с парфюма и така...

BBella, откъде намери Органза Индесенс? Бих се запасила с още едно бутилче, но цените са баснословни и то само в Ибей.

# 318
Kovatcheva Hug, благодаря ти за коментара  за Chinatawn Bond 9..Имах код за безплатна доставка и 20% отстъпка от един американски сайт и цената му стана поносима  Whistling.Обаче се разрових с търсачката и в старите ти мнения зя него.В едно от тях го оприличаваш на Cruel Gardenia , само че по-сладък.Това окончателно ме разубеди ,все пак имам пълно шише от Гарденията  и не ми трябват сходни парфюми.Нямам Laughing аз куража на Ronita Hug .

# 319
  • Чукарландия
BBella[/b], откъде намери Органза Индесенс? Бих се запасила с още едно бутилче, но цените са баснословни и то само в Ибей.

Точно от Ибей.Имах късмет. Спечелих го на търг. Peace

# 320
Момичета здравейте , мола ви да ми помогнете с избора . Sensuous Eau De Parfum или Sensuous Nude Eau De Parfum ?

# 321
# 322
# 323
  • Germany
Kovatcheva Hug, благодаря ти за коментара  за Chinatawn Bond 9..Имах код за безплатна доставка и 20% отстъпка от един американски сайт и цената му стана поносима  Whistling.Обаче се разрових с търсачката и в старите ти мнения зя него.В едно от тях го оприличаваш на Cruel Gardenia , само че по-сладък.Това окончателно ме разубеди ,все пак имам пълно шише от Гарденията  и не ми трябват сходни парфюми.Нямам Laughing аз куража на Ronita Hug .
Allys, Жестоката гардения и Чайна таун са на светлинни години Naughty
По-скоро гарденията в Чайнатаун е такава, каквато е в Жестоката гардения. Обаче ако Cruel Gardenia е синоним на сдържан лукс, то Chinatawn е тържество на материята - толкова е богат, подправков и оттекващ. Няма ли да си спретнем скоро среща, да ви запозная с него, за да чуя повече мнения newsm78. Домъчняло ми е за вас Hug
Снимките с порцелановите кукли са много красиви, последната ми е фаворит, направо е съвършена и ми се иска още повече да пробвам Манифесто, а все го забравям. Hug
Момичета здравейте , мола ви да ми помогнете с избора . Sensuous Eau De Parfum или Sensuous Nude Eau De Parfum ?
И двата са хубави, доволно трайни, но много различни. Трябва сама да пробваш и да решиш Wink
ПП. Ронита, не съм подстрекател, но видяла ли си това http://www.avaluxeperfume.com/site/pages/scentindex/vanillejolie.html  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 324
  • Там, където ме обичат
Цитат
...Жестоката гардения и Чайна таун са на светлинни години
По-скоро гарденията в Чайнатаун е такава, каквато е в Жестоката гардения. Обаче ако Cruel Gardenia е синоним на сдържан лукс, то Chinatawn е тържество на материята

kovatcheva, без да добавям за еманацията на шипъра, си признавам - да пукна, ако те разбрах.   Joy Joy Joy

# 325
ПП. Ронита, не съм подстрекател, но видяла ли си това http://www.avaluxeperfume.com/site/pages/scentindex/vanillejolie.html  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Не съм го видяла и не искам да го виждам, защото твърдо реших да спра с покупките, след последните две от днес! Twisted Evil Crazy
Само ментов шоколад си нямах, но вече си имам. Много се чудих между него и Fancy Choco Alice & Peter, но плодовете и цветята във втория ми се видяха в повече.

И една стара мечта от лятото за босилеков парфюм си сбъднах и мисля с него да приключа.  Naughty

# 326
Вчера си взех една простичка мандаринка Бронли и много ме радва, не мога да се надишам искат ми се мандаринки и прочие свежести Heart Eyes Simple Smile

# 327
  • на североизток от Рая
 Какви са тези парфюми, момичета? Как си позволявате да си купувате толкова често? Аз си мисля, че съм пълен некадърник. Уж работя, пък все не мога да се уредя да си взема нещо желано. Излизат по-важни и неотложни покупки и разходи.
 Задоволявам се и с малкото, де. Не са парфюмите най-важната ми цел, но не мога с един. То и с 4-5 не мога....

И нова максима имам. Сътворих я, всъщност.  Naughty

С един парфюм се живее трудно, единственото по-трудно е без него.

Hug

# 328
  • Sofia
Нели
Скрит текст:
Въпрос на приоритети, не само на възможности.
В продължение на 2  години не бях си купувала ботуши, но пък десетки парфюми.
Не се бях замисляла, докато не установих, че всички налични ботуши са пред разпад.  Joy
Накупих набързо 4-5 чифта и се концентрирах отново върху парфюмите.  Laughing

Открих в класическата Прада онази  нишка на сурово обелено стъбло, която усещам и в Сеншъс  и ми обръща стомаха.

# 329
Тези кукли са уникални, отдавна съм им фен  Heart Eyes Heart Eyes Заслужава си да се разгледа целия им сайт! Но сесията с парфюмите не бях видяла. И аз благодаря, diana_b , че я споделяш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт