Парфюмни размисли и страсти - 168

• 50 505
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Куражче, честито!   bouquet Със здраве да си го ползваш!  Hug

Милейди, на мен дали ще ми хареса Sucre D'ebene? Харесвам Пралин де сантал, но Прада кенди - не!, твърде сладко ми идва... От друга страна много харесвам Ла ви е бел на Ланком... Просто се чудя (дали да не взема да си го поръчам на сляпо)?  Grinning

# 571
  • Там, където ме обичат
Момичета, има ли в Сефора или Дъглас Rochas, Femme и Absolu?
Не познавам нито един продукт на бранда, та се чудя дали някой от тези би ми допаднал.
Сигурна съм, че доста от вас ги познават, ако може да споделите мнения, ще съм ви благодарна.
Не знам дали ги има, но имам първия и имах втория. Фем все още харесвам, опушен, траен, красив. Абсолю ми прилича на ром и не ми харесва да ухая на напитка.

Бижy,  Scintillia,  , мерси,  Hug
събудихте любопитството ми.

# 572
  • София
Милейди, началото ми е кожа и то нова, още с остатъците от химикали, с които е третирана. Даже проверих да не би да има ауд в пирамидата. Може и суров ирис да е, но май не съм пробвала нещо подобно и затова не провя разликата newsm78

# 573
Здравейте мили дами, отдавна не съм ви навестявала  Grinning

Искам да помоля, ако някоя от вас има Валентина в 30мл шише, да ми изпрати една снимка на бутилчицата?

Много благодаря предварително!   bouquet

# 574
Момичета, сайтът http://monami.bg/ нали беше с оригинални парфюми?
Понеже намерих там търсения от мен на подозрително ниска цена,та се зачудих  newsm78
Да поръчвам ли смело?

# 575
  • Чукарландия
Момичета, сайтът http://monami.bg/ нали беше с оригинални парфюми?

elfi4ka, ето я темата за сайтовете. Peace

Еее, най-после и аз да имам честта да се запозная с Лютите чушки и Черния Кашмир. Hug
Чушките не мога да кажа колко са люти, но при мен със сигурност са червени капии, при това печени. Joy
А Черният кашмир не ми допадна дотолкова, че да го поискам. И Слава Богу. Толкова други чакат в един списък, подредени в редичка. Чинно, но нетърпеливо. Rolling Eyes

# 576
  • Варна
Все повече нищо не ми говорят имената, които се споменават напоследък, затова пък за пореден не знам кой път си поръчах Нинфео  Heart Eyes

# 577
  • Чукарландия
Все повече нищо не ми говорят имената, които се споменават напоследък, затова пък за пореден не знам кой път си поръчах Нинфео  Heart Eyes

Не говориш за Чушките и Кашмира, нали? Hug
Сигурна съм, че тях ги познаваш. Peace

# 578
Все повече нищо не ми говорят имената, които се споменават напоследък, затова пък за пореден не знам кой път си поръчах Нинфео  Heart Eyes
Не си само ти, Мимс Laughing
Обаче ме накара да изкарам Нинфео посред зима, след като почти повече от година го бях пратила в забвение. Усещам го леко горчив и това ми харесва.

Бела, не са тези непознатите Grinning

# 579
  • The Evergreen State
Ах, мислех си че само аз се чувствам така в темата, имало и други като мен  Simple Smile.

Не познавам нишова парфюмерия никаква (купувам си парфюми от парфюмерии, предимно от Сефора) и каквото имат там аз това познавам  Mr. Green. Тук има Ниман Маркус и Нордстром, сигурна съм че имат някои от обсъжданите парфюми тук но като че ли нямам желание да се впускам в дебрите на по-редките (и по-скъпи) парфюми. Добре съм си така, макар често да нямам идея какви са тези прелести дето се обсъждат  Embarassed Hug.

# 580
  • Germany
 Rolling Eyes
Явно не трябвало да се говори за нищо непознато в темата  Sad. Да се проявява парфюмно любопитство също не е редно?! Когато са едни и същи потребителите нормално е нещата да сме ги дъвкали, дъвкали, но явно нямаме нужда от нещо ново. Опитите ми да повдигам от време на време темата явно не се приемат добре  Rolling Eyes. Съжалявам, че съм споменала непознати за някои неща, или че съм притеснила друг. Няма да се повтори. Жалко  Sad
Милейди, на мен дали ще ми хареса Sucre D'ebene? Харесвам Пралин де сантал, но Прада кенди - не!, твърде сладко ми идва... От друга страна много харесвам Ла ви е бел на Ланком... Просто се чудя (дали да не взема да си го поръчам на сляпо)?  Grinning
Не, не е твой. Доколкота си спомням, харесваш цветни аромати, този категорично не е твой  Peace

# 581
Ха, че темата от много време е основно трибуна за коментар на неизвестни нишови аромати, познати на двама-трима. Повечето хора спряха да пишат в темата отдавна по тази причина, спор е имало не веднъж, но едни и същи си дърпат натам и затова вече функционира по този начин. Това е положението. Появявайте се инцидентно и пишете и за простички парфюми, че иначе съвсем ще се затрием...  Crazy А и никой вече не смее да пита за обикновените парфми, които може да види и пипне в парфюмните магазини у нас, защото се страхува да не би да не е "на ниво" за високия стандарт на колекционер на парфюми.

# 582
Не се дърляйте и обиждайте. Grinning Нишова, мишова темата е умряла много отдавна и това е истината. Повечето редовни  мацки не купуват/ преситени са или кризата ги удря сериозно, както цялия свят/ и няма какво да пишат. Отговаря се на въпроси и си тече обща дискусия и то рядко. Който чете, чете, който иска да пише пише, за каквото се пише, за това. На който му харесва се записва и следи темата, на който не, не. Толкова е просто. Peace

И надявам се никой не се надява вече на разделение на теми за скъпо и евтино?! Отдавна се разбрахме и мод каза, че парфюмната тема е само една, докато не и бият ключа и на нея. Mr. Green

# 583
Ковачева, що така newsm78
Това че аз, а и Мимс сме в затишие съвсем не значи, че трябва да не се пише в темата.
Само си го споделяме. Grinning
Поне половината потребителки тук помнят какви фурии сме били преди време. Whistling
Аз си ви наглеждам, просто нищо не ми се тества, още по-малко пък ми се  пазарят парфюми. Въртя 5-6 и все една и съща.

# 584
  • Чукарландия
Rolling Eyes
Явно не трябвало да се говори за нищо непознато в темата  Sad. Да се проявява парфюмно любопитство също не е редно?! Когато са едни и същи потребителите нормално е нещата да сме ги дъвкали, дъвкали, но явно нямаме нужда от нещо ново. Опитите ми да повдигам от време на време темата явно не се приемат добре  Rolling Eyes. Съжалявам, че съм споменала непознати за някои неща, или че съм притеснила друг. Няма да се повтори. Жалко  Sad

Глупости! Мен ми се чете всичко, което пишете. Толкова ми е интересно. И какво, като са ми непознати? Нали така се провокира любопитството към новости. Hug

Прости, сложни - за мен няма значение какви са парфюмите. Масовки или нишови, хич не ми и дреме, важното е да ми харесат. Peace

Така, че пишете, пишете... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт