Парфюмни размисли и страсти - 168

• 50 518
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
А новата Венеция обсъждали ли сте я?

Аз да попитам пак за този парфюм?

# 556
обсъждана е 100% - имам някакви спомени, че не била толкова плътна и трайна като старата, питай търсачката  Wink

# 557
Има и още по-нова Venezia от 2012 - EDT.   Peace

# 558
  • Там, където ме обичат
Момичета, има ли в Сефора или Дъглас Rochas, Femme и Absolu?
Не познавам нито един продукт на бранда, та се чудя дали някой от тези би ми допаднал.
Сигурна съм, че доста от вас ги познават, ако може да споделите мнения, ще съм ви благодарна.

# 559
  • София
foxy, има ги на магазинчето на Красно село. С две думи: Femme - прекрасен шипър, Absolu - хубав, но непретенциозен ориенталец. С последния мога и аз да те запозная!  Wink

Самсара, като любителка на Венециите (имам ги и двете, само последната най-нова EDT нямам) мога да кажа, че ако харесваш старата Венеция, ще харесаш и новата. Тук мненията вече са различни. Едни харесват повече първата (като мен), други втората. В крайна сметка драйдаунът е еднакъв. Разликата е, че в новата в началото не се усеща тази ретро нотка (на животинки, порчета и т.н.)

# 560
Момичета, има ли в Сефора или Дъглас Rochas, Femme и Absolu?
Не познавам нито един продукт на бранда, та се чудя дали някой от тези би ми допаднал.
Сигурна съм, че доста от вас ги познават, ако може да споделите мнения, ще съм ви благодарна.
Не знам дали ги има, но имам първия и имах втория. Фем все още харесвам, опушен, траен, красив. Абсолю ми прилича на ром и не ми харесва да ухая на напитка.

# 561
)
Самсара, като любителка на Венециите (имам ги и двете, само последната най-нова EDT нямам) мога да кажа, че ако харесваш старата Венеция, ще харесаш и новата. Тук мненията вече са различни. Едни харесват повече първата (като мен), други втората. В крайна сметка драйдаунът е еднакъв. Разликата е, че в новата в началото не се усеща тази ретро нотка (на животинки, порчета и т.н.)

Благодаря Ви, момичета  Hug

Не познавам Венеция. Истината е, че ще си поръчвам парфюм, и за ММ, но искам - просто ей
 така за тръпката да си поръчам и нещо на сляпо. Просто заради самото чувство.
Но пък заради финансите, не искам да е скъпо, щом е изстрел в тъмното.

Приемам и предложения  Blush

# 562
рак-щрак, благодаря ти Simple Smile както и на другите, изказали мнение.
А да предложите нещо подобно, което мога да намеря по магазините в София?

# 563
  • София
Знаете ли каква е разликата между тях?
Това:

И това:

# 564
няма разлика

# 565
Здравейте момичета купували ли сте парфюми от http://www.cheapsmells.com/ и дали са оригинални от този сайт,иначе има цени на някои неща  по-добри от тук  ?

# 566
Здравейте момичета купували ли сте парфюми от http://www.cheapsmells.com/ и дали са оригинални от този сайт,иначе има цени на някои неща  по-добри от тук  ?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=680896.0
попитай в тази тема  bouquetили в темите  на пазар
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=393433.0

# 567
  • София
Похвал ,похвал  Grinning.

Heart Eyes

Скрит текст:
  hug Да напомня много на него. По сладък и не така лешничест.Топъл, плътен и без да се натрапва.Леко сух.Сандаловото дърво се усеща много добре без да дразни и да доминира, просто много добра подложка.
Това от тест на ръка, утре ще го нося и ще имам повече впечатления.
Благодаря ти, че се сети за мен! Heart Eyes

# 568
  • София
Ох, пак пробвах Traversee du Bosphore - ами много ми харесва Heart Eyes То кожа, то муск, то цветя (но някъде в далечината) - прелест.
Добре, че топлото време не му е сезон, че да не го мисля дълго  Mr. Green

# 569
  • Germany

Скрит текст:
 hug Да напомня много на него. По сладък и не така лешничест.Топъл, плътен и без да се натрапва.Леко сух.Сандаловото дърво се усеща много добре без да дразни и да доминира, просто много добра подложка.
Това от тест на ръка, утре ще го нося и ще имам повече впечатления.
Благодаря ти, че се сети за мен! Heart Eyes
Куражчееее, нали знаеш, че си ми слабост Hug. Само не зачезвай за толкова дълго отново, пиши!
Много се радвам, че отново уцелих вкуса ти!
Сега да споделя, че Sucre D`ebene е двойник на Пралин де сантал, но по-хубавия от двата, поне за мен. В него са добавили горена захар, което го прави по-различен, чувствено сладък, по скоро се е получил хибрид между Пралин де сантал и Прада Кенди. Замисълът на цялата серия е да се създадат произведения на парфюмното изкуство, но това тук си е чисто плагиатство Crossing Arms. Много топъл, пипнат, мек и невероятно гурме, със силен нюанс на печени ядки, бензоинът също е доста осезаем, но и много санталово дърво  Sad. Личи, че Пиер Гийом е работил над него! Кураж, със здраве да си го изпръскаш, много е хубав!
РумиК, добре пробудила се Hug За мен началото на Traversee du Bosphore е силно ирисово, а не кожа, и аз го бърках в началото, докато Натали не ми разясни разликата.  Може би ще се включи и тя HugОпределено е много хубав и си заслужава притежаването му!

Общи условия

Активация на акаунт