Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 158 954
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
При Роберт Йовчев ходил ли е някой?

# 481
  • София
Idi,моля питай леля си за тази гледачка при която е ходила във Владиславово.  bouquet

Питай я преди 2-3 седмици имах питане на лични от друга съфорумка , но това което си спомня е името и квартала.Ходила е преди около 20 години , а вече не живее във Варна от 15 години ,та няма обичайните контакти с близки и познати , които би могла да пита.Обаче и беше казала неща , които тогава и се струваха абсолютно невъзможни , а сега от позицията на времето може да каже че всичко което и каза е точно така.Скоро беше се заговорила с друга позната , която е от Варна / и тя не живее вече там/ и се беше оказало , че тя също е ходила преди години при нея и пак така и е казала неща , които са и се стрували невъзможни , а сега след време е станало точно така както е казала.И става въпрос за съществени неща, така че момичета от Варна търсете , непременно намерете координати на тази жена и идете, струва си.

# 482
При Роберт Йовчев ходил ли е някой?
Да, аз и мои познати. Колебая се дали да го препоръчам, защото той е по-скоро лечител, а темата е за ясновидство; опита се да помогне на наша близка с много тежка диагноза, безуспешно. Заведох при него и майка ми, светлина на душата й... Беше със същата диагноза и той направо се вбеси - дали, че я водя толкова късно, дали защото прецени, че не е в състояние да направи каквото и да било. Определено има изключително силна енергия, интелигентен е, но не зная доколко са ефективни сеансите при него напоследък. Изглежда ужасно уморен и изнервен. Направо изглежда изчерпан, но може и да греша.
Иначе съм чувала, че е излекувал доста хора със сложни заболявания (но не и рак).

# 483
Направо съм изумена,че има такава жена и никой от моите познати не е чувал за нея.А имам 2-3 приятелки които са обиколили,ако не всички,почти всички.И от никъде нищо.Мистерия....Чела съм навремето за една Арин ли беше не си спомням.Ама това и беше псевдоним,много я пишеха по вестниците.Но истинското и име как е...А и беше доста възрастна,поне на снимките така изглеждаше.Продължавам разпитването на познати.Другите мами от Варна да разпитат и дано я намерим.

# 484
Хайде и аз да се включа с малък коментар след посещението ми при Искра! До този момент моят контакт с нея е бил по телефона! Съвсем различен е контактът на живо! С три думи - страшно съм доволна! Не случайно пиша тази вечер, първото нещо, което ми каза се сбъдна днес, по начина, по който тя го представи! Следващото събитие, което описа едно към едно е предстоящо - събота 16 февр. Тя ми каза, че ще се случи след една седмица -  е аз бях при нея в събота! Вече имам потвърждение за това! Да не говорим, че в здравословен аспект, все едно четеше епикризите ми!  Laughing Да е жива и здрава! Прие ме на легло, не беше добре жената. Днес се обадих, както й бях обещала, но телефонът беше изключен! Дано да е добре! С две ръце гласувам за нея и Ани!  bouquet 

# 485
А инак тя къде живее тази жена Искра?
Аз говорих с нея по телефона (днес). Изведнъж се присетих, че не зная къде всъщност се намира. Едва ли ще ми се удаде ако е далеч да отида скоро, но знае ли човек...

Инак от известно време наблюдавам темата. Сега зачетох списъка с имената.

В П-в аз понякога съм ходила при една жена, на име Рени. Но да ви кажа съм учудена как е възможно някои от тях да виждат ясно само и единствено настоящето. Тя е в състояние да опише ясно една ситуация, да надгради отгоре й какво ще се случи, а да стане точно обратното. Питайки я след това "Защо, нали каза..." тя отговаря "Ами така беше тогава, така се виждаше и бъдешето". Така се вижда, а сетне се променя. Thinking

Затова ми е мисълта за споменатата по-горе жена - Искра. Днес говорих с нея. Не ми е рисувала блестящи ситуации в бъдешето. Напротив - описа ми чакане, продължително. Толкова продължително (до 6 месеца), че накрая може би вече няма да имам никакъв интерес към нещата.

Но предпочитам така вместо щастливо бъдеще, а после да ми кажат "Ами измениха се нещата"

# 486
А при положение че се консултирате с Искра по телефона как й плащате? Може и да е коментирано някъде в темите, но не съм попадала на него  Thinking Благодаря предварително

# 487
  • София
Хайде и аз да се включа с малък коментар след посещението ми при Искра! До този момент моят контакт с нея е бил по телефона! Съвсем различен е контактът на живо! С три думи - страшно съм доволна! Не случайно пиша тази вечер, първото нещо, което ми каза се сбъдна днес, по начина, по който тя го представи! Следващото събитие, което описа едно към едно е предстоящо - събота 16 февр. Тя ми каза, че ще се случи след една седмица -  е аз бях при нея в събота! Вече имам потвърждение за това! Да не говорим, че в здравословен аспект, все едно четеше епикризите ми!  Laughing Да е жива и здрава! Прие ме на легло, не беше добре жената. Днес се обадих, както й бях обещала, но телефонът беше изключен! Дано да е добре! С две ръце гласувам за нея и Ани!  bouquet 

Аз съм искрено учудена , защото като говорих с нея по телефона и аз бях доволна , но като отидох при нея на място бях много разочарована , абсолютно нищо вярно и нищо общо с реалността не ми каза.Много мислих , защо така се получи и стигнах да извода , че когато е по телефона се задава конкретен въпрос и съответно тя знае за какво става въпрос и шанса да уцели е 50 на 50, а като отидох при нея не съм я питала абсолютно нищо и не се поддадох на никакви подпитвания от рода на "защо ми се виждаж като мома , а не си мома"и друи подобни , съответно тя нямаше никаква насока за какво съм се завлякла при нея и не позна абсолютно нищо , не видя съществени неща , събития и ситуации.
Кажи моля те ти отговаряше ли на подпитванията и , за да може да се ориентира ?В мен ли е причината или наистина са само фантазии от нейна страна изградени въз основа на подадената от нас информация?

# 488
  • София
Копирах нещо много интересно от една друга тема. Мисля, че ще е добре всеки да го прочете.  Simple Smile
Слагам го с скрит текст, че си е доста за четене:
Скрит текст:
ЗА ГОСПОДА И ЛЕЕНЕТО НА КУРШУМ
 Или
 КАК РАБОТИ МАГИЯТА

Ходя нагоре надолу по българската земя и търся моите баби – онези вещите. Та ще ви разкажа една история.
Бях при баба Роза в едно село, в Еленския балкан. Тя лее куршум. Отдавна се знаем, но този път останах една седмица. Трябваше да довършим една работа и да се дипломирам .
 Когато пристигнах пред дома й имаше поне 5 коли и още 6-7 човека на опашка, чакаха.
 Беше приказен зимен ден. Разговорихме се, взехме си кафе.
 Оказа се, че чакат: една лекарка – гинеколог, двама студенти, две майки (учителки в детска градина) с децата си, един собственик на строителна фирма от София, местен старец (бивш общински съветник) и още няколко съвременни и интелигентни хора.
 Като ги патах, всички говореха едно:
 - Опитахме с лекари, не става.
Други вече бяха идвали и бяха разбрали, че куршума „работи” и идваха отново. Трети бяха изпратени от някой.
 Помня, че когато питах баба Роза за какво лее куршум, тя ми отговори – за здраве.
 А пък аз никак не обичам ей така някой като ми каже и настоявах.
 Та тя ми отговори че лее за тумори, за уплах, за зачеване, за мъка на сърцето, за камъни в жлъчката, за зли очи, за самочувствие (тя го нарича „да си станеш милна”) и какво ли още не. Та това е все за здраве!
 Какво представлява леенето на куршум няма да разказвам. Можете да си прочете в Гугъл, а със сигурност някои от вас са ходили. Ще ви кажа, че това е едно особено съчетание между Дарба и занаятлък. На занаята можеш да се научиш, но Дарбата трябва да я имаш. И разбира се е въпрос на грамотност и „коефициент на духовност” . Това е като коефициента на интелигентност, но засяга нивото на осъзнаване. В нашия случай към законите на Природата – към Магията.
 И пак повтарям:
 МАГИЯТА Е ИЗКУСТВОТО ДА ВЛИЯЕШ НА ЧОВЕШКОТО ПОДСЪЗНАНИЕ И ОКОЛНАТА СРЕДА ЧРЕЗ СИЛАТА НА ЧОВЕШКАТА ВОЛЯ!
 Един следобед докато си „работехме” с баба Рада, вътре имаше една млада жена „пациентка”, навън се вдигна страшна олелия.
 Вратата се отвори с трясък и влетя един мъж на средна възраст, който крещеше АНАТЕМА и нареждаше:
 - Проклета да си, развали хората....Не ви ли е срам, бре, очи нямате ли....Тая вещица ви е омагьосала всичките....В ада ще се пържиш.... и всякакви други страшни неща.
 Хората навън се посмутиха, посбутаха се.
 Баба Роза не трепна. Викна двамата си сина и те изведоха разпенения мъж. После взе една метла и мълчаливо премете. Сложи метлата напряко на вратата и се върна. Погледна жената в очите и я попита:
 - Ти как мислиш, вещица ли съм?
 - Стига де, бабо Розе – притесни се жената – ако мислех, че ще ми правиш магия, щях ли да дойда?
 - Тъй. Ами сбъркала си. Щото куршума си е чиста магия.
- Ама...как...ти нали за здраве...нали ти ми оправи гърдите... – жената направо се разтрепера.
 - Викаш оправила съм те. Я сега да ме чуеш ясно. С магия си оправена!
- Ама как....ти нали...тука има икони...и ти се кръстиш ...
 - Има икони, ама има и куршум, и метла, и камък . И за да хване и за да знам, че ще те оправя, казвам истината. И ти казвам, че е магия.Ти какво мислиш, че прави попа като чете за здраве. Същото!
- Бабо Розе, недей, попа е свят човек, той не прави магии...той нали с Господа...
 - С Господа викаш. Онзи дето ходи с един тефтер и записва кой крив , кой прав. Кой да се награди, кой да се накаже. И попа говорел от негово име.
Слушай сега аз да ти кажа за Господа:
 Ти си Господ. И аз. И куршума. И камъка. И земята. И когато Господа в тебе чуе гласа на Господа в Останалото, всичко се оправя! Такива като мен правят Гласовете да се чуват един друг. И това е Магия!
 - Хората знаят, че Магията е нещо лошо. – тихичко каза жената
 - Знаят?! Нищо не знаят. Знаят само тия, дето мислят и питат. На другите акъла им е в мъгла. ....Хайде сега да си вървиш.
 - Ама аз искам да остана. – изведнъж отсече жената.
 В стаята стана тихо. Баба Роза стана и ни обърна гръб. Загледа се през прозореца, в хората, които чакаха.
- Върви си. Ела утре.
 Жената стана , позамота се, кимна ми и излезе.
Останахме двете. Печката бумтеше.
 - Църквата раздели хората – продума баба Роза. – Тя им каза кой Господ е правилния. Тя им каза кое добро е право добро...Тя им каза , че правото добро се извършва само в името на нейния Господ............................Върви си и ти...Кажи на хората да дойдат утре.
 Станах, душата ме болеше.
 - Бабо Роза, мислила ли си да спреш?
 Тя се обърна рязко.
 - Никога! Всеки трябва да си гледа неговата работа. Някой трябва да върши добро за хората и в тяхно име. И да знае да гледа в душите им.
 Излязох.
 Навън, докато говорех с хората, едно от децата ме дръпна :
 - Ама баба Роза наистина ли е вещица?
 - Да! – отвърнах
 - Еха! Мамо, нали ще дойдем пак – блестяха очите на момиченцето.
 Тръгнах си. Беше приказен зимен ден....

# 489
  • София
nikolinanik , много хубава история.
Онзи ден ми попадна книгата за Ванга , тя е много стара , но никога не ми е хрумвало да я прочета.Да ви кажа много е интересна и те кара даси задавш куп въпроси.
Има ясновидци аз съм дълбоко убедена , само че за съжаление  има и страшно много самозванци и шарлатани .

# 490
Nikolinanik,   bouquet

# 491

Аз съм искрено учудена , защото като говорих с нея по телефона и аз бях доволна , но като отидох при нея на място бях много разочарована , абсолютно нищо вярно и нищо общо с реалността не ми каза.Много мислих , защо така се получи и стигнах да извода , че когато е по телефона се задава конкретен въпрос и съответно тя знае за какво става въпрос и шанса да уцели е 50 на 50, а като отидох при нея не съм я питала абсолютно нищо и не се поддадох на никакви подпитвания от рода на "защо ми се виждаж като мома , а не си мома"и друи подобни , съответно тя нямаше никаква насока за какво съм се завлякла при нея и не позна абсолютно нищо , не видя съществени неща , събития и ситуации.
Кажи моля те ти отговаряше ли на подпитванията и , за да може да се ориентира ?В мен ли е причината или наистина са само фантазии от нейна страна изградени въз основа на подадената от нас информация?

IDI, и при мен така. Само дето и по телефон и на място все същото.......не позна, Общи приказки; какво ме е боляло, и то нищо специфично, а неща от рода на главоболие и т.н. 
Пита ме брат ли имам (аз имам по-малка сестра), От нещата които каза за декември - нищо не стана. А за бъдеще ми каза неща от рода на: имам късмет, ще живея до дълбока старост, ще живея на друго място, до вода, имала съм ангел пазител и т.н Ако искаш на ЛС мога да ти кажа повече.

# 492
Утре ще ходя при Цеца от Надежда,после  ще  споделя.Ако  някой  е  ходил скоро  чакам мнения.

# 493
Аз пък нещо се разочаровах от Анелия от Пловдив. Правих една повторна консултация с нея и да ви кажа честно нещата доста се разминаха с първоначалните й обяснения. Този път някак си и повече подпитваше за нещата, чакаше аз да кажа и тогава тя говореше. Предишният път направо си говореше какво, кога и как.
Примерно, първият път ми каза, че това нещо ще стане на 100%. Сега - че е малко вероятно да стане  Thinking и по-вероятно е точно обратното.

# 494
Това което се разминава, карти таро ли хвърли на въпроса или гледа на компютъра?

Общи условия

Активация на акаунт