Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 276
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Емилия-каза,че ще започна работа в една държавна институция,е не,миналата седмица се провалих....нищо не стана,съответно не позна....
Анелия Лечева,година и половина след прогнозите й-пълна скръб,нищо общо с действителността...
Някой скоро да е ходил при Себа?

# 76
При мен-Емилия обърка тотално миналото по отношение на даден човек,не знам до колко ще се препокрият думите й с реалността за бъдеще..

# 77
Момичета давам ви повод за размисъл.  smile3508

http://www.napazar.eu/naj-dobrata-qsnovidka-s-dokazani-rezultati … inova-243872.html

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=209285

http://www.plovdivmedia.com/59582.html

http://senzacia.net/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D … 0%B5-%D0%B2-12829

http://kurier.bg/bulgaria/22363.html

А тази жена Магда не гледаше ли чрез писма в някакъв вестник??? А сега и сайт си има  http://magdaonline.com/1287/%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA … 0%B5%D1%87%D1%82/

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 12:49 от Lucky_star

# 78
Здравейте,
в края на предишната тема видях , че са коментирани хороскопите от сайта horoskopcheta.
Аз преведох парите, но също не съм получила хороскоп. След като писах пак нямам никакъв отговор дали има забавяне поради някаква причина или нещо такова..

Има ли някой, който да си е получил хороскопа или има някаква информация?

Мерси Hug

Здравей, писала съм с Галя, след като й преведох парите, тя ме помоли за извинение, че няма да може веднага да ми изпрати хороскопа, тъй като си има проблеми, ангажименти... и понеже в сайта пишеше 2-3 часа, просто се извини и каза, че ще се постарае до края на деня да е готова. Още същата вечер си получих хороскопа. Това беше преди няколко месеца, често пиша с нея и съм доволна от нея, наистина не разтяга локуми, ако вижда нещо го казва, ако не вижда не те баламосва. Последно й писах преди празниците, а получих отговор едва миналия ден. За забавянето си има причини, не смятам че ще ви извърти с паричките... Все пак всички сме хора, всичко се случва! Желая успех на всички!!!

Благодаря за отговора  Peace
На мен също ми изглежда сериозна жена от мейлите, които си разменихме преди да си поръчам хороскопа, надявам се и аз да го получа скоро..
А можеш ли да споделиш точност и познаваемост дали има при теб, след като са минали вече няколко месеца след като ти е направила хороскоп?

АЗ ТАКА И НЕ СИ ПОЛУЧИХ ХОРОСКОПА
Преди да изпратя пари на Галя писахме много, все пак 30лв не са 3лв, а и съм малко скептично настроена към хороскопите. Аз като цяло имам 1 въпрос, който ме вълнува и на който търся отговор, но той е за много напред във времето, с тарото няма как да ми помогне и решихме да направим хороскоп, а ако има да се уточнява нещо ще го уточняваме с картите. Като цяло всичко се въртеше около въпроса ми и безкрайно точно описа нещата - ситуация, характери, даде ми насоки /от Тарото/ какво и как бих могла да постъпя, че да се развие всичко в моя полза. Всичко, което имаше като инфо бяха дати, имена и въпросчето ми. Срокове не ми е давала /скоро не го броя за срок/, не съм и искала, но явно в мен е проблема, защото ходих при Марина на Графа - безкрайно точна за минало и настояще и опис на характер, но когато я попитах това ще стане ли и кога, тя ми каза - не ми е дадено да ти отговоря, а чета тук коментари от рода, че дава срокове и даже ги уцелва Simple Smile. Но явно Галя има причина, защото когато й пиша ми отговаря след няколко дни... Това е което мога да кажа за нея, не смятам, че няма да изпрати хороскопите, пишете й ако искате, знам че по едно време имаше проблеми с пощата... Това е което знам, дано съм била полезна! Желая успех на всички!!!

# 79
Ох, аз вчера се чух с Емилия и хич не ми се иска да е така, както каза, но...какво да се прави, като питаме и искаме да чуваме само хубави неща... При Себа ходих есента, но при нея не е със предварително записване,отиваш и чакаш доста. То какъв интервал време трябва да има за да питаш пак някой за един и същи въпрос?

# 80
Здравейте!
Чета ви редовно,но не ми остава време да пиша Embarassed
Мога да кажа,че за сега съм доволна от Ани Пловдив-хороскоп,Цецка-Надежда и от Емилия-пс.консулт,която не успях да завърша,защото се получи разминаване.Ани ми беше писала в хороскопа за здравословни проблеми,които сега наистина се появиха.Тези трите са ми фаворитки Simple Smile.
Сега ми се ще да посетя и Пепа-"Х.Дим."Искам само да помоля за малко инфо,в смисъл много ли се чака,със записване ли е,каква е тарифата!?Търсих на зад,но не успях да открия това,което ме интересува.
Благодаря предварително!
Желая на всички лека вечер!  bouquet

# 81
Здравейте!
Мога да кажа,че за сега съм доволна от Ани Пловдив-хороскоп,Цецка-Надежда и от Емилия-пс.консулт,която не успях да завърша,защото се получи разминаване.Ани ми беше писала в хороскопа за здравословни проблеми,които сега наистина се появиха.Тези трите са ми фаворитки Simple Smile.
Сега ми се ще да посетя и Пепа-"Х.Дим."Искам само да помоля за малко инфо,в смисъл много ли се чака,със записване ли е,каква е тарифата!?Търсих на зад,но не успях да открия това,което ме интересува.
Благодаря предварително!
Желая на всички лека вечер!  bouquet

Ако се обадиш утре, ще те запише някъде за средата на февруари. Като се отиде там почти винаги се чака повече от уговорения час. Настрой се за чакане и то много.  Записването става по телефона (има го в анкетата). Таксата й е 30 лв., независимо за колко човека питаш. Но, ако желаеш да питаш за някой друг носи снимка.

# 82
Здравейте!
Благодаря предварително!
Желая на всички лека вечер!  bouquet

Ако се обадиш утре, ще те запише някъде за средата на февруари. Като се отиде там почти винаги се чака повече от уговорения час. Настрой се за чакане и то много.  Записването става по телефона (има го в анкетата). Таксата й е 30 лв., независимо за колко човека питаш. Но, ако желаеш да питаш за някой друг носи снимка.
Много благодаря на всички,които ми отговориха и тук и на лични!
Желая Ви много красиви мигове,много сбъднати мечти и само прекрасни дни!
Успех на всякъде и във всичко!  bouquet

# 83
  • София
Здравейте!
Благодаря предварително!
Желая на всички лека вечер!  bouquet

Ако се обадиш утре, ще те запише някъде за средата на февруари. Като се отиде там почти винаги се чака повече от уговорения час. Настрой се за чакане и то много.  Записването става по телефона (има го в анкетата). Таксата й е 30 лв., независимо за колко човека питаш. Но, ако желаеш да питаш за някой друг носи снимка.
Много благодаря на всички,които ми отговориха и тук и на лични!
Желая Ви много красиви мигове,много сбъднати мечти и само прекрасни дни!
Успех на всякъде и във всичко!  bouquet

И аз от две седмици се чудя за нея и още не съм решила , ако ходиш сподели после мнение.

# 84
Здравейте , вчера посетих Пепа от Хаджи Димитър - отидох май с доста добри очаквания от нея , но,аз лично , не останах особено очарована. Все пак имам опит по разни гледачки , но .......не казвам , че няма да познаее , но нещо ме накара да не смятам , че на мен лично ми е познала. Препокриха се някои неща от други места , на които съм ходила , но ........няма да споменавам с подробности , ако случайно чете жената , да не се обиди и подсети , кой го пише Simple Smile Жената преди мен идваше поне за втори път и беше много доволна , тя сама ми го сподели , без да я питам.
Пепа трябва човек да я пита и сам да й задава въпросите . Малко се отклонява и почва да води психологически разговор , което аз не искам, защото кара човек да споделя.
Таксата ,според мен , й е висока. Ама...........
На вратата ми каза : "пак ще се видим".Може и така да е , но не смятам да е скоро при нея.
Иначе се чака,нищо че имаш някакъв час.Пие се кафе , което според мен не й е основното,от което тя се информира.
Успех на вас , дано да се чувствате по-доволни.
С две дум , аз не останах очарована , за това тя как говори и се държи,за това , че чака някой да й задава въпроси през повечето време и излишни странични разговори , а не  за това , което ми каза. Да не бъркаме нещата , понеже някой да не си помисли , че ми е казала нещо лошо и аз затова не я почувствах така жената. Не е това.  Simple Smile Чао засега и при друга , която отида , ще пиша.  Wink Че нали съм си малко любопитна и леко пристрастена..............

# 85
Здравейте , вчера посетих Пепа от Хаджи Димитър - отидох май с доста добри очаквания от нея , но,аз лично , не останах особено очарована. Все пак имам опит по разни гледачки , но .......не казвам , че няма да познаее , но нещо ме накара да не смятам , че на мен лично ми е познала.
С две дум , аз не останах очарована , за това тя как говори и се държи,за това , че чака някой да й задава въпроси през повечето време и излишни странични разговори , а не  за това , което ми каза. Да не бъркаме нещата , понеже някой да не си помисли , че ми е казала нещо лошо и аз затова не я почувствах така жената. Не е това.  Simple Smile Чао засега и при друга , която отида , ще пиша.  Wink Че нали съм си малко любопитна и леко пристрастена..............

Не се безпокой, не си само ти с такова впечатление от Пепа. Аз също съм така, но не исках да пиша, защото пиша все отрицателни мнения за повечето тук. Но ето, че не съм само аз недоволната от Пепа. Отидох при Пепа с големи очаквания предвид факта, че повечето съфорумки са доволни от нея. При мен също беше много зле с предсказанията си.  Ходих преди седмици. Чаках много (над 2 часа). Бях последна. Тя все се прозяваше и говореше почти сънено. Дори не погледна в чашата. Срещата ни протече по-скоро като консултация при психолог, а не като при човек със способности на ясновидец. Останах с впечатление от казаното тук във форума, че тя говори сама без да я питаш, но при мен не беше така. За да получа отговор на някой въпрос трябваше аз да я питам конкретно. За здраве не позна почти нищо. За някои неща налучка и го твърдя съвсем отговорно, защото не можеш да изброиш толкова много болести ( и то често срещани при 90% от населението на Земята над определена възраст) и да не улучиш нещо. Цитирам по памет " Майка ти с високо кръвно, костите, нервната система" , "Баща ти на колко години е? А, на 72 ли е - той има проблеми със сърцето, кръвното, костите, кръста, нервната система". Е да, ама аз не съм отишла при нея на урок по анатомия... нищо конкретно не каза за здравето. Че кой човек на възраст след 65 години няма проблеми с кръвното, костите и т.н. За мен - в отлично здраве си  ooooh! newsm78

Още в началото ми каза, че съм отишла заради мъж, което не беше така. Питах я за здравето на моите близки, а тя все вмъкваше в разговора ни приятеля ми. Накрая не издържах и й казах "добре, като толкова настояваш да говориш за него кажи ми какво имаш да ми казваш. Какво виждаш?", и тя започна да говори пълни глупости, които няма да пиша тук, защото са много лични, но съм сигурна на 100000000%, че НЕ са истина. Сигурна не е точната дума , а УБЕДЕНА, че не са така, както тя ме уверяваше. Тези, с които съм споделила на лични знаят за какво става въпрос и знаят, че няма как да е истина това, което Пепа ми каза. Добре, някоя от вас сега може да ми каже да изчакам да мине време. Но аз с ръка на сърцето казвам, че след 1 година ще твърдя същото като сега относно тези й предсказания за приятеля ми.

А тя като ми каже нещо, а аз не го потвърдя даже го опровергая и тя започва ме подпитва за обстановката и като види, че не е както тя казва и обръща нещата. Е то така и аз мога.. да гледам на някого "Ако не е бяло, черно е"  оставаше само да й кажа "БИНГО!"hahaha

Само вмъквам, че тогава я попитах за моя близка и тя каза, че ще се оправи. Е, за разлика от Мелиса при мен стана точно така, както с нея и Ташинка. Пепа каза, че ще се оправи, а тя почина 4 дни след посещението ми при Пепа само на 38 години(нека почива в мир).

А и все ме подканваше да приключваме. Не директно разбира се, но то се подразбираше....  Това ме подразни много, защото това не й попречи да си вземе парите накрая....

За мен фаворитки си остават трите дами, за които съм писала преди тук във форума.

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 11:34 от Lucky_star

# 86
Повече от година след двете ми посещения при Пепа, а не след традиционния период  за споделяне от 5 мин след "гледането", категорично мога да кажа, че не се сбъдна абсолютно нищо  от това, което тя  ми наговори, докато наглеждаше  и навикваше сина си, играещ си на компютъра до мен по време на 30левовия сеанс, ведро изпъстрен и с  постоянно влизане и излизане от детската стая и какви ли не странични разговори.
Нещата, които ми  наговори първият път бяха по изключително важни за мен въпроси, изключително важни наистина и  от основни сфери в живота.Когато измислените от нея срокове минаха и заминаха ,отново си записах час, който тя , естествено въобще не  спази и пак минах през обичайната процедура с висенето,чакането, игрите на сина й,напътствията към него,  страничните й разговори,докато й плащам да ми разказва  какво мен ме чака.Ясно й казах, че предсказанията, които си напазарувах от нея при предишната ни среща  ни най-малко не са се сбъднали. Тя, разбира се, не се трогна особено, продаде ми  несмутена нови предсказания, в които била "сигурна" и които впоследствие преминаха по траекторията на предишните-тоест,  от леглата в детската стая у Пепини до пльосване в нищото.

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 13:19 от ryannn

# 87
  • София
Е сега вече със сигурност се отказвам да ходя при Пепа.Явно ще чакам да изгрее друга звезда на небосклона  Joy
Сигурна съм че има ясновидци , които наистина "виждат" и познават , но въпроса е да ги намерим , защото покрай тях е пълно с шарлатани , които само са намерили начин да си изкарват прехраната.

# 88
Ryannn, Lucky_Star разказите Ви все едно съм Ви ги разказала преди това съвсем подробно Laughing

Това за майка ми го каза и на мен , но понеже май не можа да ме прецени на колко години съм и най-накрая ме попита. Добре че не каза и нещо за баща ми , понеже аз й го подсказах , понеже щях да се засмея, защото аз не съм го виждала от 14 години.

Както и да е , здраве. За някои дребни неща ще познае , ама ............ще видим.
Та , момичета , освен засега да си ходим на карти таро , астрология и това е.

А , сега нека да спомена една жена , при която съм ходила май месец 2010 г.Заведе ме познат на моя позната. Никъде досега не съм я срещала , дори като напиша нещо в Гугъл , но тя си беше май със псевдоним и ..........явно , ако не отида по някакъв  далечен спомен до адреса й в София.Казваше се Джесика и се намираше близо до офис център Джесика - пътя за Враждебна , нещо като в Хаджи Димитър , но ще се излъжа сега точно.
Имаше доста хора там сутринта рано ,гледаше на кафе в собственото си жилище на закритият им балкон и смяташе по дата , като номеролог. После започна да говори за миналите животи и това за кой път се прераждам сега , защо съм умряла в предните и какво трябва да науча и да ме случи в сегашният ми. Бях приятно изумена , понеже се навръзваха събитията от сегашният ми с тези от миналото. После говори за бъдещето ми с конкретни подробности ,които смятам , че под някаква степен са ми се случили , но не знам дали така да ги тълкувам.
Е , аз си тръгнах позитивно настроена от там , оставя се колкото прецени човек , май беше. Абе не съм давала повече от 10 лв , така че.
Едно нещо си спомням , че не е станало - понеже бях с моята позната там заедно вътре - познатата ми попита Джесика дали ще й потръгне заведението , което тя беше отворила наскоро- Джесика й каза да , но това заведение затвори още същата година. Понеже с познатата ми не общуваме вече ,но все пак знам , че тя е отворила друг бизнес с някакъв здравно - козметичен център и май там е по-отдавна , отколкото със заведението . Може би е имал предвид друг бизнес успех..........!?!?  newsm78
Това е засега от мен. При Пепа засега няма да ходя .

# 89
Здравейте на всички и от мен! Нямам възможност да изчета всички предишни теми за което се извинявам. Вчера попаднах на една статия, че се чудя някой има ли информация за тази жена!? Ходили ли сте при нея и какви са впечатленията ви!?

http://www.regnews.net/newss/bg/5298

Много ви благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт