Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 267
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Да ви се похваля! Днес придобих ясновидски способности!  Twisted Evil
Гледам на розови еврови банкноти (за пояснение с номинал 500), като задължително след това те остават при мен, за да се изпълнят предсказанията ми. В противен случай ви чакат тъмни дни, бял ден няма да видите, чавка ще ви изпие мозъка и много магии ще ви направя - за смърт, за нещастна любов, за липса на акъл ....
 Не взимам скъпо кой колкото ми остави Mr. Green  Приемам  всякакъв вид валута, благородни метали, като по изключение може и диаманти  Mr. Green
А гаранция за способностите ми .... търсете ме след 200 години  Mr. Green

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 16:43 от Lucky_star

# 91
Аз също съм ходила при тази жена Джеси, така се казва.
За съжаление жената почина преди повече от 2 години.

Ryannn, Lucky_Star разказите Ви все едно съм Ви ги разказала преди това съвсем подробно Laughing

Това за майка ми го каза и на мен , но понеже май не можа да ме прецени на колко години съм и най-накрая ме попита. Добре че не каза и нещо за баща ми , понеже аз й го подсказах , понеже щях да се засмея, защото аз не съм го виждала от 14 години.

Както и да е , здраве. За някои дребни неща ще познае , ама ............ще видим.
Та , момичета , освен засега да си ходим на карти таро , астрология и това е.

А , сега нека да спомена една жена , при която съм ходила май месец 2010 г.Заведе ме познат на моя позната. Никъде досега не съм я срещала , дори като напиша нещо в Гугъл , но тя си беше май със псевдоним и ..........явно , ако не отида по някакъв  далечен спомен до адреса й в София.Казваше се Джесика и се намираше близо до офис център Джесика - пътя за Враждебна , нещо като в Хаджи Димитър , но ще се излъжа сега точно.
Имаше доста хора там сутринта рано ,гледаше на кафе в собственото си жилище на закритият им балкон и смяташе по дата , като номеролог. После започна да говори за миналите животи и това за кой път се прераждам сега , защо съм умряла в предните и какво трябва да науча и да ме случи в сегашният ми. Бях приятно изумена , понеже се навръзваха събитията от сегашният ми с тези от миналото. После говори за бъдещето ми с конкретни подробности ,които смятам , че под някаква степен са ми се случили , но не знам дали така да ги тълкувам.
Е , аз си тръгнах позитивно настроена от там , оставя се колкото прецени човек , май беше. Абе не съм давала повече от 10 лв , така че.
Едно нещо си спомням , че не е станало - понеже бях с моята позната там заедно вътре - познатата ми попита Джесика дали ще й потръгне заведението , което тя беше отворила наскоро- Джесика й каза да , но това заведение затвори още същата година. Понеже с познатата ми не общуваме вече ,но все пак знам , че тя е отворила друг бизнес с някакъв здравно - козметичен център и май там е по-отдавна , отколкото със заведението . Може би е имал предвид друг бизнес успех..........!?!?  newsm78
Това е засега от мен. При Пепа засега няма да ходя .

# 92
Аз също съм ходила при тази жена Джеси, така се казва.
За съжаление жената почина преди повече от 2 години.

Ryannn, Lucky_Star разказите Ви все едно съм Ви ги разказала преди това съвсем подробно Laughing

Това за майка ми го каза и на мен , но понеже май не можа да ме прецени на колко години съм и най-накрая ме попита. Добре че не каза и нещо за баща ми , понеже аз й го подсказах , понеже щях да се засмея, защото аз не съм го виждала от 14 години.

Както и да е , здраве. За някои дребни неща ще познае , ама ............ще видим.
Та , момичета , освен засега да си ходим на карти таро , астрология и това е.

А , сега нека да спомена една жена , при която съм ходила май месец 2010 г.Заведе ме познат на моя позната. Никъде досега не съм я срещала , дори като напиша нещо в Гугъл , но тя си беше май със псевдоним и ..........явно , ако не отида по някакъв  далечен спомен до адреса й в София.Казваше се Джесика и се намираше близо до офис център Джесика - пътя за Враждебна , нещо като в Хаджи Димитър , но ще се излъжа сега точно.
Имаше доста хора там сутринта рано ,гледаше на кафе в собственото си жилище на закритият им балкон и смяташе по дата , като номеролог. После започна да говори за миналите животи и това за кой път се прераждам сега , защо съм умряла в предните и какво трябва да науча и да ме случи в сегашният ми. Бях приятно изумена , понеже се навръзваха събитията от сегашният ми с тези от миналото. После говори за бъдещето ми с конкретни подробности ,които смятам , че под някаква степен са ми се случили , но не знам дали така да ги тълкувам.
Е , аз си тръгнах позитивно настроена от там , оставя се колкото прецени човек , май беше. Абе не съм давала повече от 10 лв , така че.
Едно нещо си спомням , че не е станало - понеже бях с моята позната там заедно вътре - познатата ми попита Джесика дали ще й потръгне заведението , което тя беше отворила наскоро- Джесика й каза да , но това заведение затвори още същата година. Понеже с познатата ми не общуваме вече ,но все пак знам , че тя е отворила друг бизнес с някакъв здравно - козметичен център и май там е по-отдавна , отколкото със заведението . Може би е имал предвид друг бизнес успех..........!?!?  newsm78
Това е засега от мен. При Пепа засега няма да ходя .

Сериозно .......оффф, дали е същата , понеже и за ходих ,ама то вече 2 години и половина......... Sad

При нея определено щеше да ми е интересно да отида пак.

# 93
Някой по запознат, ще ми каже ли как протича гледането на Ани Пловдив. Даде ми час за скайп - разговор, тя хороскоп ли прави? В момента ли го изготвя? Каза ми 2 цени, втората беше за съвместимост. Някой знае ли какво означава това и кое да избера? Тя общо ли гледа или по определени въпроси? За колко човека можеш да питаш? Hug

# 94
Добро утро на всички!

Някой да е посещавал тази дама? Някакви мнения за нея имате ли! http://www.irenachintovamedium.com/za_men.htm

А за този сайт някой знае ли нещо? http://www.vrachka.com/models-all

Желая ви спокоен и успешен ден!

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 08:47 от Lucky_star

# 95
Ани изготвя и анализира хороскопа на момента. Аз мисля, че предварително й бях дала дата и час на раждане. Не съм искала за съвместимост, защото нямаше за кого, само хороскоп за предстоящите ми 2-3 години да речем. Можеш да питаш колкото и за когото искаш в рамките на 1 час. Някои неща тя сама ти ги казва, но ако имаш конкретни въпроси, спокойно можеш да си ги задаваш.
Изобщо Ани е една много интелигентна жена и разговорът с нея тече леко и гладко, без притеснения.  Peace

# 96
   Темата ни нещо замря. Затова ще влея малко ново в нея. Ето какво намерих в един друг форум с подобна тематика като нашата.

Това е публикувано в другия форум. Данните не са проверени от мен, но виждам, че това са лица, които не сме коментирали тук (поне повечето).Тази публикация е от 2010 година и може да има несъответствия в информацията.

1 Ейваз Таир Чакър- потомствен Ходжа от с.Долни Воден ул Драва 28     
почивен ден - петък     не може с записване отивате и чакате обикновенно има хора от 7-8 ч да чакат започва да приема в 9
разваля магии
такса установена няма - колкото му оставите

2  Севинч - http://www.sevinch.eu/   - няма твърда такса - колкото оставите

3  чъкръкчиика с.Дрен забравих и името но къщата се намира точно където е кръстчето отбелязващо центъра на този адрес   http://www.wikimapia.org/#lat=42.4136669&lon=23.163321&z … 6&l=0&m=b          попитаите ще ви упътят  на мен ми управи прищипан нерв -не работи на църковни празници   няма твърда такса но си заслужава да и оставите поне колкото един евтин масаж ако ви направят...

4  Жечо ясновидец и личител от с Кукорево до Ямбол има много народ приема САМО В ПЕТЪК половината от дошлите не успяват да се доберът идва се по 2-3-4-5 пати докато успееш трябва да се запишеш предварително
ред въпреки това не се спазва - лудница е общо взето - трябва да си нахален
ето тук се намира
http://www.wikimapia.org/#lat=42.4462931&lon=26.5375373& … &l=11&m=b

5 Нина с.Камено до Бургас Ясновидка ето тук се намира
http://www.wikimapia.org/#lat=42.5713444&lon=27.2990271& … &l=11&m=b

6 гледачка на кафе Хикмет от Айтос ето тук долу горе се намира ще ви насочат много забутана уличка
http://www.wikimapia.org/#lat=42.7006123&lon=27.2636032& … &l=11&m=b

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 12:21 от Lucky_star

# 97
За този ходжата от Долни Воден, ако не се бъркам, имаше само негативни мнения.

# 98
# 99
За този ходжата от Долни Воден, ако не се бъркам, имаше само негативни мнения.
Не се бъркаш, така е-доста поразии ни направи.

# 100
  • София

Този телефон инпулсен ли е , а ако не е как се плаща за консултация по телефона?Бих се пробвала , но първо да разбера за плащането и цената.

# 101
  • София

Този телефон инпулсен ли е , а ако не е как се плаща за консултация по телефона?Бих се пробвала , но първо да разбера за плащането и цената.

Мисля, че не са импулсни телефони.

# 102
  • София

А как се плаща тогава и колко?

# 103
  • София

А как се плаща тогава и колко?

Иди, не знам... Ти звъня ли?
Аз бих икала да звънна, но  не се чувствам добре психически...
Защо не звъннеш и не попиташ? Ще чакам да споделиш  Simple Smile

# 104
  • София
Мисля да пробвам утре или други ден , че сега нямам време .После ще споделя.

Общи условия

Активация на акаунт