Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 250
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мисля да пробвам утре или други ден , че сега нямам време .После ще споделя.

Simple Smile сподели Simple Smile

# 106
Тази дама коментирана ли е тук? http://znaharka.eu/predskazania

# 107
Ето една интересна статия със заглавие "Пазете се от лъжливите магове, врачки и ясновидци"

http://bulgarevo.com/2012/?p=558

Има цитирани и някои от ясновидците от нашата анкета

# 108
  • София
Лъки ,много полезна статия си ни показала ,лошото е само ,че на мен лично Добрич ми е доста далечко.

# 109
По повод Керанка от Добрич.Аз съм и звъняла два пъти и двата пъти-два тотално различни отговора.А въпроса беше един и същ.Неприятно впечатление ми направи,че си хапваше докато разговаряхме.Но имаше момичета,които бяха доволни от нея.

# 110
  • София
По повод Керанка от Добрич.Аз съм и звъняла два пъти и двата пъти-два тотално различни отговора.А въпроса беше един и същ.Неприятно впечатление ми направи,че си хапваше докато разговаряхме.Но имаше момичета,които бяха доволни от нея.

А този телефон импулсен ли е или гледа и по телефона без пари?

# 111

"Заповядайте в Русе или изпратете 360 лв за амулет с молитвичка за всеки ден от годината".

Или има 5 лв намаление, или смята, че годината е от 360 дни, но при всички случаи звучи много смислено и изгодно.

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 19:16 от ryannn

# 112
Здравейте  ,относно Керанка от Добрич   два пъти съм ходила при нея-за  съжаление нищо не  позна  ,а за  бъдещето каквото ми  каза не се  сбъдна  нищо.Много  празни  приказки  ---за  нищо .
Преди  няколко  дни  имах скайп разговор  с  Ани  от Пловдив-.Жената искаше  да  и задавам аз  въпросите  а  тя  да  отговаря  --което  ме  озадачи.Нищо  особено  за  бъдещето  някакво развитие  чак  септември  месец  видя  евентуално. даже не  позна с какво се  занимавам  мъчеше се да налучква.Е  Това е от мен.
Някой от  вас  да е чувал за Татлъ  ходжа  от  Хасково. Моля  ако някой е ходил при него да  сподели

# 113
Сега да ви споделя за въпросната маг Мима. Днес й се обадих. По телефон не гледа. Може в скайп, но първо трябва да се плати  такса от 40 лв. До тук нищо необичайно, НО след като я попитах дали може да каже за здраве и ..... думите й бяха " Ами вие нали имате епикризи, изследвания, като се чуем в скайп ще ми кажете каква е диагнозата ви и какво лечение провеждате"  fight Е то за какво ми е тогава да й плащам, за да й чета епикризите  newsm12 Така, че моето мнение е ТВЪРДО НЕ. На нея няма да й ставам спонсор  #2gunfire

# 114
Сега да ви споделя за въпросната маг Мима. Днес й се обадих. По телефон не гледа. Може в скайп, но първо трябва да се плати  такса от 40 лв. До тук нищо необичайно, НО след като я попитах дали може да каже за здраве и ..... думите й бяха " Ами вие нали имате епикризи, изследвания, като се чуем в скайп ще ми кажете каква е диагнозата ви и какво лечение провеждате"  fight Е то за какво ми е тогава да й плащам, за да й чета епикризите  newsm12 Така, че моето мнение е ТВЪРДО НЕ. На нея няма да й ставам спонсор  #2gunfire

Mr. Green без думи

# 115
КОГАТО ЕПИКРИЗИТЕ ГОВОРЯТ, ДУМИТЕ СА ИЗЛИШНИ Joy

# 116
 newsm62
КОГАТО ЕПИКРИЗИТЕ ГОВОРЯТ, ДУМИТЕ СА ИЗЛИШНИ Joy

# 117

Репортер на в. „Телеграф” решил да проведе един нагледен експеримент, с който да провери дали онези, които твърдят, че притежават свърхестествени способности, наистина имат подобни дарби.

Журналистът взел една снимка на свой колега, с която отишъл последователно при три от най-нашумелите български магове Звездна, Светлин и Нели, и споделил, че неговият племенник е безследно изчезнал.

Първото нещо, което направило впечатление на журналиста, е че и тримата гадатели му поискали по 30 лева за провеждане на сеанса. И тримата били абсолютно убедени, че човекът на снимката вече не е между живите. Една от гадателките се постарала повече от своите колеги, та уверила своя посетитил, че мъртвият „племенни” вече е навлязъл в ново прераждане, при това се е преродил в тялото на момиче.
А пък маг Звездна решила да се прояви и като загрижена за нещастния човек, та му предложила, срещу „скромната” сума само от 100 лева, да му изчисти чакрите. Маг Светлин, също загрижен за нещастния човек, му препоръчал да отиде в село Росен (между Созопол и Бургас, на 5 км от Черно море), където трябвало да се подложи на допълнителни процедури, за да се отърси от „стреса”, който получил при изчезване на неговия племенник.

Журналистът препоръчва на хората да не посещават подобни субекти, когато са в деликатно положение. Не само, че няма да им се помогне, а самозванците ще им навредят допълнително.

Преди време фолк изпълнителят Азис сигнализира, че из България разни самозванци се представят за неговата баба Станка, която има подобни способности. Под нейното прикритие те искат от изпаднали в беда хора по 2 000 лв. с обещанието да развалят магии и да им приготвят амулети за късмет.

Цялата статия тук: http://www.chudesa.net/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0% … 0%BE%D1%82%D0%BE/

# 118
Телефона на Керанка не е импулсен.Да гледа ми без пари.Август-септември беше доста коментирана във форума.Имаше момичета,които бяха ходили при нея и бяха доволни,заради това се обадих и аз.Но....А тази маг Мима на мен ми беше казала 50 лева за консултация  newsm78.Преди 5-6 години се бях обаждала на Мирена.Тогава ми каза,че имам направени магии и че трябва да ги изчистя,защото живота ми ще се съсипе.Тогава не го взех на сериозно,ама сега се замислям дали не е била права.Не и правя реклама.Просто сега виждам,че се коментира и по снимката се сетих за нея.Била е гостенка в едно от мн.предавания по ТВ.Лек и успешен ден на всички   bouquet

# 119
  Момичета, имам информация и препоръки за човек от Пловдив, но аз нямам възможност да отида на този етап до Пловдив. Ако някой има желание и финансови възможности и реши да се "жертва" в името на всички тук и отиде при него за проверка, нека ми пише на лични да дам координати. Ако никой не иска да отиде, то аз смятам да ходя, но след месец и тогава ще ви пиша отзиви  Simple Smile Може и чрез скайп да се проведе консултация, но мисля, че  чрез личен контакт е най-добре

Нагърбила съм се със задачата да звънна на няколко телефона и да посетя 3 ясновидци от София. Ще пиша подробно след това за тях, независимо дали съм доволна или не

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 11:47 от Lucky_star

Общи условия

Активация на акаунт