Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 187
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
   Здравейте момичета!
   Някой може ли да ми каже дали мога да гласувам допълнително за някой от анкетата. Аз вече съм гласувала за няколко веднъж, но сега не виждам опция да гласувам за друг от анкетата. Може би се гласува само веднъж за когото искаш, а после не могат да се правят корекции  newsm78

Да уточня - аз не искам да си премахвам своя глас за тези, за които съм гласувала до сега, а само да добавя гласа си за друг човек от анкетата

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 16:13 от Lucky_star

# 151
  • София
   Здравейте момичета!
   Някой може ли да ми каже дали мога да гласувам допълнително за някой от анкетата. Аз вече съм гласувала за няколко веднъж, но сега не виждам опция да гласувам за друг от анкетата. Може би се гласува само веднъж за когото искаш, а после не могат да се правят корекции  newsm78

Да уточня - аз не искам да си премахвам своя глас за тези, за които съм гласувала до сега, а само да добавя гласа си за друг човек от анкетата

Лъки от кой друг си доволна , сподели.

# 152
Ще споделя, нека само да отида при всички, които съм си набелязала и ще пиша за всичките. Да не пиша за всеки по отделно  Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 20:15 от Lucky_star

# 153
Моля ви мили момичета ако някоя от вас има номера на Сабри от Айтос да ми го пише на лични или да го напише тук, за магия става въпрос, много е спешно.. Ако ли никоя го няма казвайте някой, който ще я развали на 100% но не и за фрапиращата сума от 800лв която ни поискаха! Майка ми бавно и мъчително гасне, ходихме с баба ми къде ли не, знаем кой я е направил, но всички искат много, много пари.. Моля ви! Благодаря предварително!

Цецка от Надежда ми каза че и при моето семейство има такова нещо, но аз не мога да оправя, а трябва да заведа майка ми... Отиди при нея. Не знам дали може да каже какво да направиш или ще те изпрати при някой... Просто на мен не пожела да ми обяснява подробности около това.

Успех

# 154
Ще споделя, нека само да отида при всички, които съм си набелязала и ще пиша за всичките. Да не пиша за всеки по отделно  Simple Smile
Ееее, задоволи ни любопотството, ако си доволна от някой, моля  Simple Smile
Аз вече съм тотално разочарована, предсказанията на никоя при която съм била не са се сбъднали до сега... и сондирам мнения на хора, които НАИСТИНА са доволни.
Вече не знам има ли такива.  Sad

# 155
Ще ви отговоря на този въпрос за цената. При Красимир Куртев нещата са индивидуални в зависимост от случая и проблемите. На мен лично ми струваше 80 лв. - консултации, минерали, сеанси. За здравословния ми проблем не ми взе пари, каза ми че това е негов принцип - "Здраве с пари не се купува".
Искам да подчертая, че не правя реклама, всеки си изказва мнението за различни хора и има много суперлативи и за други хора, и в предните теми. Нали сме тук да споделяме.

# 156
Хайде от Монтана вкючвайте се и вие!
 Кажете знаете ли нещо за тези:
1. Верка на ул."Д-р. Стамен Илев"с/у №64;
2. баба Цеца срещу Оазиса,взема по 2 лв. гледа на кафе и на боб;
3. Зоя в Кошарник (много познавала) след центъра в дясно първата улица,точно до училището се пада в къща със сива ограда и се пада накрая на улицата в дясно;

За Варна - някой знае ли нещо за Галя БОНЕВА от Варна - 0888\599568 (не съм сигурна дали телефона е правилен), но поне по име някой може каже нещо, ако е ходил при нея

гр.Стражица.Венета-0886834950. При нея имало условие - Преди да се отиде при нея, вечерта се слага до главата си едно шише вода с отворена капачка. Пари взема колкото и дадеш

# 157
  • София
Моля ви мили момичета ако някоя от вас има номера на Сабри от Айтос да ми го пише на лични или да го напише тук, за магия става въпрос, много е спешно.. Ако ли никоя го няма казвайте някой, който ще я развали на 100% но не и за фрапиращата сума от 800лв която ни поискаха! Майка ми бавно и мъчително гасне, ходихме с баба ми къде ли не, знаем кой я е направил, но всички искат много, много пари.. Моля ви! Благодаря предварително!

Цецка от Надежда ми каза че и при моето семейство има такова нещо, но аз не мога да оправя, а трябва да заведа майка ми... Отиди при нея. Не знам дали може да каже какво да направиш или ще те изпрати при някой... Просто на мен не пожела да ми обяснява подробности около това.

Успех

Obadi se na lelia Iskra i tia mislia, cne moje da kaje za magiite neshto. Znam ot neia , che gi vijda.

# 158
Венета от Стражица не познава, поне на мен не се случиха предсказанията и. Водата се слага вечер на открито, без капачка, тя гледа в нея и се прозява... и нищо не вижда.

# 159
Венета от Стражица не познава, поне на мен не се случиха предсказанията и. Водата се слага вечер на открито, без капачка, тя гледа в нея и се прозява... и нищо не вижда.

Значи тя отпада. Благодаря за информацията!  Hug

# 160
Тези дни имам уговорка и аз с Емилия ще видим какво ще каже. Дано е за добро.

# 161
Честно казано не съм чувала нищо за Галя Бонева.Освен интервю във вестника нищо друго не намерих.Пиши от къде имаш инфо за нея.  bouquet

# 162
Здравейте! Някой да е чувал за ясновидец Васил /или Веско, Васко- не знам точно/  от Варна? Чух за него, но съвсем малко- името му, че бил млад и че е от Варна или региона.

# 163
Запис и от мен.Аз също мисля да ходя при Цецка от Надежда,ще споделя впечатления.

# 164
За Васко,Васил и т.н. не съм чувала.Преди време някой сподели за Румен от с.Вълчи Дол,че бил добър.Честно казано за мъж-ясновидец  в региона не съм чувала  newsm78.Но знае ли човек.Чувала съм за ходжа от Девня.Пиши,ако разбереш нещо повече.

Общи условия

Активация на акаунт