Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 195
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Ще бъда откровенна - в рамките на една година ги посетих и двете. Имат познаваемост, но не мога да определя процентно колко. И докато едната беше много положителна, другата ми наговори едни ужасии за бъдещи здравословни проблеми, смъртни случай и разпродажба на имущество, интриги и разправии. В продължение на няколко дни бях като болна след това посещение - нервна, разстроена и много уплашена. Това е причината да пиша тук и да разбера дали някои има сходни истории.

Би ли уточнила-казваш, че и двете имат познаваемост, а оставам с впечатлението, че  прогнозите им за теб са били противоположни-едната "много положителна", а другата" ужасии".
От дистанцията на времето коя от тях се оказа права,едновременно ли разговаряш и с двете , срещу каква обща сума и би ли дала телефон за връзка с тях, за да е полезна информацията и за другите.
Всъщност, може ли да се свърже човек само с едната?
Благодаря ти и ти пожелавам , все пак, да е познала тази с положителните прогнози!

# 136
VAJNO ИЗПРАЗНИ СИ КУТИЯТА МОЛЯ! Не мога да отговоря на съобщението ти.

# 137
Относно Цецка- Надежда...

Цецка е позитивна и много добронамерена ромка. Първо искам и аз да потвърдя споделеното и от други съфорумки преди мен- Цецка познава на картите, но на кафето не особено.

Добро впечатление ми направи, че се ориентира съвсем сама какъв е основният ми проблем. След това вече леко ме подпитваше и всичко, което ѝ кажех, мигновено биваше включено в предсказанията. За миналото ми говори малко. Позна с точност две неща от настоящето ми, които са специфични и няма как да бъдат налучкани. Имаше и немалко други попадения. Като цяло нещата, които ми позна са повече от тези, които сбърка...И все пак фрапиращи грешки нямаше.

Картите за игра, на които гледа ми бяха малко объркани, а тя ми обясняваше така, сякаш съм наясно коя карта какво означава. Това, което ми предсказа по основния ми проблем се припокрива с прогнозите на повечето други. Цецка обаче ми даде по-скорошен срок, който според мен е малко вероятен. Ще споделя дали е познала.

Реди доста пъти карти и се усещаше, че иска да ми бъде полезна. Видимо се постара. Гледането ѝ на кафе обаче беше истинска ''стрелба в тъмното''. Изброи ми почти всичките зодии и половината често срещани букви от азбуката. Вижда, че не съм особено въодушевена от това, което вижда в чашата и бързо приключи с тази част от консултацията.

Това са впечатленията ми към момента. Скоро ще разбера дали е познала.

# 138
НЕ ЗНАЯ ДАЛИ ТАЗИ СТАТИЯ Е ПОДХОДЯЩА ЗА ФОРУМА. АКО НЕ Е, МОЛЯ ВАФЛИЧКА ДА Я ПРЕМАХНЕ. НО АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ Е ПОЛЕЗНА ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ЧЕТАТ ТУК.

Статията е от интернет.

Срещу 2 бона се става врачка
Мистерия или не, феноменът с гледачките си е чисто български патент. Толкова са много, че няма дори точна статистика за броя им. На практика всеки може да стане гадател.
Схемата е проста, а печалбата предварително подсигурена. Не се иска дори офис. Пускате обява в интернет и започвате да чакате клиенти. "Развалям черни магии с прилеп, гледам по телефона, правя магии за любов", гласи една от рекламите в нета. Под нея няма име, само телефон и псевдоним: Шаманката.
Дрезгав женски глас отговаря още на първото позвъняване. Каквото й да споделите в телефонната слушалка, диагнозата е ясна: "Имаш много силна черна магия. Виждам нещо заровено под дърво. С кръв от прилеп трябва да се премахне проклятието. По телефона не става. Трябва да дойдеш у нас". Тарифата е обикновено към 500 лева.
Шаманката е само една от многото капани. Повечето от тях имат легенди и твърдят, че са единствените пророчици. Ако си направите експеримент и в Гугъл напишете "Наследницата на Ванга", ще ви излязат сайтове на поне 10 "гадателки", които претендират, че са такива. Някои пробутват и сертификати, на които черно на бяло седи титлата "Доказан биотерапевт", "Енергиен пророк".
Оказва се обаче, че дори и неквалификицирани гадателки могат да се сдобият лесно с подобни сертификати. Асоциация "Феномени" е едно от местата, където можете да получите "диплома".
В повечето от случаите обаче дори не е необхозимо да доказвате качествата си. Достатъчно е да платите 2000 лева - колкото струва таксата, разкрива в свое разследване в. "Торнадо". Срещу парите се получава документ, от който става ясно, че сте лечител с доказани качества.
Международното училище за професионални магове е другото място, където можете да се сдобиете с тапия за врачка. То е основано от асоциация "Магика" с президент - звездния маг Елена Вакуленко. Дългогодишен преподавател в него е белият маг и рейки-мастер Борислав Димов.

Сред врачките има и такива, които са склонни да правят вуду магии. Една от най-посещаваните е възрастна жена, която живее в малък апартамент до Халите.
Жилището й, от което се носи миризмата на котешка урина, е препълнено. Давате 200 лева и срещу тях тя ви прави восъчно човече, което да прободете с игли и така да осигурите вечни мъчения на омразния от вас човек.

# 139
VAJNO ИЗПРАЗНИ СИ КУТИЯТА МОЛЯ! Не мога да отговоря на съобщението ти.
И аз! Simple Smile

# 140
Ще бъда откровенна - в рамките на една година ги посетих и двете. Имат познаваемост, но не мога да определя процентно колко. И докато едната беше много положителна, другата ми наговори едни ужасии за бъдещи здравословни проблеми, смъртни случай и разпродажба на имущество, интриги и разправии. В продължение на няколко дни бях като болна след това посещение - нервна, разстроена и много уплашена. Това е причината да пиша тук и да разбера дали някои има сходни истории.

Би ли уточнила-казваш, че и двете имат познаваемост, а оставам с впечатлението, че  прогнозите им за теб са били противоположни-едната "много положителна", а другата" ужасии".
От дистанцията на времето коя от тях се оказа права,едновременно ли разговаряш и с двете , срещу каква обща сума и би ли дала телефон за връзка с тях, за да е полезна информацията и за другите.
Всъщност, може ли да се свърже човек само с едната?
Благодаря ти и ти пожелавам , все пак, да е познала тази с положителните прогнози!

Не гледат заедно, ходих при тях в различни месеци с почти половин година разлика. Сумата е 40 лв. на сеанс. И двете предсказаха няколко неща по един и същ начин, за други бяха на противположни мнения...но това са прогнози за неща които предстоят, така че не мога да гарантирам на 100 %.
Може да се свържете с която решите, не вървят в пакет...аз бях и при двете от любопитство. За телефон, мога да изпратя на лични.

# 141
   МОЯТА ИСТИНА ЗА КРАСИМИР КУРТЕВ
Преди известно време попаднах на материал за минерали и кристали от г-н Красимир Куртев,  в който той описваше за това,  как с помощта на минерали и кристали може да се помага на хората. Това ме заинтригува и се свързах с него. Попитах го,  дали чрез тях може да ми се помогне,  защото от повече от 5 години имам здравословен проблем и вече бях решила да опитам да потърся помощ от алтернативната медицина.
Той се оказа много интелигентен човек, който търпеливо надълго и на широко ми обясни принципа на действие на кристалите. Опитах и останах доволна. След като видях резултата от това аз се замислих дали не мога да се опитам да прилагам това в работата си. Попитах го дали може да ме обучи да боравя с минерали и кристали, отговора беше положителен,  така започна моето обучение при него.
Всичко бе много трудно, часове на ред чрез скайп, господин Куртев ме обучаваше, даваше на напътствия, но и понякога ми правеше забележки , когато аз греша. Бях изумена от неговите познания.  Самото обучение продължи цели четири месеца.  И аз успях , научих се, това ми даде тласък да работя в моята област с масажи, като приложих новата схема-минерали и кристали. Оказа се, че шестото ми чувство не ме подведе, г-н Куртев се оказа принципен човек. 
Нещо повече, поради лични семейни проблеми аз прекратих за близо година тази си дейност. Каква бе моята изненада, Алеф продължи да ме търси много кратно през цялата година, като каза-„Вие сте си платила и аз съм длъжен да продължа работата си спрямо Вас”.  Изненадата бе още по голяма, защото на мой въпрос ще са необходими ли още пари , тоя категорично заяви, че цялото обучение е заплатено от мен.
Във Фейсбук прочетох негативни изказвания по негов адрес и това ме провокира да напиша това-моята истина, такава, каквато аз я имам. Аз лично съм доволна от отношението му към мен и най-вече за добре свършената работа. Бих желала да подчертая, това не е реклама, а мое мнение, съответно и мое право да изложа свободно мислите си.
В случай, че някой желае да потвърдя написаното от мен би могъл да се свърже с мен на :  cristals.rd@gmail.com

# 142
Моля ви мили момичета ако някоя от вас има номера на Сабри от Айтос да ми го пише на лични или да го напише тук, за магия става въпрос, много е спешно.. Ако ли никоя го няма казвайте някой, който ще я развали на 100% но не и за фрапиращата сума от 800лв която ни поискаха! Майка ми бавно и мъчително гасне, ходихме с баба ми къде ли не, знаем кой я е направил, но всички искат много, много пари.. Моля ви! Благодаря предварително!

# 143
  • София
Чета Гери и се чудя как е възможно да има такива хора, нямат ли съвест и как е възмжно да направиш магия на някой да унищожеш живота му и да предизвикаш смъртта му /евентуално/ колко трябва да мразиш , колко черна трябва да е душатат ти и как може човок да живее с мисълта , че унищожил живота на някой?Вярвам , че всичко в този живот се връща рано или късно.Гери горе главата не се отчайвай ще намериш някой да помогне на майка ти , а тези които са и причинили това ще си платят по един или друг начин.

# 144
И аз вярвам,че рано или късно всеки направил магия на друг,рано или късно ще си получи полагаемото.Но понякога се чудя защо когато се прави магия толкова бързо се получава.А когато я развалят толкова бавно.

# 145
Моля ви пазете се от такива неща, много е лошо!
Майка ми си имаше приятел, с баща ми са разведени, но майка му на въпросния човек не ме искаше, била съм копеле, какво щял да ме прави и т.н. Нямала си друга работа тази долна убийца и отишла при Стефан от Айтос (май така беше). А още по-глупавото е че е казала на сина си всичко. Той отрязал от една червена блуза на майка ми, после започнал да крие някакви муски и накрая започнал да пръска цялата къща и облякъл един бял потник наръсен с нещо. Тя го попитала какво му става дали е напълно добре и дали е сигурен че е добре и защо пръска а той казал ''мамчето ми каза че направила магия и задължително да го направя'' и от тогава до ден днешен всичко назад-аз съм без родители-майка ми в Гърция, баща ми един Бог знае къде, дядо ми беше мъж 2 метра здрав прав едно витаминче на шега не беше изпил не беше настивал вярвате ли ми, но уви-6 години в мъки живя, последната му глътка въздух видях, баба ми беше здрава жена, отиде бъбреци да лекува а то с хепатит Ц я заразиха, майка ми няма работа, няма пари, все нещо става-кола си купи-откраднаха я, разбиха и квартирата и както е спала се е събудила с нож опрян в гърлото за някакви си 100 евро, аз от болести не съм се оттървала.. Сега всичко е още по-зле.. Майка ми е на легло от нерви и от сърце, баба ми изсъхна, само аз останах.. Ходихме къде ли не всички казват на тази долна жена името-ДЯНКА. Черни магии две ни казаха че имаме-едната е всичко да се пръска в семейството, да нямам семейство, деца, работа.. И другата е за гроб-да ни вкара в гроба всички по ред на номерата-първо бил дядо, после баба, после майка ми и накрая аз и всичко това в ТЕЖКИ МЪКИ! Всички така го описват, не може толкова хора едно и също да казват. Четох, че магия се прави в крайни случаи и за отмъщение, но САМО ако ''жертвата'' е напълно НЕВИННА, в противен случай всичко се връща.. Отидох и намерих тази жена-преди години си спомням беше един на един-табуретка, а сега... слаба, изсъхнала, изпотрошила се, мъжа и е починал, но какво е виновен човека, много добър беше.. Както и да е, сина и е вече на 40 ако не и повече, но ВСЕ ОЩЕ няма деца, защото магията е направена точно заради мен, защото той не ми е истински баща, а тя копелета не искала. Намерих я, тя само ме изслуша много внимателно и като ме видя след толкова много години се вцепени цялата и замръзна, започна да заеква и да казва, че нищо не е направила, аз само и казах, че е една недоказана убийца и си тръгнах. А сина и докато спокойно хапваше и малкото пари на майка ми ги споделяше и с неговата прекрасна любовница, толкова да е била заслепена майка ми... Но както и да е.. Това е мили момичета, много лоши хора има на този свят, пазете се, защото е много лошо да имаш такова нещо, мира не ти дава... Има много големи боклуци на този свят, които си нямат друга работа, освен с магии да се занимават, защото така е по-лесно.. Но аз всеки ден се питам-уста нямаше ли, защо правеше мили очи пред мен и пред майка ми, уж много ме обичала, а зад гърба ми копеле, защо? Ако беше казала щяхме да се махнем, но тя пред нас хубаво, зад нас магии прави, много по-лесно е така.. Нищо, успокоих се, че и на нея се връща, защото преди една пейка не и стигаше да си събере 10-декаровия задник, а сега ръце, крака, ябълки, ключици-изпотрушени.. Няма месец в който да не падне да си счупи нещо, така ми казаха комшийките и.. Страх я е да излиза, защото живее точно срещу моето училище, иначе преди всеки ден я виждах, но явно и припомних какво е направила и сега доста я е страх.. А тя има двама сина и нито единия няма деца.. Всичко се връща...

# 146
   МОЯТА ИСТИНА ЗА КРАСИМИР КУРТЕВ
Преди известно време попаднах на материал за минерали и кристали от г-н Красимир Куртев,  в който той описваше за това,  как с помощта на минерали и кристали може да се помага на хората. Това ме заинтригува и се свързах с него. Попитах го,  дали чрез тях може да ми се помогне,  защото от повече от 5 години имам здравословен проблем и вече бях решила да опитам да потърся помощ от алтернативната медицина.
Той се оказа много интелигентен човек, който търпеливо надълго и на широко ми обясни принципа на действие на кристалите. Опитах и останах доволна. След като видях резултата от това аз се замислих дали не мога да се опитам да прилагам това в работата си. Попитах го дали може да ме обучи да боравя с минерали и кристали, отговора беше положителен,  така започна моето обучение при него.
Всичко бе много трудно, часове на ред чрез скайп, господин Куртев ме обучаваше, даваше на напътствия, но и понякога ми правеше забележки , когато аз греша. Бях изумена от неговите познания.  Самото обучение продължи цели четири месеца.  И аз успях , научих се, това ми даде тласък да работя в моята област с масажи, като приложих новата схема-минерали и кристали. Оказа се, че шестото ми чувство не ме подведе, г-н Куртев се оказа принципен човек. 
Нещо повече, поради лични семейни проблеми аз прекратих за близо година тази си дейност. Каква бе моята изненада, Алеф продължи да ме търси много кратно през цялата година, като каза-„Вие сте си платила и аз съм длъжен да продължа работата си спрямо Вас”.  Изненадата бе още по голяма, защото на мой въпрос ще са необходими ли още пари , тоя категорично заяви, че цялото обучение е заплатено от мен.
Във Фейсбук прочетох негативни изказвания по негов адрес и това ме провокира да напиша това-моята истина, такава, каквато аз я имам. Аз лично съм доволна от отношението му към мен и най-вече за добре свършената работа. Бих желала да подчертая, това не е реклама, а мое мнение, съответно и мое право да изложа свободно мислите си.
В случай, че някой желае да потвърдя написаното от мен би могъл да се свърже с мен на :  cristals.rd@gmail.com

И аз съм доволна от съветите, които Красимир Куртев - Алеф ми даде. С помощта на индивидуална схема от минерали и кристали, които той ми направи разреших много мои проблеми в духовен и здравословен план. За здравословния ми проблем ме помоли първо да му представя диагноза поставена от лекар и да уведомя лекарката, която ме лекува, че ползвам минерали и кристали.
Въпреки, че той не обича клиентите му да пишат за него в интернет си позволявам да изкажа благодарността си към него, защото на фона на един куп самозвани и некомпетентни врачки и ясновидки, той е човек от който може да се научи много.
Още първия разговор с него ми каза личните ми тайни от миналото, което ме оздачи от къде може да знае това за мен и позна всичко за бъдещето ми в рамките на 2 години, всичко стана факт което ми предсказа.
Дава ми консултации по скайп с часове без да заплащам допълнително. От както си купих първите седем минерала от него и останах удивена от дейтвието им, в което силно се съмнявах, все още продължавам да си попълвам колекцията с тези прекрасни дарове от природата.

# 147
За Красимир Куртев-Алеф тук имаше силно негативни отзиви преди.
Аз лично останах с много неприятни впечатления от него, когато го потърсих по телефона.
Странно ми е, че не желаел да се пише за него в  инетернет, след като мрежата е пълна с негови обяви за набиране на клиенти.
Но да оставим абсолютно всичко това настрана.В момента извенъж се появиха екстремно позитивни постове за него.
Без да влизаме в каквато и да е полемика за  Куртев, моля, посочете каква е сумата, която лично Вие заплатихте за консултациите с него и закупуването на кристалите му, за да имаме представа,тъй като това не се посочва в обявите му.ПОстовете Ви са ексттремно   положителни и макар да са също толкова  подробни, няма нито дума за заплатената стойност-въпрос, който така или иначе вълнува всеки , търсещ консултация.
Ще е  полезно да  споделите това , а какви са  качествата му ,всеки може да се увери лично,ако желае.

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 18:04 от ryannn

# 148
Такива чисто рекламни постове направо прескачам  Naughty

# 149
Дъщеря  на  съдбата  ---и  аз  съм на  същото  мнение,отвсякъде  лъха  на  реклама--но не  сме чак  толкова  заблудени  де....То  не  бяха  Ташинки  и  тем  подобни   по които  тръгнахме да  ходим в  безизходицата  си  ......да си  купим  надежда.Е  какво  стана  с  Ташинка  --колко са  доволните  от нея  /ако  има  такива/ едва ли ще  могат да  се  прочетат  на  пръстите  на  едната  ръка .

Общи условия

Активация на акаунт