Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 223
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Само 1 път съм се консултирала със Сирма. Не ми е искала пари за консултацията. Сирма не ми е предлагала да ми прави ритуали. С мен се е държала много добре. Всичко това съм описала в една от темите. Сирма е коментирана тук доста.

# 316
Явно не можете да мислите добре с главите и затова цитирате клишета. Ако на вас ви направят магия и ви разделят с любимият човек т.е. има външно влиание вие какво ще направите?

А ако този човек просто вече не те обича?Айде да му направим куп магийки, че да се върне при теб, въпреки, че може наистина да не го желае!

А ако има намеса и съм убеден, че има намеса?

Намерете специалист по рейки за развалянето, което вероятно ще бъде безплатно. Киприяновата молитва може да Ви се прочете само на Вас и да оставите колкото пожелаете Praynig. Просто отворете сърцето си и се оставете да се случват хубави неща  Grinning За правенето мисля че не е добра идея... Joy

# 317
  • плевен

Бях изпращала смс преди време,но не бих повторила.Отговори ми чак след месец и нещо,а като го попитах по скайп защо толкова се бави,какво става,той ми се тросна "ти бъди благодарна че ти отговарям аз,а не компютър".Иначе да,това което каза се сбъдна,но не така трябва да се държиш с клиентите си,мое мнение Peace

# 318
По повод Роберто Методиев.Ходих лично при него и ми наговори такива глупости че честно Ви казвам изпаднах в паника  и не знаех къде се намирам от страх и ужас.Е слава на господ нищо  казано от него не беше и не стана така.Казвам го със сигурност защото  при мен нещата си дойдоха на мястото и се разбра истината.Така че  не бъдете спонсори, по добре се почерпете с тези 30 лв. Peace

# 319
Виждам, че има нови хора тук във форума и по повод питанията за ясновидци от списъка....  Моля, преди да попитате за някого от анкетата се върнете назад в темите, там са коментирани много! Няма смисъл да се коментират на ново, освен ако някого иска да сподели за случили се събития предсказани от съответния ясновидец, астролог и т.н.
Благодаря!

# 320
Здравейте!
До сега само четях темата, тъй като нямам особен опит с врачките. Преди 2 месеца ходих като придружител при Хайрие от Боян Ботево и влезнах на шега...нищо не съм питала, но това което ми каза беше така, само едно от нещата следва да видя как ще се развие.
Не се включвам, за да я препоръчвам, а за да кажа мнение за магиите. По принцип на мен ми каза, че човека с когото съм има магия и когато този човек влезна, тя беше казала какво точно е и се оказа, че наистина такова нещо са намерили хората в къщата си преди няколко месеца. Тази Хайрие по принцип разваляла магии, бае нещо, но не знам дали би помогнала за вашите случаи.
Успех!

# 321
  • София
Подкрепям изказването на lindzi_ .
 Simple Smile

# 322

Цеца ми беше предсказала скорошна смърт на близък - току-що разбрах, че  вече е факт.

# 323
  • София

Цеца ми беше предсказала скорошна смърт на близък - току-що разбрах, че  вече е факт.

Лъки , съжалявам за близкия ти човек.
Явно Цеца наистина познава.Как обаче ти предсказа смърт се чудя , защото на мен след като вече ми беше гледала и ме изпращаше по повод изказване на моята приятелка с която бях/нещо от рода дано се виждаме само за хубави неща /Цеца каза , че най-лошите неща и да ги вижда не ги казва.

# 324

Съболезнования

# 325
Лъки , съжалявам за близкия ти човек.
Явно Цеца наистина познава.Как обаче ти предсказа смърт се чудя , защото на мен след като вече ми беше гледала и ме изпращаше по повод изказване на моята приятелка с която бях/нещо от рода дано се виждаме само за хубави неща /Цеца каза , че най-лошите неща и да ги вижда не ги казва.

Иди, ще ти отговоря на лични, за да не натоварвам всички с такива отрицателни емоции.

Има още една съфорумка, която ми беше споделила на лични, че и на нея Цеца й е предсказала смърт на близък (тя си знае коя е). Много, много се надявам на нея да не се сбъдне предсказанието.

# 326
Аз също съм ходила при Хайрие и потвърждавам,че е добра в развалянето, но ако искате да правите магии не мисля, че би се съгласила или мога да ви кажа от наблюдения върху моя приятелка, която беше заедно с приятеля си, сега вече мъж, че ако ви направи нещо с цел да ви помогне да сте заедно, считайте че ще ви се вземе нещо друго, което може и да ви е по-мило. Така че помислете си хубаво какво ще искате. Като в случая с моята приятелка и двамата искаха да са заедно, но много се караха.

# 327
Здравейте, отдавна не съм писала тук просто, защотонямах време. Но искам да споделя нещо - от позицията на времето мога да кажа, че Цецка от "Надежда" няма никаква познаваемост. Когато бях при нея преди няколко месеца тя успя да налучка някои неща за ситуацията в момента, но нищо друго в бъдещето не се случи - а сроковете отдавна минаха. Най - лошото е, че аз я препоръчах тук, във форума, за което се извинявам.
За Марина от "Графа" - 2 пъти ходих при нея и някои от нещата, които каза, вече са факт. За останалите трябва да мине още време. За сега съм най-доволна от нея - пък..........ще видим.....

# 328
Като изключим тези които са пълни шарлатани, все повече се убеждавам че всичко и изключително индивидуално при всеки, а и не всичко което се предсказа е неизбежно да се случи.
Решенията които взимаме в определен момента ще наклонят съдбата ни в една  или в друга посока. Може би ясновидките просто могат да ни посъветват какви ще са последствията и резултатите око изберем едното или другото. Е, да има неща които просто са неизбежни но май всичко е доста по сложно от колкото ни се иска  Laughing

# 329
Лъки  ИЗВИНЯВАЙ  МИЛИЧКА    първо  ти  писах  и  после  погледнах  форума  от  днес.Искрено  съжалявам   Моите  съболезнования  и се  извинявам  още  веднъж .Няма  да те  занимавам  повече  сега    когато  можеш пиши.  Кутията  ти е  пълна  и  затова  не  мога  да ти  пратя  на  лични.

Общи условия

Активация на акаунт