Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 284
  • 741
  •   1
Отговори
# 330

Цеца ми беше предсказала скорошна смърт на близък - току-що разбрах, че  вече е факт.

Съжалявам.

# 331
Тези дни имам уговорка и аз с Емилия ще видим какво ще каже. Дано е за добро.

Здрасти,
какви са впечатленията ти от Емилия?

# 332
  • София
Като изключим тези които са пълни шарлатани, все повече се убеждавам че всичко и изключително индивидуално при всеки, а и не всичко което се предсказа е неизбежно да се случи.
Решенията които взимаме в определен момента ще наклонят съдбата ни в една  или в друга посока. Може би ясновидките просто могат да ни посъветват какви ще са последствията и резултатите око изберем едното или другото. Е, да има неща които просто са неизбежни но май всичко е доста по сложно от колкото ни се иска  Laughing

Добър вечер! Лека нощ!
Та ти откри топлата вода!  Joy Joy Joy
Разбира се, че всикчо е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО И Н Д И В И Д У А Л Н О!!!

# 333
Като изключим тези които са пълни шарлатани, все повече се убеждавам че всичко и изключително индивидуално при всеки, а и не всичко което се предсказа е неизбежно да се случи.
Решенията които взимаме в определен момента ще наклонят съдбата ни в една  или в друга посока. Може би ясновидките просто могат да ни посъветват какви ще са последствията и резултатите око изберем едното или другото. Е, да има неща които просто са неизбежни но май всичко е доста по сложно от колкото ни се иска  Laughing

Добър вечер! Лека нощ!
Та ти откри топлата вода!  Joy Joy Joy
Разбира се, че всикчо е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО И Н Д И В И Д У А Л Н О!!!

Laughing Joy Joy Joy
мда аз сега тепърва ги разгадавам нещата Simple Smile има мнооооого хляб още да ям  Rolling Eyes

# 334
  • София
Чети, чети.....мноооогюоо сме писали в темите. Simple Smile

# 335
Жоро Бедников същият Георги  Бедникови от Дупница ли? И има брат Димитър?

Незнам дали са същите но четох доста негативни отзиви  newsm78

# 336
Чети, чети.....мноооогюоо сме писали в темите. Simple Smile

Simple Smile опитвам се ама 15 теми не се четат лесно и после се обърквам с имената  Grinning срам и позор  Joy

Ако се повтарям и питам едно и също простете невежеството на неуката  Hug  Simple Smile

# 337
  • София
Напоследък в темата се коментира Героги /Жоро / Бедников. Има брат, но не помня имет му и не знам от кой град са. Споделих с моя приятелка, която може да се каже, че е посетила 99% от варчуващите в България. Тя ми каза изобщо да не се занимавам с него. Цитирам я дословно. На всеки, който отиде при него му казва: ти си хпдил и при дриги. Ясно е, че щом имаш проблеми не ходиш само при един от бранша. Следващият му коментар е: Някой ти е правил опит за изчистване, но си е оставил ръцете. Ако трябва аз да помогна, сумата е:......Моята приятелка не е доволна от резултатите от работата си с Бедников.
Споделям само и не е мое лично впечатление, а на моя приятелка, която няма регистрация тук.  Нека не забравяме, че при всеки един от нас е различно и много индивидуално!

# 338
В анкетата най -много гласове имат Ани от Пловдив и Емилия Лондон. Този месец съм говорила и с двете, за съжаление по един и същ въпрос  дават различни прогнози имат препокриване като цяло на ситуацията, но развръзката я определят по различен начин.  Така след доста време мога да кажа коя е била права. Емилия повече вижда, кой какво чувства и как приема нещата. Това според мен. Може би Ани да е повече права за развръзката, но Емилия би била по полезна за детайлите и отношението, възприемането на нещата от хората. Ами това е от мен за сега.

# 339
  • София
Аз не съм се допитвала все още до Ани от Пловдив и до Емилия. Сестра ми се консултира с Емилия по скайп и не е доволна.

# 340
Да коментирам и аз Ани от Пловдив и Емилия...
С Ани се консултирах миналата година Януари месец, не мога да кажа дали е познала защото това което ми каза е за след 2014 година... Реших декември месец да я посетя отново, това което ми направи впечатление е че ми каза абсолютно дословно същите неща от първия път, едва ли помни тъй като беше почти година по - рано. Не мисля че си измисля.... Януари месец нещо което ми каза се случи, а когато бях при нея ми каза събитие което беше настъпило малко преди срещата ми с нея, е няма от къде да знае! Но за повече развитие догодина  Peace
С Емилия съм се консултирала само веднъж също декември месец, тя ми каза същото като Ани покриват се двете, но сроковете има се разминават. Ани каза 2014, а Емилия до 6 месеца (много скоро)......
Ще видим какво ще се случи, ще ви държа в течение с резултати...
Иначе си направих хороскоп при Галя Александрова, честно казано хороскопа е много общ и не съм доволна, но се консултирах с нея и по скайп 2 пъти на карти таро. Мнението и е същото като на първите две, но ми каза че едно от нещата ще се случи до 1-2 седмици, ще пиша дали се е случило....
Забравих да добавя, че морисън миналата година ми беше казъл същите неща по основния въпрос, а други неща които ми каза се случиха......
С доста съм се консултирала, но като че ли Ани, Емилия и морисън са моите фаворити Simple Smile

# 341
  • София
Snoshti hvanah malko ot predavaneto po Kanal 3 s Reni Anastasova i nakraia tia kaza (pne taka mi se chu). che Adem e bil gost. Niakoi gledal li go e? V neta nihto ne namerih.

# 342
Aз с Емилия имам час за неделя и ще пиша впечатления. Изгелжда мила и любезна жена

# 343
Цял ден Ви чета,чета и не мога да взема решение къде да отида.За сега се спрях на Цеца от Надежда,леля Искра от Бистрица и Пепа от Хаджи Димитър.Със сигурност знам,че ми трябва врачка,която да ми помогне да развали магия.Знам,че я има магията дори намерих иглата с която е направена и знам кой е направил,но не знам при кой да отида от тук на татък.Ще Ви бъда благодарна и вие да ме насочите Simple Smile

# 344

Общи условия

Активация на акаунт