Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 130
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Не съм, стори ми се странно, че не може да се осъществи личен контакт.

# 391
Момичета,чували ли сте нещо за ходжа Беркант?

# 392
Момичета,чували ли сте нещо за ходжа Беркант?

И аз попаднах на него днес но няма даже номер за връзка - Хасан Беркант
Не знам има ли хора които са ходили при него

Четох също за Ходжа Седат от с. Звънчево но намерих малко коментари в интернет.

# 393
Единственият вариант за връзка с него е чрез туитър.И аз се регистрирах там,но нямам още отговор.

# 394
Здравейте! Последно ходих при леля Искра и останах доста доволна.Бях с една приятелка,взе ни заедно,та успях да чуя и на нея какво и каза.Имаше неща които ги налучкваше,но като цяло много ни позна.А за бъдещето ще си покаже.Като цяло я препоръчвам Peace
Сега ми е интересна Цеца,ще отида и при нея защото искам малко повече информация за моята ситуация.

# 395
Единственият вариант за връзка с него е чрез туитър.И аз се регистрирах там,но нямам още отговор.

и аз се регистрирах но как му пишеш ? нчмали начин да се прати лично съобщение. нещо не съм в час с туитър  Rolling Eyes

# 396

и аз се регистрирах но как му пишеш ? нчмали начин да се прати лично съобщение. нещо не съм в час с туитър  Rolling Eyes

И аз не знам къде му писах,май на стената му.То там  е само на английски и нищо не разбрах.Аз снощи се регистрирах.

# 397

И аз не знам къде му писах,май на стената му.То там  е само на английски и нищо не разбрах.Аз снощи се регистрирах.

Май го разгадах. Като отидеш на профила му в лява има " Tweet to HodjaBerkant" пишеш там и пращаш. Да видим какво ще излезе  Hug

# 398
Като сме ги подхванали да питам знаете ли нещо за Ариф Уахид ?
http://psihobg.com/?p=1231

# 399
Някои да е чувал за ПараМария?  newsm78

# 400
# 401

Май го разгадах. Като отидеш на профила му в лява има " Tweet to HodjaBerkant" пишеш там и пращаш. Да видим какво ще излезе  Hug

OMG!!!Ходжите вече обслужват в twitter!

# 402
Като сме ги подхванали да питам знаете ли нещо за Ариф Уахид ?
http://psihobg.com/?p=1231
Писах му миналата година. Това което каза - не стана, и няма да стане никога

# 403
Здравейте момичета,
аз след 4 дни си пътувам към България и засега съм се спряла на Хайрие и може би на ходжата от с. Звънчево.
Може за някои от вас да звуча глупаво но последно моля ако някоя от вас знае за баба, ходжа или който и да е който успешно да е помагъл за събиране на влюбени нека ми пише. Четох сполучливи истории но хората допринесли за успеха са починали (лека им пръст)
Нямаме направена магия просто техните са категично против, въпреки че се обичаме и това е последният шанс който имам така че ако некой знае каквото и да е ще съм благодарна
 Hug мерси  Peace

# 404
  • София
Здравейте момичета,
аз след 4 дни си пътувам към България и засега съм се спряла на Хайрие и може би на ходжата от с. Звънчево.
Може за някои от вас да звуча глупаво но последно моля ако някоя от вас знае за баба, ходжа или който и да е който успешно да е помагъл за събиране на влюбени нека ми пише. Четох сполучливи истории но хората допринесли за успеха са починали (лека им пръст)
ямаме направена магия просто техните са категично против, въпреки че се обичаме и това е последният шанс който имам така че ако некой знае каквото и да е ще съм благодарна
 Hug мерси  Peace

Марчела, моя съвет е изобщо да забравиш за ходжите. Така ще ти объркат живота, че после ще се чудиш как да се оправиш. Няма такова нещо като събиране на двама влюбени, или сте заедно или не сте. Щом се обичате ще преодолеете всякакви пречки за връзката ви. И като той иска да е с теб ще избере или ти или родителите му,ще се наложи. Какво като са против? Малко крайно се изказах извинявай, обаче да не те отчайвам и аз минах по този път да преследвам човек с, който се бях разделила и обичах безумно. От 2 ма ходжи пострадах не само че не ми помогнаха, ами още повече ми навредиха, за парите които съм дала няма да говоря. Резултата беше 3 години без никой до мен, мисля че това беше наказанието ми да искам да се бъркам в чуждата воля. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт