Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 123
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Марчела, не се ли притесняваш от това, че ще търсиш за едно и също различни хора?Това ще бъде смесица от ритуали и енергии newsm78

E няма да ходя при всички. Избирам 5ма които ми допадат и после ще избера 3ма.

Трима, които да направят магия за събиране?

# 421
Марчела, не се ли притесняваш от това, че ще търсиш за едно и също различни хора?Това ще бъде смесица от ритуали и енергии newsm78

E няма да ходя при всички. Избирам 5ма които ми допадат и после ще избера 3ма.

Трима, които да направят магия за събиране?

С които да се посъветвам и да чуя какво мислят.

# 422
Марчела, кутията ти е пълна ....

Готово Simple Smile

# 423
  • София
Момичета, някой ходил ли е при маг Рая, имате ли някакви впечатления? Има доста статии из нет-а за нея, но не намерих нещо от някой, който я е посетил.
Видях я спомената само във втора тема и без отзиви.
Благодаря ви.

Даи да видим линкове.

# 424
  • София
Като се напише в гугъл на кирилица и излизат различни статии, още на първа страница има.  Позната ми спомена, но вече толкова ходих напред назад, че нямам вяра, затова питам ако някой има впечатления.

# 425
МАРЧЕЛА,   кои трима си избра?

# 426
Мимичета някоя от вас да е чувала или да знае данни или нещо за ходжата в с. Годешево?
или за ходжа в с. Ваклиново

# 427
  • София
Здравейте на всички!
Извинявам се за нахлуването в темата, не съм чела предишни постове и теми.
Влизам само да предупредя за една абсолютна шарлатанка, която гостувала в някакво предаване по телевизията и сега има страхотен бум около нея. Титулува се ходжа, Надя от Варна.
Майка ми се подлъгала и взела, че й се обадила по конкретен проблем. Няма да навлизам в подробности, но още на първия разговор тая Надя поискала да й се изпратят 30лв. за "материали". Изпратила на майка ми някакви листчета с написан на арабски текст и й дала първоначални инструкции. После й казала, че като приключи с развалянето на магията, ще й се дължат 300лв.
Дотук да речем, че нещата са "нормални". НО! В поредния телефонен разговор и поредните инструкции, казала на майка ми да събере 25 000 лв., които да бъдат сложени на масата като част от ритуала. Когато разбрала, че няма откъде да се съберат тези пари, казала "Ами поне 10 000лв.". В крайна сметка, след като са минали през различни суми, се стигнало до 300лв и злато. Казала на майка ми да чете някаква конкретна молитва над парите и златото, но не пожелала да продиктува въпросната молитва (на арабски ли, на турски ли - не се знае!), затова да й се изпратят въпросните пари и злато, за да чете тя молитвата във Варна. После щяла да ги върне, разбираш ли  ooooh! ! Пита се в задачата - ами ако бяха 3000, 10 000, 25 000.....?
Тая е откровена мошеничка! Добре, че майка ми е изпратила само първите 30лв., а и че ми каза за случая, та да не "изгърми" с още пари.
Чудя се такива измамници, които злоупотребяват с нещастието на хората, как заспиват нощно време?!
Господ забавя, но не забравя! И съм сигурна, че някой ден на всичките такива псевдо-гадатели-лечители-ходжи-и-т.н. ще им се върне цялото "добро", което правят на хората!

# 428
Здравейте на всички!
Извинявам се за нахлуването в темата, не съм чела предишни постове и теми.
Влизам само да предупредя за една абсолютна шарлатанка, която гостувала в някакво предаване по телевизията и сега има страхотен бум около нея. Титулува се ходжа, Надя от Варна.

Няма нужда да се извиняваш, напротив!! Та ти даваш такава важна информация  Peace  и точно по темата

# 429
Здравейте! Чета ви  с интерес от известно време.

Опит с ясновидци още нямам. Преди няколко дни пуснах смс на Карла, за която имаше добри отзиви в  предишните теми,  но все още нямам отговор Sad

Днес пратих и e-mail  на Ани от Пловдив, за да я попитам  дали би ми изготвила хороскоп. Сега съм в чудене дали да и звъня и на телефона или  пощата е надежден начин за свързване с нея.

Късмет на всички   Hug

# 430
Здравейте! Чета ви  с интерес от известно време.

Опит с ясновидци още нямам. Преди няколко дни пуснах смс на Карла, за която имаше добри отзиви в  предишните теми,  но все още нямам отговор Sad

Днес пратих и e-mail  на Ани от Пловдив, за да я попитам  дали би ми изготвила хороскоп. Сега съм в чудене дали да и звъня и на телефона или  пощата е надежден начин за свързване с нея.

Късмет на всички   Hug

Здрасти, аз лично не съм ходила при Карла, но получих доста негативни мнения за нея от съфорумки които не са хич доволни, но избора е ваш и при всеки е различно

# 431
ами всъщност има и доста положителни мнения няколко теми назад, а аз съм чела напосоки от всички теми Laughing

Пък и аз предпочитам да нямам лична среща с ясновидката, та затова и пратих смс като за първи опит. за жалост неуспешен Laughing

# 432
ами всъщност има и доста положителни мнения няколко теми назад, а аз съм чела напосоки от всички теми Laughing

Пък и аз предпочитам да нямам лична среща с ясновидката, та затова и пратих смс като за първи опит. за жалост неуспешен Laughing

Пробвай Емилия може би. По скайп няма да имате лична среща  Peace

# 433
Момичета, от вас които писаха на Ибрахим Ахмад някоя получи ли отговор?  newsm78

# 434
  • София
Няма нужда да се извиняваш, напротив!! Та ти даваш такава важна информация  Peace  и точно по темата

Да, но не знаех дали не сте я обсъждали. Обикновено чета доста задълбочено темите преди да се разпиша в някоя, за да не досаждам с излишни въпроси или коментари.
Но тая Надя така ме ядоса, че ми се искаше да направя нещо, за да предупредя други хора да не се подлъгват и се разрових за подходящата тема тук във Форума.

Иска ми се да попитам някой посещавал ли е ходжа Айваз в кв. Долни Воден в Асеновград и какви впечатления има от него?

Общи условия

Активация на акаунт