Професионални серии за коса - тема 47

• 40 844
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
ametista ,само веднъж съм я ползвала засега...Но така или иначе винаги редувам с каквото имам-маска за боядисана коса на Голдуел,маска Рипеър рескю на Шварцкопф Пр,Лореал Интенз рипеър,сега ще включа Лакме дийп кеър,също и лореалската която похвалих в предните постове.Веднъж на десетина дена слагам Милк Шейк маската с йогурт.Често редувам маските с балсами от съответните серии,а преди и след боядисване на косата задължително ползвам Шварцкопф шампоана и балсама за чувствителен скалп.Предполагам с поста си хич не съм те насочила в определена посока.Аз самата обичам всеки ден да сменям,не повтарям продуктите при къпане...

# 661
  • София
Мацки,
много моля, ако някой е ползвал тази серия
http://lorealprofessionnel.co.uk/products/haircare/serie-expert/ … in-refill/shampoo

да сподели мнение.
Благодаря!

# 662

Моят естествен цвят е тъмен също,но не толкова.Едно време и аз се боядисвах русо.Първоначално само с боя,накрая последните 2 години от русият ми период,минах на платинено русо със силни обезцветяващи продукти,което доведе косата ми до тотален крах #Silly Косата започна да се къса от корените,но аз ги изсветлявах с нещо като супра на всеки 2 седмици.Логично да остана без коса Rolling EyesБях принудена да се подстрижа късо,много късо. smile3514Мисълта ми е,че тогава бях доволна от Мажирела като цвят.Но това може би върху вече силно изсветлена коса
В момента гоня 7мица,тъмно русо с пепелен оттенък...Последните 2 пъти се боядисвах с микс между 6 и 7 пепел,но цветът е един никакъв.Имам червени оттенъци,не мога да ги понасям Rolling Eyes
Малко се чудих на Макадамията със зеленият оцветител 7.2,но незнам,отказах се.
Иначе боята на Лакме ми я предложи момиче в магазина на Златната рибка.Там я имат,и каталога с цветовете ми хареса.Видях в последствие,че не ги продават в сайта.Странно.
Ванина,ти откъде купуваш Кюн?Моята фризьорка работи само с Шварцкофт и ми се налага сама да купувам бои

Ами с Кюн ме прави моята фризьорка. Не знам дали може да се намери някъде освен в салони, не съм я виждала  newsm78 В интерес на истината преди време предишния фризьор ме прави с Кюн и не бях очарована, сега пък съм много доволна. Освен от боята зависи и от фризьора със сигурност. Фризьорката ти с Игора ли работи? Ако не се лъжа ме бяха правили и с тази боя и не беше лоша, а и цветовете са й хубави. Ти пробвала ли си я?
Боята на Лакме се оказа, че я има и в сайта, но с този нов сайт не мога да се ориентирам  Blush

Аз пък не я намирам в сайта ConfusedОтивам на бои,кликвам на Лакме и само окислители излизат.....
Мисля,че Игора използва,но не съм сигурна.Знам че е доста силна.Но не съм я пробвала.Фризьорката ми я хвали много,казва че е по-покривна и уж по-щадяща от Лореал,нооо....Настроила съм се,че е твърде силна и трудно бих се навила Wink Тя и Иноа уж не е силна,а доста ме изненада с пресушаването на косата ми,дори и по-мазните ми корени изсуши newsm12
Сега ще взема Мажирел,но ще търся Кюн по салоните за следващият път.И Лакмето ще пробвам по нататък.
Ти пробвала ли си диамантената маска на Алфапарт?А тази на Joiko?Ако да,коя би ми препоръчала или направо да си взема и двете?

# 663
Да се включа по въпроса за диамантената маска,аз съм я ползвала,но не бях доволна,слаба ми идваше за моята боядисвана суха коса PeaceА от маската на Джойко ,разхош просто Grinning

# 664
ametista ,само веднъж съм я ползвала засега...Но така или иначе винаги редувам с каквото имам-маска за боядисана коса на Голдуел,маска Рипеър рескю на Шварцкопф Пр,Лореал Интенз рипеър,сега ще включа Лакме дийп кеър,също и лореалската която похвалих в предните постове.Веднъж на десетина дена слагам Милк Шейк маската с йогурт.Често редувам маските с балсами от съответните серии,а преди и след боядисване на косата задължително ползвам Шварцкопф шампоана и балсама за чувствителен скалп.Предполагам с поста си хич не съм те насочила в определена посока.Аз самата обичам всеки ден да сменям,не повтарям продуктите при къпане...

Всичките тези,които ти имаш,аз ги нямам Laughing И да,и аз натам съм тръгнала,разнообразието от продукти е заразно и пристрастяващо #Crazy Мъжът вече тропа с крак като види запълващото се място за шампоани и маски в банята #2gunfireАко знае още какво го очаква Mr. Green
И Милк Шеика ми е в листЧЕТО,определено.
Благодаря за отговора,Бубка Grinning

# 665
ametista,моя мъж също се беше изнервил в началото,но сега просто свикна...И твоя ще се примири Mr. Green Laughing

# 666
  • София

Аз пък не я намирам в сайта ConfusedОтивам на бои,кликвам на Лакме и само окислители излизат.....
Мисля,че Игора използва,но не съм сигурна.Знам че е доста силна.Но не съм я пробвала.Фризьорката ми я хвали много,казва че е по-покривна и уж по-щадяща от Лореал,нооо....Настроила съм се,че е твърде силна и трудно бих се навила Wink Тя и Иноа уж не е силна,а доста ме изненада с пресушаването на косата ми,дори и по-мазните ми корени изсуши newsm12
Сега ще взема Мажирел,но ще търся Кюн по салоните за следващият път.И Лакмето ще пробвам по нататък.
Ти пробвала ли си диамантената маска на Алфапарт?А тази на Joiko?Ако да,коя би ми препоръчала или направо да си взема и двете?

Ето тук я видях - http://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/boya-za-kosa-lakme/Bezam … lakme-gloss-60-ml
Иначе относно диамантената маска, не съм я пробвала, защото са ми казвали, че е по-лека маска. Моята коса е доста суха и твърда и реших, че няма да ми хареса. Щом и Макадамията ми идва леко по-слаба отколкото ми се иска  Blush Ти щом си я постригала доста косата ти значи не е много изтощена и може и да ти е добре маската. Защо не пишеш в размените че търсиш да я пробваш преди да я купуваш.
Маската на Joico, която си поръчала Moisture recovery ли е? Много добри отзиви съм чела за нея, имам я вкъщи, но още не съм я пробвала. Но ти нея си я поръчала, така че ще видиш сама как е.

# 667
Да се включа по въпроса за диамантената маска,аз съм я ползвала,но не бях доволна,слаба ми идваше за моята боядисвана суха коса PeaceА от маската на Джойко ,разхош просто Grinning
Моята коса е боядисвана,нормален,фин косъм.Може би точно защото не е нито суха,нито изтощена,тази маска ми е идеална PeaceИ макадамия ми е супер...

# 668
  • варна
Днес ми подариха стимулиращия шампоан на Rene Furterer - какви са ви отзивите за него Thinking! С коя маска е добре да го комбинирам - имам Форс Вектор, на Керастас за обем, 2 минутният на Афоджии,витамино колор на лореал?

# 669
vanina_ch, благодаря ти за разясненията  bouquet, аз четох доста добри отзиви на момичетата, които вече са ползвали ботокса за коса и се сдобих с него в събота, но искам да съм сигурна как да го използвам най-ефективно.

Потърсих повече инфо за възможните комбинации с маската форс вектор и 2 минутния реконструктор на Aphogee и като че второто ми се струва по-добро като терапия за моята коса заради втвърдяващото действие. Ще го взема и ще докладвам какви са впечетленията ми след експеримента, дано да се присъединя към групата на доволните  Heart Eyes

# 670
Здравейте, момичета   bouquet ! Моля ви за съдействие - търся салон, в който продават продуктите на Wella System Proffesional. Предварително благодаря!  Hug

# 671
  • Варна
Didi_Bidi опитай боите на макадамия, които са с добавен зелен коректор (6/2, 7/2...)
Много добре премХва червените отенъци, или си звеми един зелен коректор и добавяй в боята Simple Smile
малко ме плаши това зелено че имам една приятелка дето известно време ходи със зелена коса.Може ли и при мен да се случи така  #Crazy В случая червеното не ми е кой знае какъв проблем , по-скоро се притеснявам при положение че корените ми са примерно 5ца , дължините 6ца , като я сложа тая седмица да не стане мазало  Embarassed

# 672
# 673
Didi_Bidi опитай боите на макадамия, които са с добавен зелен коректор (6/2, 7/2...)
Много добре премХва червените отенъци, или си звеми един зелен коректор и добавяй в боята Simple Smile
малко ме плаши това зелено че имам една приятелка дето известно време ходи със зелена коса.Може ли и при мен да се случи така  #Crazy В случая червеното не ми е кой знае какъв проблем , по-скоро се притеснявам при положение че корените ми са примерно 5ца , дължините 6ца , като я сложа тая седмица да не стане мазало  Embarassed

+1  към поста на milavanila     Peace

Didi_Bidi, колко светла е била косата на приятелката ти?
Аз също ползвам зелен коректор в боята си(8-ца) и няма нищо страшно. Просто трябва да знаеш кой цвят с кой се неутрализира(срещуположни са). Ето цветова схема:

Честита втора лентичка на dreamer! Спокойна и лека бременност!      Hug

# 674
Моята коса е боядисвана,нормален,фин косъм.Може би точно защото не е нито суха,нито изтощена,тази маска ми е идеална PeaceИ макадамия ми е супер...

Значи диамантената е по-лека,за сухи,но не толкова изтощени коси.От това,което пишете следва,че е добра за поддържаща маска между по-силни процедури,за да не натоварва допълнително.Поне аз така си го нагласих  Wink
Бубка,никак ли не ти е суха косата?Питам,за да си направя сметка до каква степен е лека диамантената маска,тъй като моята си е пресушена,но не и съвсем изтощена...

Общи условия

Активация на акаунт