Професионални серии за коса - тема 47

• 40 815
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Дават го за critically damaged hair така че препдолагам  newsm78Мисля си че повече ще втвърдява косъм, докато този копринения го омекотява и хидратира( но и на копринените протеин май им е такова действието, според скромните ми наблюдения Simple Smile ) За тези цени продуктите определено са добри, поне за моята коса  Peace

Да и аз мтого го харесвам за тази цена,като маска напрово ми действа на косата,омекотява я Simple Smile

# 706
Здравейте, имам нужда от помощ   Praynig    Косата ми се цепи много по дължината на косъма и цъфти ужасно. Подстригах я драстично веднъж, след което редовно всеки месец. Но проблема не се реши  Sad  Дали има нещо което може да ми помогне  Praynig

# 707
  • Варна
Maцнах го вместо маска, сложих Л2 и коприна след него, на пипане е супер мека,нищо общо с протеина в 2 стъпки на Аф.

# 708
Тина освен козметиката, която момичетата ще ти препоръчат (те са пълни професионалисти) обърни внимание на хранителните добавки. Също така обърни и внимание на начина ти на хранене... Тук мога да се включа аз...Витамин Е+ Витамин а..но не Геритамин Нео ..от него ще напълнееш..
Или си вземи Калмацин...Много хубава комбинация... Naughty

Но момичетата ще се включат и ще ти обяснят по-подробно и ще те ориентират .

# 709
Преди време пих Maxi Hair 3 месеца -  нямаше промяна  Sad

# 710
 Тина Нутришън фактите на Maxi Hair ги гледам точно сега... Thinking и имат добри стойности...но защо няма ефект (то не че е задължително да има де). Взимаш ли добавки/лекарства.. newsm78...как си с хормоните?? newsm78 Добре ли се храниш??

Аз на прима-виста това почвам да обмислям...  Thinking

# 711
Лекарства не взимам, хормони не съм изследвала никога. А за храненето  Embarassed   веднъж в година съм на диета (последните 2 бях на 90-дневната) и пак имам нужда да започна   Embarassed

# 712
Както казах- момичетат ще ти пишат и ще ти препоръчат продукти. Аз съм се доверила на тях. И вече имам макар и леко подобрение. За другото ще пиша на лични, че да не спамя.  Hug

# 713
~Étoile~
Цитат
Деликат колър на ЛП, Нуриш интенз Чи
     Peace

Tинa, а на какво отдаваш проблемите с косата си? Как я третираш и как се грижиш за нея - всичко, за което се сетиш опиши.
Косъмът плътен или фин е? Предполагам, е суха. Скалпът как е?

# 714
Серията е подходяща за тънка коса. На практика първо измиваш касата със шампоан и след това слагаш ампулата. Ампулата се запечатва със запечатващата маска от серията или с друга маска, която имаш, напр. 2-минутния реконструктор на Афоджий. Стоиш така известно време, например ок. 15 мин. до половин час най-много и изплакваш. След това слагаш финиш продукти.
Ботокс терапията е най-добре да се прилага след боядисване, може и веднага след боята на същото миене. Води се, че ефекта трае до 10 измивания. Предполагам, че този ефект е по-скоро толкова дълготраен ако се ползва и поддържащата маска от серията, коята е предназначена за използване между процедурите с ампулата.
Аз при себе си значителен ефект не видях, хем съм използвала както е предвидено всички продукти от серията - ампулата и двете маски. Може би все пак може да се каже, че няма уау ефект, но косата се заздравява в известна степен.
[/quote]

Благодаря ти vanina_ch. А каква друга маска е подходяща след ампулата, може ли Makadamia или трябва да е от същата серия Fibrecetic-запечатваща. А при следващите измивания трябва ли да се ползва маската Fibrecetic за тънка коса, която е поддържаща. Ти ползвала ли си я и дали е добра.

# 715
  • София
Серията е подходяща за тънка коса. На практика първо измиваш касата със шампоан и след това слагаш ампулата. Ампулата се запечатва със запечатващата маска от серията или с друга маска, която имаш, напр. 2-минутния реконструктор на Афоджий. Стоиш така известно време, например ок. 15 мин. до половин час най-много и изплакваш. След това слагаш финиш продукти.
Ботокс терапията е най-добре да се прилага след боядисване, може и веднага след боята на същото миене. Води се, че ефекта трае до 10 измивания. Предполагам, че този ефект е по-скоро толкова дълготраен ако се ползва и поддържащата маска от серията, коята е предназначена за използване между процедурите с ампулата.
Аз при себе си значителен ефект не видях, хем съм използвала както е предвидено всички продукти от серията - ампулата и двете маски. Може би все пак може да се каже, че няма уау ефект, но косата се заздравява в известна степен.

Благодаря ти vanina_ch. А каква друга маска е подходяща след ампулата, може ли Makadamia или трябва да е от същата серия Fibrecetic-запечатваща. А при следващите измивания трябва ли да се ползва маската Fibrecetic за тънка коса, която е поддържаща. Ти ползвала ли си я и дали е добра.
[/quote]

Имаше една съфорумка, която запечата с макадамия, не знам доколко е удачно, но мисля, че не пречи. Ако ти се купува запечатващата маска, защото е голяма разфасовка само, според мен с нея би следвало да е най-добре. Ако искаш пробвай да потърсиш в темата за размените дали някой има и ще ти даде. Освен с 2-минутния реконструктор запечатват момичетата и с форс вектор. Тези двете са протеинови серии, а макадамията е хидратираща. Ти кои маски имаш?
Аз имах запебатващата, но я размених, иначе бих ти дала с удоволствие. Бях си взела и поддържащата, ползвах я между прилагането на ампулата, но и от нея не видях особен ефект. Затова за себе си се отказах да ползвам серията. Предпочитам да заложа на повече протеинови продукти и хидратиращи, вместо да инвестирам в ботокса на Лореал.
Засега съм хвърлила око на това - http://www.enzo.bg/kozmetika/redken/redken-time-reset-regenerira … filler-4-x-15-ml/, доколкото четох отново е с интра силан, както е ботокса на Лореал, но и тук трябва запечатване, а не съм сигурна с коя маска. Някои ако знае, нека се включи   bouquet

# 716

Tинa, а на какво отдаваш проблемите с косата си? Как я третираш и как се грижиш за нея - всичко, за което се сетиш опиши.
Косъмът плътен или фин е? Предполагам, е суха. Скалпът как е?
[/quote]

Не знам на какво се дължи. Може и да е от диетите  Tired  Не я боядисвам, рядко ползвам преса и понякога зимните месеци сешоар. Суха е в краищата, иначе бързо омазняваща се в корените. Ползвам маски редовно, като от скоро започнах и тази с тривитаминола. Иначе косъмът ми е плътен, имам гъста коса. В това състояние е повече от година вече. Мислех че подстригване ще помогне, но не! Проблемът не е само в краищата, а и по дължината.

# 717
  • Атлантис, Галактика Пегас
http://www.zlatnaribka.com/?route=articles/article&article_id=43
Днес Златна рибка имат акция.

# 718
Сега дават 3 дена за акцията,а като беше на Лакме беше само 1 ден Crossing Arms Като капак сайта им заби и не можах да поръчам  Tired Купувах на другия ден на нормални цени Mr. Green

# 719
Сега дават 3 дена за акцията,а като беше на Лакме беше само 1 ден Crossing Arms Като капак сайта им заби и не можах да поръчам  Tired Купувах на другия ден на нормални цени Mr. Green
То пък едно намалениеее  на Aphogee-то  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт