Професионални серии за коса - тема 47

• 40 970
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря! Hug

# 466
  • Пловдив
Feeling,благодаря ти за отговора. С дълбокопочистващия искам да измия всички наслагвания от разни продукти, които съм пробвала през последните няколко месеца. Ще пробвам с кератиновата ампула.

# 467
  • София

Слагам кода, но не ми намалява продукта допълнително. Освен това в кошницата не би ли трябвало да излезе и безплатният Еликсир?  newsm78
И на мен нещо не ми се получава  Crossing Arms

# 468
извинявам се , но дали някой е ползвал това:
http://www.zlatnaribka.com/kerastase/specifique--kontrol-i-leche … muliste-gl-250-ml

# 469
  • In transit

Слагам кода, но не ми намалява продукта допълнително. Освен това в кошницата не би ли трябвало да излезе и безплатният Еликсир?  newsm78
И на мен нещо не ми се получава  Crossing Arms
вече не става за съжаление. При мен се получи, но беше още същия ден в който tttanya написа кода. Явно беше грешка и не се бяха усетили, че кода е за козметика а хваща всичко.

# 470
desiniko , аз ти отговорих, ако не се лъжа, още на същата страница!   Peace[

Да благодаря но само за ниското PH..можеш ли да ме посъветваш и относно другите ми въпроси, т.к определно разчитам на твоето мнение  Laughing  bouquet

# 471
  • Велико Търново

desiniko,не съм Feeling Wink, определено тя е по-компетентна от мен Hug,но си позволявам да изкажа мнение,съобразно опита и сходния тип коса,който имам с теб Peace
Хубаво е да ползваш дълбокопочистващия ш-н не по-често от веднъж на 7-10 дни Peace
След него аз съм ползвала маската Макадамия и определено има много добър ефект-косата става плътна,жилава Peace Тази маска също не се препоръчва да се използва повече от веднъж седмично Peace
Като протеинова серия би могла да ползваш Дийп кеър на Лакме-ш-н + маска;като хидратираща-енергизиращата серия на Тиги,или обсъжданата в последните страници серия на Джойко Peace
За приглаждане,уплътняване може да използваш спрей -кератиновия мист на Чи или реконструктора с кератин и зелен чай на Афоджий Peace
За обем в корена,без да се омазнява-сух шампоан Wink

# 472
*Biskvitka*  bouquet  bouquet  bouquet

# 473
Момичета, слагайки маската на Лакме дийп кеър да я загрявам ли? newsm78

WTF??? newsm78

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 22:20 от *Semora*

# 474
Привет момичета, влизам да ви разкажа как се отдадох на запознанства с нови за мен продукти и как ми повлияха. За Макадамия, Тиги и Uniq One - на дълга коса, тънък косъм.
Скрит текст:
Най-скорошното ми запознанство беше с Макадамията, всъщност нямах намерение да я пробвам, но купих на дъщеря ми розовата четка и като вариант имаше четката да е с олиото и маската, та накрая и шампоана взех, поне да е качествено пробването  Laughing .Беше ми интересно как все похвали чета за тази серия, с любопитство и леко съмнение подходих, мога да кажа обаче, че похвалите са заслужени и ми допадна. Ухае прекрасно. Шампоанът добре хидратира, прави хубава пяна, въпреки че на мен лореалските като че по-хубава ми правят.Маската също ми хареса, много приятна, почуствах я също хидратираща и направи косата ми жива, добави плътност. Най-много ми допадна олиото, не ми утежнява, придава страхотен блясък, без да изглежда мазно на косата, а и пак да кажа-страхотно ухае! В момента имам други серии и тази след изпробването и одобрението ми мисля да е за дъщеря ми, нейната коса е до дупето и се надявам шампоанчето да й е добре.Иначе тя четката много си я хареса, но нейната косичка не се заплита. Струва ми се, че наистина придава блясък, удобна е за хващане, лееекичко наелектризира, но съвсем малко, може би, защото прекалявам с ресането на косата й.
Толкова за макадамията, за момента няма да е моята серия, но наистина е страхотна!

От известно време се впуснах в изпробване продуктите на TIGI, не бях опитвала нищо с тази марка.

Тази топка ме впечатли с приятната си кутийка Simple Smile.
Хареса ми ,  че кремчето е с блестящи частици вътре и наистина придава блясък;
Не ми хареса, че макар да слагам съвсем мъничко ми утежнява.Освен това ми мирише твърде сладникаво, на ягода, но някак изкуствено, на мен лично не ми допада, но не е и неприятно, до вкус е.

Този спрей ми допадна, ползвам го след като оформя косата,
хареса ми, че е много лек и приятен, не утежнява, държи косата подредена, без да слепва, някакво невидимо присъствие е, хе хе;
Не ми хареса, или по скоро не усетих блясък, в него няма блестящи частици, може би идеята е да отразява светлината, но на моята коса изобщо не намирам разлика в блясъка от този продукт.

Другото, което пробвах от Тиги и беше страхотно попадение е лосион за обем. Първоначално като прочетох, че при повечко количество може да утежни се бях отказала да го поръчвам, но после видях, че го има в комплект с друг продукт и реших да ги взема, с идеята, поне едното да ми пасне. Е, лосионът просто ме очарова. На моята коса изобщо не утежнява, а аз слагам доста обилно. Ухае на цитруси, може би и мъничко плодов, много приятно и деликатно ухание. Прави каквото обещава, дава страхотен обем, косата става жива, без да е разпръсната, има термозащита, от него косата ми се чувства подхранена и блестяща.Супер доволна съм, даже мисля, че ми става любим!Всичко ми харесва в него, нямам забележки  Grinning !
Другарчето му, от козметичния пакет е този спрей за обем и форма. В желанието си да ми хареса и той направих няколко опита, слагах малко, после още по-малко, смесвах го с лосиона, сам го пробвах и винаги ефекта на моята коса беше като че съм си сложила лепило за тапети в косата.Наскоро правих ремонт и ми попада лепило, абсолютно идентично ми влияят и двете неща в косите  Mr. Green . Може и да е много хубав на нечия друга коса, но на мен нищо в него не ми хареса.Консистенцията е като много рядка и неприятна на вид пяна. Нещо между пяна и лак за коса. Няма да мога да го ползвам този продукт, определено не е за мен.
Заради многото хубави отзиви, реших да опитам и Uniq One , не ми допадна много, че има силен аромат, не неприятен, но силен. Ползвах го два пъти и не успях да си съставя мнение дали ми действа добре, не утежнява, попива добре...реших да го оставя за лятото и може би тогава ще ми допадне повече.
В момента чакам да ми пристигне червения шампоан на TIGI и олиото на Orofluido.
Интересно ми е дали олиото ще ми хареса.
Макадамското олио определено ми допадна много и ще си го ползвам със сигурност.
Като цяло от цялата козметична разходка мога да заключа, че ставам фен на TIGI!!!
Предполагам, че повечето следящи темата са пробвали тези неща и ще "прикрия" размислите и впечатленията си, защото стана дългичко  Blush Hug !

# 475
  • Варна
здравейте момичета, имам нужда от малко помощ.Напоследък чета само хвалби по адрес на Тиджи и съм решила да взема да пробвам и аз.Бих искала да си взема шампоан и балсам , само че изобщо не мога да преценя кои са подходящи за моята коса - дългичка е ,чуплива ,оформям я със сешоар ,рядко ползвам преса, боядисвам я редовно, на около 2-3 дни ми се омазняват корените, иначе бих казала че е по-скоро нормална отколкото изтощена.Около месец вече ползвам Macadamia Rejuvenating и ми се отразяваше добре , но май взеха да ми се омазняват по-бързичко корените и затова ще го сменя.И така - експерти по Тиджи помагайте , че много серии ,много продукти и се изгубих   Blush Peace

# 476
Feeling
Благодарности  bouquet

Дълбоко почистващият- да за профилактика.
Серията на Joico я погледнах, маската и шампоана мисля да поръчам. Балсамчето, което ми препоръча също- харесвам Lakme. За термичното мляко на Kerastase, на този етап ще се въздържа понеже съм на тема козметика Chanel  Grinning , но другият месец е мое. Препоръчаха ми и CHI - SILK INFUSION серум ?
Погледнах и терапията, но на този етап мисля първо да видя резултат от тези продукти.

# 477
И аз с въпроси GrinningКосата ми е изрусена, фин косъм, не се омазнява, със все още сухи и късащи се 3-4см. останали от предишните третирания с блондор краища.Използвам шампоан Kerastase Bain Nutri Thermique и съм много доволна, но свършва и искам да взема нещо друго, примерно това Kerastase Reflection Bain Chroma Riche или Kerastase Bain Force Architecte, Kerastase Bain Satin 2.Също така и този http://www.enzo.bg/kozmetika/shiseido/shiseido-hair-care-shampoa … sashampoo-200-ml/ една позната много ми похвали и така съвсем се оплетох.Моля да ги коментирате, а също и термо крема Force Vector дали ще е добър за мен Rolling EyesВ момента имам аргана на МШ и Uniq One, но и двете са вече към края си,  а и маслото нещо не ми хареса, както и другите продукти на МШ, идват ми слаби.

# 478
  • Велико Търново
*Semora*, аз нанасям маската веднага след измиването със шампоана,подсушавам косата с кърпа,за да не капе вода от нея,нанасям маската,слагам найлонова шапчица Winkи завивам с хавлия-така стоя около 15-20 мин.,ако нямам толкова време-докато си измия тялото,лице,пилинги и т.н.губене на време в банята Wink,изплаквам добре и после нанасям съответния финиш Peace
setony,чудесно изложение  bouquet много ми помогна в колебанието за някои продукти Hug ще очаквам и следващите ти отзиви Peace
Didi_Bidi, аз ползвам тази серия на Тиджи и съм много доволна Peace - http://www.enzo.bg/kozmetika/tigi/tigi-bed-head-colour-combat-co … sashampoo-250-ml/

# 479
  • Варна
*Biskvitka* аз днес след дълги размишления сякаш се спрях на този http://www.enzo.bg/kozmetika/tigi/tigi-bed-head-urban-antidotes- … sashampoo-750-ml/
Той пише че и цвета защитава.А ти от ензо ли си го взела , че аз все още имам малко чудене дали е добре да поръчвам от там  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт