Професионални серии за коса - тема 47

• 40 818
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Тина a когато сушиш и изправяш, пазиш ли я с термозащитен продукт?
Какво разбираш под "бързоомазняващи се корени"? Колко често миеш косата?
Като цяло - усещаш ли косата плътна и тежко падаща или е по-скоро хвърчаща, въпреки плътния косъм?

Мисля, че е добре да започнеш с moisture recovery на joico. Цялата серия.
Да омекоти, и овлажни косъма. Да го направи с по-здрав вид.

След това, когато косата е мека(поне 2-3 поредни измивания с тази серия, но колко точно - ти ще усетиш, не бързай ), можеш да вкючиш протеинова серия, за да заздравиш косъма отвътре навън и едва тогава той ще започне да спира да се къса.    Peace
Явно имаш сериозна загуба на кератин.
Погледни първа страница, за да се ориентираш за подходяща серия - Алфапарф, Форс Вектор, Циментената на Керастаз, протеиновата на МШ.    Peace

Заслужава си да обърнеш внимание на ензимно-колагеновата терапия на Шварцкопф.    Peace

За съжаление, ми прави впечатление, че колкото повече промоции и игри правят от Рибката, толкова по-хулени са.    Tired

# 721
Да, ползвам термозащитен продукт. Мия я през 2-3 дни. Плътна я усещам, но и хвърчаща след измиване  Crazy

# 722
Ще споделиш ли кой продукт?
Миене през 2-3 дни е повече от нормално.    Peace
Останалите съвети вече писах.

# 723
Продукта ще ги споделя след обяд, като го видя. Купувала съм го от фризьорка.
ето снимка и още една    Embarassed

# 724
Намалението си е ок, просто Aphogee така или иначе не са скъпи. Ако има 15% на Kerastase, сайта ще блокира още на първите 15 минути предполагам.  Joy

Имам няколко странни въпроса:
На какво се дължи наелектризирането на косата? Понякога ми се случва и е много странно - не е от дрехите, като цяло ползвам няколко продукта в различни комбинации и си мисля, че е възможно от това да е в конкретните случаи...

Случвало ли ви е да забележите възелче на някой косъм?  #Crazy Как си го обяснявате? Рядко ми се случва, но е изключително странно за мен това, че когато се пробвам да го направя аз не се получава, винаги се развръзва, а без да го правя, открих възел, много стегнат...
Простете за странните размисли, но наистина някои нещо ме озадачават.

# 725
За съжаление, ми прави впечатление, че колкото повече промоции и игри правят от Рибката, толкова по-хулени са.    Tired
Ааа,не съм забелязала такова нещо ThinkingПросто намаленията им е добре да са поне 2 дена.Аз например имейл за първото намаление получих чак след 19 часа на 22 януари!как да отреагирам веднага...Има хора които работят и си четат пощата вечер като се приберат.Или поне да систематизират намаленията си като фийлюник!Тях ги знаем че всеки петък предлагат някакво намаление.Ако има определен ден ще е по-лесно да се възползваме.Все пак намаленията са за клиентите,нали?Иначе поздравления за новата визия на сайта,за отстъпките които правят,за игрите във фейса  bouquet Аз харесвам Рибката,хваля я наляво и надясно и се надявам винаги да й остана фен Flutter

# 726
Планирам покупка на :
Шампоан за дълбока хидратация за суха и безжизнена коса ApHogee 473 мл.
Реконструктор с кератин и зелен чай ApHogee 237 мл.

Смятам да ги позлвам заедно с 2мин реконструктор. Въпроса ми е добри ли са продуктите и серията на Афоджии е хидратираща нали? Аз съм с чуплива коса и склонна към огромно заплитане от към врата.  Crossing Arms

# 727
Здравейте мили момичета!КОсицата ми е на късо каренце малко под ушите.Много ми е рядка ,мекинка (след продължително носене на екстеншъни,а и генетично съм с тънък косъм)Иска ми се да се уплътни косъм ,да стане малко по дебел,жилав,по обемна да е косата.Тънка мекинка и сплесната е.Тъй като има много продукти в рибката и станах разногледа се чудя кое от тези да пробвам първо.Моля помогнете:
-Fiberceutic
-Kerastase vita ciment
-нещо на Aphogee макар че моята няма нужда от хидратация ,а да се втвърди и да стане плътна
-Redken ?
Нямам суххи краища,нямам заплитане,нормална ми е косата ,в ползвам и преса от време на време.
Това е.Иска ми се втвърдяване изглаждане и уплътняване.В голяма чуденка съм,а имам максимум 55 лв.Чудеса не очаквам но все пак някакво подобрение.Извинявам се за романа.Предварително благодаря

P.S.За обем ли да ползвам продукти или за плътност с протеини или и двете?Тъп въпрос

# 728
Момичета бях чела някъде в темите за Професионални серии за коса за ApHoge и нямах времето да изчета всичко но попаднах на някои коментари от типа, че ако косата не е много увредена може да се постигне обратен ефект - да стане твърда и неприятна за пипане. Та моята коса е мазна в корените, суха в краищата, не използвам ежедневно преса и сешоар, но ме заинтересува Кератинов 2-минутен реконструктор и Шампоан за изтощена коса . Просто искам да съживя краищата, не са нацъфтяли, а просто са сухи. Въпроса ми е дали ще постигна обратен ефект или важи само за Протеиновите продукти?

# 729
  • Пловдив
Feeling  Hug

Ако успея да стигна до рибката мисля да се възползвам и аз от дълбохидр. шампоан на Афоджии. Ползвала съм го и за тази цена е превъзходен.

Търся отзиви за тези два продукта, пак на Афоджии

http://www.zlatnaribka.com/aphogee/termo-sprey-za-stilizirane-i- … -and-shine-237-ml

http://www.zlatnaribka.com/aphogee/termozashtiten-stilizirasht-m … e-and-wrap-251-ml

Ако някоя от вас ги е изпробвала, нека сподели впечатления.

Последно време в ЗР доста бавно пристигат доставките. От толкова време чакам маската Еликсир ултим. Бяха ми казали, че очакват зареждане в началото на м.02, а онзи ден като питах - чак към 10-12 февруари. Нямам търпение вече.

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 13:32 от *dreamer*

# 730
Feeling  Hug

Ако успея да стигна до рибката мисля да се възползвам и аз от дълбохидр. шампоан на Афоджии. Ползвала съм го и за тази цена е превъзходен.

Търся отзиви за тези два продукта, пак на Афоджии

http://www.zlatnaribka.com/aphogee/termo-sprey-za-stilizirane-i- … -and-shine-237-ml

http://www.zlatnaribka.com/aphogee/termozashtiten-stilizirasht-m … e-and-wrap-251-ml

Ако някоя от вас ги е изпробвала, нека сподели впечатления.

Последно време в ЗР доста бавно пристигат доставките. От толкова време чакам маската Еликсир ултим. Бяха ми казали, че очакват зареждане в началото на м.02, а онзи ден като питах - чак към 10-12 февруари. Нямам търпение вече.

Ползвала съм термо спрея, не е никак лош. Ако трябва да го сравня с подобен на лореал, обаче втория е по-добър за моята коса.

# 731
bobo23,тази серия леко втвърдява косъма.Идеална за тънки коси.Дори да не е изтощена косата ти,няма да я утежни,нито омазни...И придава чуден,траен обем!Шампоана и маската или шампоана и балсама...
http://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-deep-care--za-iztoshtena-kosa

# 732
  • София
Планирам покупка на :
Шампоан за дълбока хидратация за суха и безжизнена коса ApHogee 473 мл.
Реконструктор с кератин и зелен чай ApHogee 237 мл.

Смятам да ги позлвам заедно с 2мин реконструктор. Въпроса ми е добри ли са продуктите и серията на Афоджии е хидратираща нали? Аз съм с чуплива коса и склонна към огромно заплитане от към врата.  Crossing Arms

Афоджии са по-скоро протеинова серия, поне 2-мин. рекоснструктор и този със зелен чай със сигурност са протеинови. Освен тях ще е добре да редуваш и с хидратиращи продукти, за да не ти стане косата много твърда, особено щом имаш склонност към заплитане

# 733
  • София
Момичета бях чела някъде в темите за Професионални серии за коса за ApHoge и нямах времето да изчета всичко но попаднах на някои коментари от типа, че ако косата не е много увредена може да се постигне обратен ефект - да стане твърда и неприятна за пипане. Та моята коса е мазна в корените, суха в краищата, не използвам ежедневно преса и сешоар, но ме заинтересува Кератинов 2-минутен реконструктор и Шампоан за изтощена коса . Просто искам да съживя краищата, не са нацъфтяли, а просто са сухи. Въпроса ми е дали ще постигна обратен ефект или важи само за Протеиновите продукти?

Афоджии не са хидратираща серия, 2-минутния реконструктор е протеинов продукт. Той е по-скоро като маска и поне при мен се усеща леко изсушаване на косата. Щом са ти сухи крайчетата е по-добре първо да хидратираш и след това да използваш протеинови продукти. Имаш ли нужда от помощ с хидратиращите серии?

# 734
vanina_ch, да имам нужда от съвет за хидратация, за да оправя връхчетата иначе нагоре е добре, жива е, но се омазнява бързо. В момента ползвам шампоана на Лореал Absolut Repair Cellular. Благодаря за отзивчивостта!

Общи условия

Активация на акаунт