Вигантол във Варна- 7лв!

• 1 024
  • 7
  •   1
Отговори
 Започвам нова тема за вигантол. Като за начало искам да споделя, че досега го купувах на цена 2-до 3лв. Вчера ходих отново да купя и с изненада видях, че цената му е 7лв и стотинки. Купих го от аптека Марешки Варна.
Моля да споделите вие на каква цена го купувате? Да не би да има промяна в цената? newsm78

# 1
Да,вигантола е с нова цена от около 2 месеца.Ако го ползваш в големи количества и редовно виж по чуждите сайтове за пазаруване за друг вит.Д.С доставката обаче едва ли ще ти излезе по-евтино.

# 2
Не става въпрос дали на мен ми е скъпо или не. Става въпрос за това, че цената на тази основна хранителна добавка за бебета се увеличава двойно! Представете си какво да очакваме за всичко останало свързано с отглеждането на децата ни! А майчинските нямало нужда да бъдат увеличавани!
 Аз просто останах много учудена като видях тази цена- на какво отгоре я увеличават newsm78

# 3
Във форума едва ли има кой да ти отговори защо точно тази добавка е с нова цена.Ако наистина те интересува,пусни запитване към мерк-на листовката преполагам има телефон и адрес.Не виждам никаква връзка между увеличението на вигантола и детските стоки,защо едното да води до другото?
Май темата е поредната-дайте да ревем за помощи и вигантола е само претекст(тази основна хранителна добавка,която се купува еднократно) Stop

# 4
  • На село
Онзи ден си бях приготвила 3 лв. в аптеката, пък ми поискаха 8,20. Обикновено изхвърлям шишенцето наполовина пълно, след 2-3 месечна употреба. 2-3 лв. беше цената на вигантола още преди 10ина години и винаги ми се е виждал ужасно евтин.

# 5
Вигантол не е ли като Деавит, т.е. витамин Д. Неговата цена преди 1 година и нещо беше около 2 лв.

# 6
 Благодаря Hrisi. Действително Деавита е около 2,5лв. и може напълно да замени вигантола.

# 7
Деавите не е като Вигантола.Той съдържа освен вит.Д,също и вит.А,даването на който допълнително на бебета е ненужен,дори опасен,имайки предвид,че може лесно да се предозира(мастноразтворим и се натрупва в организма,излишното количество не се отделя,както например водноразтворимия вит.Ц).Има информация за предозирането на вит.А,на който му е интересно да чете в нета.
 Лошото е,че всеки чел-недочел може да експериментира с децата си,като не чете съдържанието на лекарствата с целта....да спести 5-6лв.

Общи условия

Активация на акаунт