Познаха ли пола на бебето ви?

• 5 617
  • 132
  •   1
Отговори
# 90
Да-още в 4м и го потвърдиха още 5 пъти до края на бременността

# 91
  • Варна
Да, докторът позна, но ни каза, че не е 100% сигурен - дребосъчка все дупето си показваше  Mr. Green!

# 92
Да, на обикновен още в 13 г.с.! Shocked
По-късно 3D-то го потвърди! Grinning

# 93
  • София
Да,позна,на най-обикновен  ехограф

# 94
На баткото му познаха пола сравнително късно...все не се бил завъртал  така, че да се вижда Simple Smile
А на бебо го познаха много рано...още в трети месец, но го гледаха на триизмерен видеозон Wink

# 95
И 2-та пъти ходех при един и същ лекар.
Първият път до последно не можеше да се види.
А вторият- в 6м. ми каза 99% момче и позна.

# 96
  • Варна
До последно не можеше да се види.Но аз си знаех, че ще е момче  Grinning.

# 97
# 98
До последно не бяха сигурни за пола,но аз така и предпочитах.Исках да бъде изненада Wink

# 99
  • Русе
да,макар че към края на бременността бебка се беше обърнала седалищно и гинеколожката ми казваше, че вече не се вижда пола, в родилния, не знам на какъв видеозон ме глегаха, но видяха че ще е момиче и такова излезе.

# 100
В 4 месец видяха, че ще е момиче, на 3Д ехограф.

# 101
Да, но чак в деветия месец. Преди това все стоеше с дупето напред и докторът не можеше да го види.

# 102
  • София
В 20 г.с. ми казаха, че ще е момиче, следващия месец видя, че ще е момче и до края всеки месец виждаше определено момче, така че, мога да кажа, че е познала. Гледаха ме на най-обикновен ехограф в поликлиниката!

# 103
Не исках да знам дали е момче или момиче , д-р Дяволов много му се щеше да ме уведоми (...ама айде де , кажи поне какво искаш ... , а мъжа ти какво иска да е ...), ама това беше моето отмъщение за това , че ме набеди , че съм болна от диабет , а просто бяха сбъркали изследванията .

# 104
На 3D в 13 г.с. ми каза , че ще е момиче и позна.След това още двама доктори го потвърдиха.

Общи условия

Активация на акаунт