Споделете мнение за д-р Ст. Славчев АГ - Окръжна болница

• 45 630
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • Варненско мишле
Родих преди година , но ми е все така мило да си чета за хората, които подслаждаха бременността ми - д-р Славчев и Соня Hug

# 46
Записвам се да следя темата.

# 47
  • Тук у дома с двете ми деца.
Съжалявам да го кажа след толкова хубави думи за него НЕ ГО ХАРЕСВАМ. За нормална бременност е ОК, но ако имате проблеми той не може да ви помогне. Надявам се да не ме оплюете сега Peace

# 48
Мама Нинка,
не бих те "оплюла", сподели какво породи това твое мнение - некa сме предупредени.

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 07:03 от Sonderzeichen

# 49
Достатъчно хора с проблеми са доволни от него Simple Smile

# 50
mama NINKA ако не е твърде лично би ли споделила с какво точно д-р Славчев не е могъл да ти помогне? Все пак това е форум с мнения за него и смятам, че когато се изказва такова то трябва да е подкрепено с доводи  Wink

# 51
# 52
Мили дами, наскоро дъщеря ми най-после сподели какво иска да учи, представяте ли си - изненада, иска да учи медицина. Изпитах тих ужас от този факт, това е най-неблагодарната професия на света, вярно, спасяваш човешки животи и т.н, бля - бля. НО- може да си помогнал на 300 човека, на един няма да успееш , защото все пак не си Бог , и ....дотам. А колко усилия хвърляш докато завършиш, докато вземеш специалност, докато ...за да се появи някой накрая и да дава оценка за работата ти, без да има това право, защото няма и най-малка представа за какво става въпрос. Simple SmileТрудна професия , през цялото време си на прицел. Млад си - гледат те с недоверие, на възраст си- гледат те и казват , е вече е стар, какво ли знае, изобщо ...мисля , че няма да й позволя да учи това, дано ме послуша Simple SmileЩе кажа само, който не работи - той не греши, а който смята че е безгрешен нека пръв хвърли камъка Simple Smile

# 53
  • Варна
Ами... съгласна съм. Никой не е безгрешен. Разбира се, всеки има своята истина, но да се обобщава е много кофти.

# 54
Според мен, всеки си има право на мнение, но лично за мен доктор като д-р Славчев в България се среща рядко. Соня е права, като казва, че който не работи - той не греши... В тази професия трябва да си изключителен, за да спечелиш доверието на пациентите си!
Аз си го харесвам доктора и живот и здраве ще родя с негова помощ! Пожелавам на него, акушерките и Сончето много здраве и здрави нерви Simple Smile

# 55
има ли мами родили при доктора със секцио ?

# 56
  • varna
В предните теми няколко мами бяха споделили за раждане със секцио - може да хвърлиш едно очо, линкът е на първата страничка на тази тема Peace

# 57
  • Варна

Аз,супер доволна,не е като първия път,много лесно и бързо възстановяване Wink

# 58
Аз, също раждах при доктора - секцио.

# 59
nadi ivanova и аз раждах при доктора секцио. При мен се наложи да е по спешност, но аз нито за миг не съм се притеснявала, тъй като имах пълно доверие на д-р Славчев и знаех, че всичко ще е ок. Възстанових се много бързо. Сега разреза е едвам забележим, а са минали едва 2 месеца Simple Smile.
Ако нещо друго те интересува питай. И все пак ако си решила д-р Славчев да те изражда просто му имай пълно доверие и знай, че си в най-добрите ръце  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт